BUS ELLER GODIS?

Vad händer här då? Jo det förbereds lite inför kommande skräckkväll! Det är ju trots allt halloween. Dörren ringer stup i ett och så hör jag nerifrån: "BUS ELLER GODIS!" Hahha axel va så söt han också. Utklädd till hund!





VIP-KVÄLL PÅ GINATRICOT

VIP-kväll på Gina! Herregud nu är vi fattiga hela bunten hahah. Sanna fick bjuda in 10 pers att komma med på VIP kvällen då man fick 50% på ALLTING i hela butiken. Gissa om vi shoppade jävel där inne? Om vi skulle slå ihop allt som alla köpte tillsammans kanske vi kan åka jorden runt? Hahah
Det va svinmysigt iallafall med jensens före! Hoppas detta blir någon mer gång säger jag bara. Min garderob är så glad just nu







LIVE LIFE RIGHT

I lördags var det dags att gå upp tidigt för att skriva högskoleprov. Herregud det va det värsta prov jag skrivit. Från halv 9 till halv 5 var vi där! Det va totalt 5 prov som tog 1 timma varje prov. Matten var väldigt svår tyckte man ju.., har ju inte haft matte sen jag slutade 2:an på gymnasiet så hade glömt massa märkte jag. Hade dock pluggat lite före som tur va. Vet inte riktigt hur det gick egentligen men det får vi väl se sen. Som "pris" för att vi klarat detta åkte jag och Anna Till Borås på kvällen till Harrys för att festa loss. Det var halloween kväll så nästan alla var utklädda och Harrys hade utsmyckats väldigt scary! Najs kväll eller?? Va så trött så jag somna på bussen på väg hem hahaha







AXEL 11 ÅR

I fredags fyllde även min lilla bror axel 11 år! Det blev då kalas på kvällen för hela slanten! Tacos åt vi och kladdkaka också. Taggade inför högskoleprovet dagen efter haha. Axel fick iallafall lite presenter, den viktigaste enligt honom var väl hans nya Xbox som han sitter och spelar hela tiden nu... Jag fick tydligen en egen gubbe uppkallad efter mig. Anton har beskrivit den, rött går och svin stora ögon, hahah låter det som mig eller?!
Ja iallafall. En av bilderna på serien pretty little liars var en översättning lite knas, hahaha kaos. Läs själva 




HIPP HIPP HURRA

Precis innan kom jag hem från ett kalas i Borås för att Emelie fyllde år idag! Grattis grattis! 
Hihi åkte på att fixa Carros naglar också precis som vanligt haha. Det blev tårta också.. Som vanligt! Och maaaaat




WHAT DOES THE FOX SAY

Vad hände i fredags då? Jo min älskade klass uppträdde med en dans (the fox) som vi hade övat in länge. Det allra roligaste var ju att vi vann hela skiten också! Vi vann då bästa uppträdande och även ett nytt pris så kallat det-gillar-vi! Haha
Jag kan lägga ut vår dans på bloggen här snart när den väl kommer ut på youtube. Vi vann då alltså 800 kr på Gunnars och sedan 600kr på torgstallet. Detta innebär ju att vår klass antagligen kommer bli lite småfeta nu när vi ska fika så mycket haha! 










BLACK SWAN

Juste, vi har äntligen vart nere på stan och beställt vår studentresa till magaluf!! Sug på den! Köpte även några saker jag lär behöva i slutet på veckan (se bild hehe) 
Igår var det ambassadörgrej föräldrarmöte precis som förra veckan. Vi fick gratis tacotallrik igår med, ooooja




FETTCOOLTTÅG

tjena. Idag kommer det vara en stressig dag känns det som. Efter skolan ska vi direkt ner till stan för att kolla på lite halloween-saker inför fredag men först och främst beställa studentresa till.... MAGALUF!!! taggad, jaaaa!!
Efter det måste jag direkt hem och börja plugga på filosofi och även på högskoleprovet då jag knappt kommer hinna det på båda torsdag och fredag. Torsdag blir det klockan halv 6 mental träning tills halv 7. Sedan pingisträning och sedan 8-10 volleybollträning. Är väl hemma vid halv 11 kanske och det är inte direkt min bästa pluggtid..
På fredag är det halloween-dag i skolan och axel min bror fyller även år. Då har vi kalas på kvällen och jag ska väl antagligen också plugga gymnasiearbete. Men hur ska jag hinna plugga högskoleprov?? herregud.. På onsdsg ska jag också va borta hela dagen på ambassadörträff senare på kvällen. Kommer ju knappt vara hemma..!
 
