FRILUFTSDAG

Från friluftsdagen i ishallen då! Så här pass snygga är vi i våra hjälmar som förövrigt var obligatoriska.. Åh
Efter ishallen så åt vi lite korv och sen drog vi ner till pizza palace! Jag åt inget dock..vi gick sen och kolla hos tatueraren i stan och checka lite. Tycker verkligen Linnea ska göra en sleeve, hon skulle passa så bra i det! Själv ska jag göra tatueringen när jag kommer på någonting som betyder något. Btw jag har blivit så beroende av kaffe nu för tiden
 







SNÖN LIGGER I BACKEN

I onsdags var det ju friliftsdag i skolan. Detta året var jag dock inte i backen utan i ishallen.. Men sen på kvällen kunde jag inte hålla mig längre haha! Axel hade friluftsdag i tisdags så jag fick skjutsa ut honom dit.
Sen så i onsdags kväll åkte jag och älskling till backen och åkte tills det stängde! Haha ramla faktiskt inte en enda gång. 




TJA AXEL

Asså detta va det roligaste... jag kommer in i köket när jag hör axel:
Axel: Aaaaaaaaah det sitter fast!!!
Jag: Va? Vad sitter fast?..
Axel: jo men.. mitt kön?
 
Asså kan inte sluta garva åt detta.. va typ det roligaste i mitt liv så det förtjänar att jag skriver ett långt "haha" med stora bokstäver.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
 
 

FLY BORT LITE

älskade bohuslän
 
 

PHOTOSHOOT

I torsdags i skolan var det dags för vår photoshoot, alltså vi skulle bli fotograferade i studion av vår lärare. Sedan nästa lektion nu ska vi började redigera så som vi lärt oss i photoshop, as najs.
Min bild kom även med på Tingsholms sidan på facebook.. najs där här har vi den.
 
 

VI GILLAR VITLÖK

Skräckfilm och mat♥ jag och frugan hade mys iallafall.



BORÅSSHOPPING

Igår så drog jag, Sanna och Rania till Borås och shoppade, fikade osv. Jag som egentligen bara skulle följa med och hjälpa de andra att välja ut saker och hjälpa Rania köpa svarta jeans osv.. Haha det slutade ju inte riktigt så om man tänker efter. Utan jag fick med mig lite saker hem också! Bland annat 2 linnen, en svart superfin långklänning och ett par jeans. Sedan fikade vi på espresso house med lite Chailatte och scones för min del. Kjolen ni ser på bilden va fett snygg och cool, men när skulle jag använda den egentligen?






STARS OR SCARS¤

 
 
 

GENOM ELDENS HAND HAN GÅR

-I fredags-
Jag snappade upp axel som satt och spelade på datan och tvingade han att gå ut och ta kort på min "outfit" haha. Så tänk er att lilla Axel har tagit bilderna, blivande fotograf kanske?
Jackan är ny förresten, världens kap på bikbok för 200:- när den från början kostade 700-800 spänn!
 
 

VITT OCH FELFRITT

Gaaah hinner inte ens använda mina nya kläder som jag köper hela tiden.. helt sjukt ju. Jag har inte ens packat upp mina julklappar än? Alltså de flesta ligger fortfarande i en påse liksom.. Och det värsta är att det är liksom 23 Januari idag och julsakerna är kvar i mitt rum? inklusive min julstjärna.. ja det är sant.
 
 

THE POWER OF PHOTOSHOP BEFORE-AFTER

Tjaaa, tänkte visa min nya header!! BOYHA ÄNTLIGEN.
Satt i photoshop hemma med några bilder vi hade tagit och fick bara för mig att prova för en header, och det blev ju ganska bra eller? Hade bara foundation på bilden haha så praktiskt taget inget smink.. det va den dagen jag kom 20 min försent till första lektionenen för jag hade försovit mig sååå då hinner man ju inte sånt på morgonen eller hur?
 
Iallafall, photoshop fixar det mesta.
 
