ANNABELLE SKRÄCK

I tisdags var det dags! Jag och Viktoria hade bestämt sen länge att vi måste se denna filmen.. på bio dessutom och ja, den va HEMSK. Hahah har nog inte kunnat sova så mkt de senaste nätterna kan jag säga. Fast tycker ändå Conjuring va liiiiiite värre... tror jag iallafall.
Fast det värsta va ju ändå att när vi kom fram till biogarfen i Jönköping så hade vi ju glömt boka biljetter?? GAH. Så vi skulle ha 2 platser och alla va fulla...fick vänta till det va 13 min kvar när alla reserverade inte kommit än. Så fick vi varsin plats på olika rader hahaha. Det var dock raden precis bakom så vi satt rätt nära ändå men shit.. va lite läskigt att man skrek och så satt 2 random personer brevid haha...
 
 

HEMMAGJORD SUSHI

Efter kalaset för axel åkte vi hem till älskling för att göra hemagjord sushi!! Hade aldrig gjort det innan så fick lära mig dittan och dattan. Vi faktiskt lite svårare än jag trodde.. lite pilljobb kan man säga. Men resultatet blev hur bra (och gott) som helst så det mumsade vi i oss vrålhungriga som vi var. Får definitivt göra detta någon mer gång då man kan prova olika ingredienser. Denna gången hade vi räkor, lax, gurka, paprika (gul/röd) och avokado som grejer man kunde välja på att ha i sushin. 







AXEL 12 ÅR

I lördags fyllde brorsan min 12 år vilket började firas på morgonen när vi kom med frukost på säng och presenter. Dagen fortsatte med tårtbakning, grönsakshackning och sedan kalas. Vi bjöd på tacos (favvisen!!) och sedan våra hembakta godsaker. En grej vi gjorde va marshmallowsbrownies (tror jag det hette). Vi hade aldrig gjort dem innan men de blev så sjukt jäkla goda så tror jag måste göra dem igen snart...

Sista bilden var på axel när han och jag va på Nille och köpte halloweenmasker. Det börjar ju närma sig nu.




SEMINARIUM, FIKA, GYM

Idag var vi uppe tidigt med tuppen. Rebecca hämtade mig och Polina tidigt för att vi skulle va i Jönköping redo för seminarie redan vid 08.30! Seminariet gick bra och handlade om mänskliga rättigheter som vår grupp (kommungrupp) arbetat med under ca en vecka. Imorgon är det samma tid bara att då är det eximination på "arbetsgruppens psykologi" som är ett annat projekt vi haft på lite längre tid! Vårt sådant arbete är så jäkla grymt ändå så jag tvivlar på att det kan gå dåligt.

Jag var iallafall hemma vid 12 ungefär, plocka fram lite left-overs från thaimaten och käkade innan jag stack i rask takt och mötte Rania och Anton vid tingsholm. Vi gick tillsammans ner och fikade på torgis. Blev cappuccino med Noisette (asgott!!) hade ju precis käkat så va inte så hungrig som de 2 matvraken brevid mig haha. Blev några koppar kaffe efter det med och mycket snack om allt och inget. 

Vid halv 6 (ja, vi drog över på tiden fan) gick jag direkt ner till gymmet. Hade redan med mig träningskläder planeraren som jag är. Körde kondition och biceps och det gick super. Räknar med träningsvärk imorgon. Pappa kom väl och hämtade mig och mat (älggryta och ris med sallad) stod på bordet när jag kom hem. Fantastiskt gott med kött från pappas jaktlag. Pluggade lite inför eximinationen imorgon och klicka hem en grej från ebay och nu är det nog nanitime snart, natti.





SMILE IN YOUR OWN WAY

Nya klocka från NewYorker. tror jag fått någon "thing" för klockor det sista alltså..
 