Aja här är mitt vackra verk som vi gjorde i photoshop idag.
 

GOLDDIGGER






CARDRIVE THE NIGHT AWAY

Hejsan! Jo nu är det ju så att jag redan är hemma! Kom hem sent igår kväll redan faktiskt. Vi i vår grupp (DJ20) alltså damjuniorer 20 bestämde oss för att spela ALLA våra matcher på lördagen eftersom några åkte fram och tillbaka till Munkedal (som ni förstår är det ganska långt) och på så sätt slapp de åka 2 dagar. Så jag spelade alla matcher på lördagen! Vann den sista, så jävla stolt!! Det är fett bra spelare med här.. Nu snackar vi bäst i Västergötland. Aja jag kunde iallafall också fixa skjuts hem med några från Herrljunga så jag slapp stanna och bara kolla på söndagen! Så efter vi slutat spela vid kvart i 8 kanske bar det av till hotellet för snabbdusch och packning. Sedan åkte vi till Herrljunga så hämtade pappa mig där. Och den sista bilden är imorse när axel va lite extra gosig haha.





FRÅN HOTELLET I MUNKEDAL

Lite bilder än så länge från harrypotterhotellet som jag kallar det. Kolla bara utanför liksom? Har ett alldeles eget rum med en alldeles egen dusch och balkong... Hur bra?! To be continiude..







NYTT IN

Den vita jackan på översta bilden är ny. Även byxorna på de andra bilderna.




FÖRÄLDRARMÖTE

I tisdags var det dags! Vi ambassadörer var på stenbock ända tills omkring kvart i 9 kanske. Hade alltså inte vart hemma på hela dagen för vi gick direkt dit från skolan. Det bjöds på tacotallrik eftersom vi inte hade någon chans eller tid att gå och äta (Höhö) vi fick även alla våra kläder! Piké, ny tröja, namnbricka, nyckelband osv. Mötet gick också bra, drog bara ut lite på tiden men det fixar sug säkert till nästa gång! På onsdag alltså.





IDAG KOMMER VARA EN LÅNG DAG

Sitter i skolan och har den näst sista lektion journalistik. Precis bestämt lite mer med Halloween-dagen i skolan, komme bli feeeett alltså.
Sen idag kommer jag inte hem förrän typ 9 eftersom direkt efter skolan ska jag ner till stenbock och förbereda inför det stora föräldramötet för alla oss ambassadörer. Vi ska repetera allting en gång till, käka tacotallrik osv. Vi ambassadörer får ju lite extra (hehe va avundsjuka nu)
Har för övrigt världens jäkla träningsvärk sen gymmet igår och i förrgår.. benen och rumpan är förlamade.. ah eller nästan iallafall. 
 

SPORT FÖRELÄSNING

Sitter just nu på föreläsning i UIF stugan. Viktiga grejer om hur man ska tänka när man spelar match osv kommer att redovisas har jag hört. Gratis fika med, stort plus fan! Haha
Gillar ni min nya header förresten? Bytte den precis innan jag åkte.


FÖDELSEDAGSMIDDAGEN

Middagen! Ååh jag tyckte att vi hade lyckats väldigt bra med maten faktiskt för det var jättegott! Kan ju berott på att jag va hungrig också men haha! 
Iallafall förrätt hade vi bruchetta, varmrätten var sallad med kycklingrullar (det var mozzarella och basilika i) sedan till efterrätt blev det äppel- och hallonpaj! Suuuuupergott speciellt hallonpajen faktiskt höhö. Den gillade jag starkt. Sedan spelade vi spelet 50 shades of grey. Väldigt intressant spel, Rania hade fått det i present innan då. 
Det blev även mkt skratt när 2 killar i tjejkläder valsade in i lägenheten.. Japp galet












UTEKVÄLL

Fredagen ja... Jag åkte i bussen till en förfest hemma hos Malins kompis Linn! Det va jättemys och vi käkade osv innan vi åkte iväg in till stan för att först gå in på brännan! Där blev det lite drinkar och sedan vidare till Harrys! (Frågan är bara hur sjutton vi kunde gå vilse dit? Hahah) ska vi kom fram iallafall och hade en as najs kväll.. Typ (hahah)





BEFORE

Detta var före allting började då! Jag va hos Rania halv 2 för att åka ner till Ica och fixa allting innan middagen. Sedan började matlagningen då.. Höll på ända till 6 typ innan alla kom, hemmafru much?


