STOR BILDBOMB FRÅN CYPERN











































































Japp, den 22 juni åkte vi till cypern. Inatt kom vi hem klockan halv 6 på morgonen så nu är jag väldigt trött kan man säga. Men det är så typiskt, när vi åker bort så kommer solen till Sverige och nu när vi kom tillbaka började det åska.. Jaa vad ska man göra? men iaf, vi gick på planet till cypern och åkte i 4 timmar. Så fort vi kom ut blev det såå varmt. När vi kom till hotellet hoppade vi i poolen direkt. Vi hade bara 10 meter till poolen från våran altan. På tisdagen badade vi på en strand nära hotellet. Det va hyfsat bra där.. Men på natten hade jag så ont i magen så jag knappt sov någonting. På morgonen va jag jätte yr och mådde illa.. så jag skulle spy, men då svimmade jag ist :S Sen spydde jag.. så det fick komma en läkare till oss och på hela onsdagen kunde jag inte sola alls.. det sög verkligen, men jag blev bättre och bättre. Resten va jätte bra! På torsdagen åkte vi till den stranden där det va som finast. Och det va det verkligen! Helt klart vatten nästan överallt. Jag och pappa brukar dyka och snorkla, det kändes som om man simmade i ett akvarium. Jaa.. sen har man bara solat och badat. Varje kväll när vi åt (och maten va hur god som helst) fick vi underhållning av olika personer. Det va as grymt. En gång fick jag gå upp på scenen och sätta ett glas på ens huvud, han gick och dansade med 12 glas på huvudet! Det va fasen coolt. sen på fredagen skulle dom utse en miss Panthea. (Panthea = hotellets namn) Då fick 3 st killar ur publiken klä ut sig till tjejer och tävla ! haha, så jävla kul xD Det skulle alla ha sett. Vi gick oxå till ett gammalt tempel elr hur man ska säga. Där va det en liten kattunge i en städskrubb. Så söt! och förresten, vem säljer levande ankungar i en affär? (bilden längre upp) Men söta va dom iaf. Sen fick vi ha en papegoja på axeln. Lite coolt det med. Det kryllade av ödlor överallt oxå. Jaa.. det har hänt så mkt mer, men jag orkar inte skriva allt för då blir det nog en hel bok.

Alla som ens orkat läsa detta är bäst <3




CYPERN IMÅRRN, JAG LÄNGTAR!







kan det bli bättre?

MIDSOMMAR








18 JUNI




Idag blir det bara slappardag troligtvis. Jag har egentligen ingenting att göra, jag har tråkigt. aa.. haha. Men tänkte på allt vi ska göra i sommar och vi har ju faktiskt allt roligt framför oss ! Imårrn är det midsommar, på måndag drar vi till Cypern. Jag har inte vart "riktigt" utomlands sen jag va typ 5 år så.. detta är något jag längtat efter enormt. Sen Veckan efter vi kommer hem åker jag, elin och vickan till falkenberg igen! Pingisläger, 6 timmars träning varje dag. Men det är inte det man längtar mest till. Sen åker min familj och kusiner alltid till farmor och farfar i Bohuslän. detta året kommer jag åka med elin och vickan oxå tror vi ^^
Då hoppas man på sol hela dagen lång. Inte som förr förra året elr va det va, inte 1 enda solig dag ! Vi gick ner till stranden 1 gång, då började det ösregna. Det sög verkligen. Sen lånar vi alltid mormor och morfars husvagn och åker någonstans. och jaa.. resten är man la hemma med kompisar och ligger på stranden.

Men nu ska ja gå och ha det så tråkigt ! see ya ! ♥

CYPERN OM 6 DAGAR !

Jaa kan inte fatta att man 6 dagar åker ja! Ska bli såå skönt att det är inte är sant. Men främsta målet är att bli brun :D
Veckan efter drar jag, elin och Vickan till Falkenberg på pingisläger. 1 vecka! 6 timmar träning varje dag, uppstigning på morgonen.. 07.15. HÄRLIGT!
Men just nu.. hallå?  Var är solen?!  Känns som om det är höstlov..

Idag har vi iaf spelat fotbollsmatch.. jag har inga kommentarer om det, så vi säger inget mer.
Annars har det bara vart slappardag.


Te echo de menos, incluso si el derecho hace mucho tiempo, espero que usted me acaba de recordar <3


SKOLAVSLUTNING !














SOMMARLOV FFS !


HOS MILES














ROLIG DAG !


VANDRINGSDAG












12 KM

Hela dagen har vi vart ute och gått. På kvällen blev det fotbollsmatch. Vi vann :D YES!


4 DAGAR KVAR.

Skolavslutning ! 4 dagar.
Jag kan inte fatta att tiden går så snabbt, känns som i typ förrgår vi satt i det klassrummet med den nya klassen. Ingen kände ingen kändes det som. Förutom dom som hade träffats förr. Man tyckte stenbock var jätte stort och hittade ingenstans. Alla kändes så stora. Men nu, känner man alla, hittar överallt och har insett att stenbock är inte så stort som man först trott.

Sommarlov här kommer jag !

Nästa stopp 8G.

FÖRLUST SVERIGE !












TUMME NER !

På nationaldagen förlorar vi oxå !

STOLT (a)



Idag har jag faktisk hunnit med att städa !
Även om det är det värsta jag vet så.. därför är jag riktigt stolt (a) x)
Sen tänkte jag på provet i svenska vi ska ha på måndag. Usch inget men längtar efter precis måste nog börja plugga på det oxå. Jag suger på grammatik. och just nu suger jag på matte oxå. Har ingen kommentar om matteprovet.

Nu verkar det som om det fina vädret oxå kommer tillbaka !
Var ute en stund precis och då sken solen. YES!
Inget mer hagel !

POLISFEST

Igår var min morbror klar med sina "lektioner" för att bli polis. Han ska börja jobba här i Ulrichamn på måndag så dom skulle ha en polisfest. Det va i Borås, ungefär 60 gäster så det va helt fullt. Fullt hus x)
Mycket roligt att se filmer dom hade spelat in, komiska. Sen blev det tårta och sånt. Vi var väl hemma ungefär halv 1. Då va jag supertrött så jag somnade direkt (a)

FOTBOLLSMATCH, ÄNTLIGEN VINST !



Jaaa! :D
UIFK - Södra Ving   3-1

Jag är glad !
Det började hagla mitt i matchen oxå. Snacka om att man verkligen inte kunde springa för det gjorde så ont att få det på sig. Sen skjöt ja på domarn istället xD
Aao.. just nu har jag väldigt tråkigt... men ska nog gå och lägga mig snart även om det är väldigt tidigt ;)

ÅRETS FÖRSTA DOPP, 1 JUNI

Yes första doppet iår !
Och många mer ska det bli, vi var så varma efter fotbollsträningen att vi åkte ner till skottek och bara slängde oss i. Inte så kallt som man först trott faktiskt.

Idag har vi haft matteprov.. det blir nog det sämsta jag någonsin gjort :O

SENT INLÄGG, STUDENTERNA




:D

RSS 2.0