 
 
 
 

FREDAGENS SHOPPING

I fredags var det dags att ta lite ledigt och shoppa lite i Borås! Jag och Rania åkte in och körde lite hitan och ditan i affärerna. Köpte lite kläder, underkläder, halloween grejer och Calles present! Var ju seare på kvällen hos Carl som fyllde 20 år! Va liten fest där som va skojskoj, kom nog hem där vid halv 5 på morgonen och sov ut rätt bra också! Finfint!!
Iallafall, jag åkte egentligen med Rania för hon skulle söka jobb och jag följde med som personensomhållerjackaochhalsdukundertidenhonsökerjobb. Va ni med på den? packåsna alltså (hahah!!) nä men det va skoj!! Hoppas bara hon får någonting där, skulle va najs.

Vi träffade även på Anton som åkte in till stan för att träffa oss i ca 20-30 min innan vi va tvugna att åka! haha. Nawii






CYKELHÄNDELSEN

Hehe jo jag skulle ju ner till gymmet någon dag där förra veckan och då hände någonting kul som mamma och pappa har garvat åt efteråt. Jo ingen bil var ju hemma och min moppe håller vi på att sälja så trodde inte jag fick åka på den så va och leta efter min cykel för att hinna ner i tid. Då hittar jag den.. fastkedjad med mammas och pappas cyklar med ett stort hänglås jag inte har nyckel till.. De enda cyklarna som va fria var axels ena lite större cykel och en BMX cykel. Men på den lite större hade kedjan hoppat så den enda som gick att ta snabbt var BMX:en.. japp och där har ni historien till bilden! På denna lilla cykel åkte jag ner ända från mig ner till stan.. undra hur många som skratta när de såg mig (haha). När man trampade gick knäna upp till magen så.. jo men det var ju en händelserik afton det där.


WHOOOPAA

I måndags efter vårt möte i Borås hade jag inte så mycket att göra så då kom rania hit så gjorde vi lite smoothie och ostkex! Sen ville jag bara visa upp mina nya naglar också på bilden längre ner. 




VARFÖR SKA DU KASTA PÄRLOR ÅT SVIN

Kolla in mina nya röda stövlisar!
 
 

SÖNDAG ÄR ALLTID CHILLDAGEN

Söndagen är väl gjord till att bara chilla och slappa eller? Så ser iallafall våra söndagar ut.. Inget gym, ingenting. Rätt gött ändå. Blev några family guy och simpsons avsnitt kollade på där. Kakor också.. fast egentligen vill jag nite erkänna det haha. 

Det är så himla skönt nu, kom hem från Borås igår där vår kommungrupp vart på fältstudie och vart på möte hos socialen. Kommer hem tidigt och har det gött och drack te liksom. Fick också reda på att man inte behöver åka in till jönköping mer än typ 2 gånger på 2 veckor eftersom det är så himla mycket eget arbete. Vi ikommungruppen bor ju alla i Ulricehamn så vi kan ju bara gå hem till varandra vilket är hur skönt som helst. Sparar ju 1000 spänn där på att inte behöva köpa busskort!!


KVINNOFRUKOST

Lördag var en händelserik dag jag kan säga er! Dagen började tidigt då jag och mamma skulle till Rångedala på kvnnifrukost som började klockan 9! Där mötte vi upp mormor, kusinerna, moster osv för att få lite gott! Frukosten var lika god som vanligt (har varit på denna frukost en gång innan). Det är som en hotellfrukost, tog bara bild på ett av borden här men ni ser väl lite. Älskar att de har ett bord fullt med juice, bland annat morotsjuice (ÄLSKAR!!!) och massa andra som jordgubb&mynta och alla konstiga smaker.. rödbetor... citrongräs ja you name it. Det bjuds även på fika och kaffe. Sedan är det alltid någon som föresläser! Denna gången var det en som hette Emma som föreläste om vänskap och kärlek för det mesta. Men det var helt sjukt vad hon hade vart med om i sitt liv.. makar som dör i bilolyckor och allt.. Det bästa med detta var att i skolan u måste vi fylla i ett seminariekort där vi måste gå på 6 stycken föreläsningar som inte är i skolan och då passade jag ju på att fylla i det!! woop