 

ORETUSCHERADE

Ville bara visa lite snabbt några bilder vi tog i vår fotostudio förra veckan. Vi tog många mer bilder i måndags som jag också ska visa senare!! Men not nooow mohahaha 
Har inte hunnit (eller orkat) retuschera alla dessa men.. aja kolla på bara. Ny header är snart påväg med, då får ni se mina photoshopskills säger jag bara. 
 
 

BLUE IS YOU SHOE STEW SCREW

Volleybollträning gjord nu då. Snart blir det dejt med kudden som man brukar säga. Men först ska det redigeras lite bilder som jag hitta på min kamera! Woop. Längtar till torsdag då vi ska bli fotade på lektionen, PHOTOSHOOT BITCHES






INTERNATIONELLA KRAMDAGEN

Det är internationella kramdagen idag folket! Se till att haffa någon sötis att krama. 


DA LÖRDAG

Utgången i helgen var verkligen en av de bästa!! Gud va skoj jag hade alltså. Allt började med att familjen åkte in till borås vid 12 för att gå på hundraåringen på bio. Askul film!!! Sedan så har min kusin emelie tagit examen som sjuksköterska så vi var hemma hos henne och åt gott och umgicks med släkt. Sedan började det när hennes 10 vänner stormade in med festen haha. Jag va med där en stund och lärde känna lite folk och hade allmänt kul! Blev nästan som en liten förfest för mig där. Vi bestämde sen att jag skulle möta upp dem senare på kvällen så skulle jag åka till Brännan först till mina kompisar!
Så mamma och pappa skjutsade in mig till brännan där jag egentligen skulle möta upp anna och sanna. Men istället mötte jag så många fler! Typ Anna och Sanna då sen Elin, Emma, Mårten, Kajsa, Chey, Simone, Petter och 2 killar till som va pingisspelare som satt med oss där. Vi hade asskoj fram till typ 11 då jag, anna och sanna drog vidare för att möta upp emelie och hennes kompisar då. och gissa vad?? DE FIXA IN OSS PÅ VIVA! 20 årsgräns my ass liksom.

Där hade vi svinkul med dansgolv och hela skiten. (btw vi startade upp hela dansgolvet, den ni!)
Sedan var vi där typ en timme innan vi skulle vidare till Harrys då eftersom jag stod på listan. Då drog en av emelies kompisar Frida med oss också! Asajs tjej alltså, lika gammal som oss med. Där på harrys mötte vi upp elin och de igen, sen märkte vi att typ hela ulricehamn va där! (haha inte överdrivet nej)
Mötte först yousif och sen kuba, jonte, krull och hela köret!! Sen så blahiblaha osv. Jag åkte med i deras bil hem sen så drog vi till donken och käka och det va sååå gott som vanligt hahaha jag och mitt lilla happy meal. Vi åkte sen till timmele och lämna av krull och jonte för att seda dra oss in mot Ulricehamn. Sen sov jag hos älskling och upp på morgonen vid halv 8 typ... najs där. Han skulle iväg och åka snowboard såå han skjutsa hem mig där så kom väl hem vid halv 9 på morgonen.. GICK DIRR OCH LA MIG OCH SOV TILL 3 LOL
 
 
 

HOME-MADE-AWESOME-PIZZA

Tjenis då! I fredags var det en efterlängtad tjejkväll. Sanna, Anna, Linda och Rania kom hem till mig och så åkte vi ner till Ica och köpte massa skit så vi skulle kunna göra home-made-pizza och det ska jag säga dig!! SHIT va goda de blev. Vi delade upp degen i 5 bitar och dekorerade en bit var som vi ville ha den. Mycket ost gick åt.. mozarella och vanlig riven ost och hela köret. Ja det kunde vi fetta oss med i någon timme där.
Sedan till det vi skulle göra efteråt - OMEGLE hahaha!! Det va så sjukt längesen vi va inne där. Helt sjukt kul man kan ha.. hahah så mkt skratt att jag blev så hes alltså (är det fortfarande men det kan också bero på att vi va på krogen i lördags)... tack tjejer, det får vi göra om snart, ni är så goa♥







 

I'M IN THE CLUB HIGH ABOVE

 
 
 

SAMHÄLL-JANUARI

Kalendern har börjat!! Nu är det nedräkning till studenten med kalender varje månad med cp-bilder som vi i samhäll bjuder på. Uppsatta på skolan, haha 
 
 

LET US WALK BY

Haha nunna i biblioteket, cp i mediasalarna, sushi och fotostudion! Japp fina dagar i skolan med vännerna..
Fast sushin va med mamma och det va fett gott. Så nu vet ni.