TORSDAG

Det bjöds på blå klubbor i skolan idag (läs: moderaterna fiskar röster)! Annars då? Nä va på dubbelträning som varje torsdag och knäckte hela handen på volleyboll träningen.. Va inte så gött att köra hem sen..
Imorgon har vi dock sovmorgon till halv 1 då jag ska på ambassadörmöte! Ska se till att sova ut när träningen slutar så sent





JAG TÄNKER INTE DELA

Bilden är tagen igår på lektionen (ööh genomgången måste vart väldigt rolig?)
Jaja iallafall det finns inte så mycket att skriva om på sistone, går bara i skolan, går hem, pluggar / chillar och sen till träningen. Kul liv liksom. Jo förtegen igår fick jag reda på att jag är uttagen till topp 12! YES LIKSOM
Det är alltså en pingis tävling! Big woop
Bilden är tagen från Rania!!


MY PRECIOUS

 
 
 

MY EARRINGS

I helgen shoppade jag loss lite på Bikbok.. köpte massa smycken och slösade pengar.. herregud. Här kommer iallafall de örhängena jag köpte
 
 

FAP?

Jo matchen i söndags gick väldigt bra!! Vi kom som sagt ända till finalen fast förlorade den väldigt jämnt! Vi vann första setet, de vann andra och sedan tredje med 15-12... Så jaja vi var väldigt nöjda ändå eftersom det var första gången vi spelade med detta nya laget. Jag luktade även tacos hela dagen efter jag hade käkat det i pausen... Det va la najs. Sedan hade all min dressing åkt ut i påsen så det va kladd överallt.. Ännu mer najs!!! Hur kan en sån liten dressing från Ica ni vet som finns vid salladsdisken gå sönder och läcka ut?? Aja det blev sallad utan dressing men det va la lugnt antar jag...
På vägen hem hade jag dålig humor som vanligt (se noga på bilden!!)


FALKÖPING

Tjena här sitter vi i Falköping och har precis gått vidare till final! Va längesen vi kom såhär långt.. Kan ju bero på att vi inte spelat match på länge kanske? Haha
Igår va det najs kväll med kuba och Malin iallafall, vi såg på the conjuring! Andra gången för mig.. Lovade ju att jag aldrig skulle se den igen.. Aja
Första matchen blev jag även "matchens lirare" och blev bjuden på kexchoklad, fett najs och så



HÖSTMARKNAD

Idag var det höstmarknad nere på stan. Mamma "väckte" mig på morgonen ocj sa det. Låg egentligen och kollade på pretty little liars. Aja det enda jag fick med mig hem var ett guldigt nagellack men vi fick provsmaka rätt mycket grejer så det va skoj. Alldeles strax ska jag bege mig till Malin och äta krumellurer eller vad sjutton hon sa att det hette..




KANELBULLENS DAG

Just nu befinner jag mig i Jönköping och shoppar lite på bikbok! Hehe fick med mig lite för mycket antar jag. Vi har även köpt ny säng till axel eftersom vi sålt hans (eller min och Antons gamla) våningssäng! Så nu har han fått en ny också! 
Det är kanelbullens dag idag också och elevrådet i skolan bjöd! Awsome




KLADD

Kladdkakebaket var i full gång igår i köket. Fick bara för mig att jag va så jäkla sugen på kladdkaka... Hahah i och för sig så är man kanske alltid det? Gott blev det iallafall och tror antpn och axel redan har käkat upp hela.. Har inte kollat än




FOTOUPPGIFT

För ett tag sen i skolan fick vi en fotouppgidt som gick ut på att vi fick låna hem systemkameror och ta bilder på olika "känslor". Här har vi några av mina bilder då, helt okej för att vara första gången hehe. 
 

SLOTTSHERREN

Utsikten från restaurangen va himla fin också, ser ni?
Vi var även och kollade på ARNs kyrka, alltså där de spelade in Arn filmen! Vi hade en släkting som låg begravd där så vi var där och la några blommor på graven. Som ni ser på en bild längre mer så tog jag kort på ett slott också. I det slottet bodde en rik familj vars "slottsherre" gjorde en av våra släktingar gravid! Vår släkting var alltså piga på detta slottet och fick sedan pengar av dem för att lämna slottet ocj ta hand om barnet på egen hand. Men som det va på den tiden så fick hon inte pengarna.. Utan hennes föräldrar tog dem och de ärvdes sedan av äldsta sonen i familjen så hon fick ingenting själv, hur tragiskt va inte det då?


RSS 2.0