RESTLESS RUNNING OVER STREETS

Ny tröja, sådeså
 
 

SCHOOL IS COOL

Skolan har börjat... No shit? 
Jaja har inte skrivit så mkt hur det vart.Första veckan har faktiskt vart väldigt väldigt lugn. Tisdagen började med sovmorgon till tio i 1. Onsdagen sovmorgon till halv 11 och bara en lektion.. torsdagen slutade vid halv 11 osv ja ni hör ju? I torsdags var det ju som sagt öppet hus på skolan som jag redan skrivit om. Fredagen efter skolan bestod av träning med sanna och rania. Sedan var jag faktiskt hemma för första gången på länge en fredag (!) Jag och familjen käkade tacos och det va gott osv hihi. Lördags sov jag länge, sedan åkte jag till älskling och va där och sedan gick vi på paranormal activity på bio, rätt najs men läskig film haha. Fasen jag hoppade till flera gånger.. men dock så va den inte den bästa i serien. 





ÅR 2013 QUESTION TIME

Måste erkänna att jag fick idén med detta från Lindas blogg haha.. men oroa dig inte vännen, alla är inte samma frågor haha ;)

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja det är klart jag har gjort. Flera saker. Väldigt svårt att bara komma på någonting på rak arm såhär dock.. men det första (konstigt nog) som ploppade upp i huvet var att jag provade vaxa benen för första gången haha. Så där har ni en sak.
Och juste! såklart, jag tog ju bilkörkort! Klart man ska nämna det. Sedan så tjänade jag bra med pengar i somras..Vattenpipa har jag också provat för första gången..och första krogrundan!! Bakade en regnbågstårta med.. och började snacka jäkligt mycket norska. Sedan lärde jag mig flera ryska ord..ja nu har ni lite mer. 

Hur har ditt 2013 varit?

Ett ganska fantastiskt år med både ned och uppgångar. Mycket festande måste jag säga..

Blev du kär i år?

Ja, det blev jag.

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?

Hmm.. oj många faktiskt. Meeen vi kan ta 3 av dem=
- 1 maj ...
- 9 juli (tog körkort)
- 14 December (wii<3)

Vad är din största framgång 2013?

Jag tror faktiskt... jag har börjat ta för mig mer. Blygheten (eller blyghet och blyghet...) men iallafall den har släppt väldigt mkt och träningen har jag verkligen tagit tag i med både pingis, volley och gym! (stolt) Även att jag inte äter så mycket godis längre, det är väldigt bra enligt mig.

Bästa köpet?

Oj.. har ju gjort så himla många bra köp iår. Dels julklappar, blir så himla glad när folk blir glada av vad jag köper till dem. Födelsedagspresenter osv.. Men jag är också mycket nöjd lver de nya sakerna jag köpt till mitt rum, d.v.s. min kristallkrona och mina fina nya gardiner. Sedan ett par väldigt fina klackar inne på gina på VIP-kvällen.. åååh de va riktigt vackra att kolla på (och är fortfarande). 

Vad spenderade du mest pengar på?

Helt klart, KLÄDER. Sedan också att jag käkat ute väldigt mkt.. måste ta med det haha. Nej och juste!! hahaha sjukt hur mkt pengar jag spenderat på krogen med.. ajjabajja

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Att mina vänner är de bästa på jorden♥

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?

Booyha, Tsunami, let her go, mammoth.. (herregud sommarminnen.. ♥)

Vem har du umgåtts med mest?

Mina vänner från klassen och från andra klasser med.. hmm men det mesta är väl linda, anna, rania, linnea, sanna.. malin (frugan hihi). Och såklart volleybolllaget, vi va typ oskiljaktiga i somras (!)

Har du haft ett förhållande under 2013? 

Jajamen♥

Vart reste du under 2013?

Har inte rest utomlands detta år faktiskt.. eller jo om Danmark räknas? Haha vi va på legoland bland annat och bodde på ett väldigt fint hotell. Har vart i bohuslän.. orust.. och väldigt många platser med pingisen och volleybollen. Det går inte ens räkna upp allt eftersom jag reser i stort sett varje helg haha. 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?

Ja ,ännu mer motivation till träning! Tänka mer på vad jag äter.. alltså jag äter ju inte godis och så.. mer fet mat i så fall. (no more donken haha). Jag SKA också kunna gå ner i spagat detta året som sagt, nyårslöftet. 

Vad gjorde du på din födelsedag?

Jag va i skolan först.. det va en fredag. Sen på kvällen bakade jag och mamma den regnbågstårtan (och en till tårta) och sen va det kalas för mig och hela släkten kom :D
Axel spelade även fotbollsmatch i stora fotbollshallen så ännu senare på kvällen var vi där och hejade! Jag och mina kusiner hihi.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Aaahh.. färre ledsna miner. Haha men känslorna tar över ibland. Har vart mkt sorg hit och dit, men inte så himla farligt när man tänker efter.

Vem saknade du?

Har ofta de jag saknar väldigt nära mig hela tiden så.. Men farmor och farfar har varit borta och rest ganska mycket jorden över känns det som. Lever väl livet nu gör dem men klart man saknar dem lite extra när de är borta så mkt och även är bosatta i Bohuslän, dit åker man ju inte heller hela tiden liksom.

De bästa nya människorna du träffade?

Nya och nya.. hmm de flesta har jag haft länge som vänner. Men Sanna din lille jäkel dig har jag lärt känna mer iår! Fin vän det där, mkt gymträning med henne och Rania haha. Men i och med volleybollen så lär man känna nya personer där HELA TIDEN.

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? 

Fokus och fortsätt som du har gjort, fast lite mer awesome detta år.  Var dig själv och njut av livet, och prata mycket mer norska med anna (haha)

 

 

 


THE GREAT LIFE

Tjeeeeena. Igår va det öppet hus på Tingsholm d.v.s amanda befann sig där som ambassadör och skötte privata rundturer osv. Det va väldigt skoj faktiskt även om vi inte gjorde de hemskt mycket. Vi fick gå och ta hur mkt vi ville när vi ville i cafeterian också (asså jag klagar ju inte precis) sedan slutade vi vid 8. Men jag hade faktiskt vart där sen 2 och hjälpt till så. Matej och Kajsa dansade sjukt bra bugg också! Herregud om man ändå kunde dansa så liksom...Min bror har iallafall valt nu och det blir Tingsholm Handel så vi måste ju va ganska bra ändå va?
 
Idag är det ju fredag då och jag har vart i skolan osv..Fick våran psykologi hemtenta idag med.. grattis till oss. Nu precis för en stund sen kom jag hem från gymmet med sanna och rania. Tror vi kör ett pass imorgon med hellyeaaah. Sen vill jag också säga grattis till min vän Elin som fyller 19 år idag, hoppas du har det fett kul på Harrys hela natten babe!! 
 
Här är en bild från Bohuslän när en häst dampar jävel.. ah typ det ja
 
 

KUSTSTIGEN

 
 
 

CHARMIGT PÅ BERGET

 
 
 

BOHUSLÄNS VACKRA VYER

Från prommisen på höga berget. Asså det är så himla fint att gå här uppe, är som bergklättring när man ska upp dock och hade verkligen inte bra skor för det haha. Man upp kom vi och fint va det. 
 
 

MY LITTLE PIG

Tja detta är min chokladgris som jag egentligen redan har käkat upp så den finns inte mer. Tack och hej
 
 

FISKEBÄCKSKIL

I helgen va jag i Bohuslän hos min farmor och farfar. Visst jag missa 2 utgångar på Harrys menmen då sparade jag pengar iallafall. Har tagit rätt många bilder med min kamera som kommer upp när jag väl orkat redigera dom hehe. Vi åt iallafall jätte mkt god mat för farmor är så bra på att laga det (muuums) sedan har vi gått ute på bryggorna och på massa andra fina ställen. Det är så fint här i fiskebäckskil 





TRUE STORIES

Hitta så jäkla sanna skyltar när jag va inne i en affär i helgen. Hehe smygtog 2 foton så jag kunde visa andra hahaha. Va nära att köpa bara för att det va så sant



MINA FINA

Efter jag och Rania hade vart och träffat lilla bäbisen så kommer Linda in med bussen och så sätter vi oss och fikar på torgstallet. Och när man sitter på torget så sitter man där lääääänge. Så det blev ett tag. Vi gick även en runda på stan med Lindex osv. Senare på kvällen hade jag den första volleybollträningen för iår!





GOSMOS

I torsdags så var jag och rania hos ranias kompis som har en liten bäbis. Och åååh va söt den va, skrek eller grät inte alls. Så fort vi trodde att hon skulle börja gråta så sluta hon och skratta istället. Så himla söt bara




NYÅRSLÖFTET

Haha det årliga nyårslöftet då, vad bli det som man inte ska hålla iår? Jo jag har då samma som förra året hade jag tänkt. Jag va så nära på att klara det där i juni-juli men sen sket jag i det i sista minuten kändes det som, varför?? åååh sån latmask är jag. Aja löftet är iallafall att kunna gå ner i spagat. Sedan har vi ju alltid att bli smalare osv.. men det har väl alla som löfte antar jag? Gymmet brukar ju va packat i början av året liksom..

2 bilder som egentligen inte har med detta inlägg att göra överhuvudtaget.
 
 

HAPPY NEW YEAR

Nyårsbilderna kommer här! Allting började med lite middag hemma med familjen innan klockan slog 6 och min familj åkte iväg dit de skulle vara. Sedan runt halv sju-kvart i 7 anlände vi till Sandra där vi fick tre-rätters. Det roliga är att jag tog bara bild på förrätten och efterrätten, haha jag glömde varmrätten? Men jaja till förrätt blev det iallafall en liten kycklingpaj med tomater, varmrätt var någon slags fläskfilé/bacon gryta med ris och efterrätt blev det nutella/maräng cheesecake/tårta. Bra förklaring va?

Hos sandra blev det även lite sällskapsspel och singstar innan vår skjuts tillbaka till stan gick vid typ 10. Då hade vi senare fixat att vi fick komma till mårtens fest (tur det, slapp stå ute och frysa) så dit drog vi innan 12-slaget! Det va rätt mkt folk där faktiskt och himla kul hade vi haha. När klockan närmade sig midnatt drog hela faderuttan ner till torget med både raketer och hela köret! Och shit va folk det va där nere! Tror jag träffa hela stan och massa man kände, så himla kul med jämförelse mot förra året!! (då regnade det och va allmänt kallt och inget folk) aja detta året (förra året egentligen) va det mkt bättre! Vid tolvslaget exakt så firades det med massa raketer och tjut överallt, sedan va väl nyårskyssen obligatorisk med såklart!

Efter tolvslaget vid torget så drog fasen hela stan kändes det som upp till mårten igen! Tänk att jag gick med mina jäkla höga klackar ända upp med.. där blev det mer fiesta ända fram till kanske halv 4 eller nåt då vi började dra hemåt. Alla andra blev ju utslängda men inte vi såklart., Det va jag, sanna, kuba, yousif och viktor som "gömde" oss på balkongen för att slippa gå haha. Aja sedan gick vi från mårten (typ vid netto) ända hem till mig!! Som sagt då, I MINA KLACKAR! Ont i fötterna brb... usch. Vi kom väl hem där runt kvart över 4 eller senare.. ärligt talat kommer jag icke ihåg haha. OCH NU MINA VÄNNER ÄR DET 2014, LET'S MAKE THE BEST OUT OF IT. ♥






LAST EGO-TIME OF 2013

Nyårsoutfiten va på plats där ja. Även många ego-stunder framför spegeln innan det bar av på festerna!







HEJDÅ NORDIC

Sista gympasset 2013 och sista gympasset på nordic efter våra kort går ut. Men detta ska vi minnas haha.




RSS 2.0