Sedan åkte jag, mamma och mormor direkt till dalsjöfors och tittade på mattias och saras hus som de köpt! Sedan också in i några affärer där jag hittade en snygg höstjacka. Ska visa den sen. Sedan var det hem till mormor och morfar och laga mat i deras husvagn. De håller just på att göra om hela köket så vi var i husvagnen då och hade det as mysigt!! Där träffa jag lille Noa igen (nykomna kusinen) och gosade lite med honom när vi åt. Sedan blev det bråttom!! Mamma ville ha med mig till kyrkan för att kolla på acapella. Så följde Elin med dit också så där satt vi och lyssnade i någon timme. 

Jag och elin åkte sen direkt efter det och gymmade på Nordic. Vi gick hem sen (långprommis) och jag gjorde iordning mig lite, duscha osv för att sen åka ut med mamma och lämna de sista tackkorten för studenten. Sedan skjutsade hon mig direkt till Jakub och vet ni vad jag fick där?? HEMMAGJORDA BLÄCKFISKRINGAR gaaah, åt mig tjock där.. hemmagjorda kakor också så hej tja lagt på mig lite. haha






KVÄLLSMYS EN FREDAGSKVÄLL

Fredagskvällen bestod av gos umgänge och pizza. Vi var hemma hos mig där jag fixat lite med mysstämning i mitt rum som ni kan se på sista bilden med massa kuddar, ljusslingor, ljus och madrasser. Vi beställde hem pizza från Jamaica och hade det mys till 2 på natten när de gick hem. Gosungar






DON'T TELL ME THE SKY IS THE LIMIT WHEN THERE IS FOOTPRINTS ON THE MOON

Nytt från NewYorker. 
 
 

BLACK ALL DAY

All black idag. Hyfsad jobbig dag annars så ska snart dra till gymmet och svettas ut allt hoppas jag. 




CHILLIS

Söndags, chilladagen. Var hos älsklingen hela dagen och bara chillade, käkade choklad, bullar och pizzabullar! Supergottigt. Har förresten blivit helt fast i paradise hotel alltså.. Sagt till mig själv att jag aldrig ska bli fast och kolla på det men efter 2 avsnitt.. BAM. Så jag sitter i fällan jag med nu och bara längre till avsnittet ikväll vid 22.00. Detta är precis som candycrush.. Aldrig spelat det och kommer inte göra det heller för jag vet hur beroende alla i min omgivning är!



AMANDAS LÖRDAG

Japp gårdagen då! Dagen började med att jag blev uppsläpad vid 7 tiden eftersom jag sov hos pojken min men han skulle iväg till mösa och hade försovit sig så fick snabba på där på morgonen och sovandes gå ut och sätta mig i bilen så han kunde få köra hem mig haha (!) Somnade och sov till halv 12 innan jag väcktes av elins sms. Då var det bara att dra på sig träningskläder och gå en prommis med henne ner till staden där det var Höstmarknad. Strosade runt där en stund innan vi gick till gymmet för ett jävligt jobbigt pass kan jag säga!! Det var ju även kanelbullens dag så de bjöds på bullar men vi tog enbart kaffe för att visa hur nyttiga vi var (xd)

Jo dagen fortsätter väl med att jag får skynda hem och byta om, duscha osv innan hela familjen åker till Borås för att köpa antons nya spel och äta på Jensens varav första bilden här. Första gången jag käkade kött där faktiskt och det var hur gott som helst, medium stekt så lite rött i mitten MUMS. Apelsinjuicen var också på plat som ni kan se. 

Sedan på kvällen skulle jag på hemmafest till min vän Anton! Åkte dit lite tidigare och hängde med dem ett tag innan Rania och de andra kom dit direkt från Ulricehamn! Var en trevlig och allmänt asrolig fest alltså! Så kul hade vi wiho
Fler folk kom och när det började närma sig natten och bussen skulle gå var det bara för mig, sanna och Linnea och traska till resecentrum (jag i högklackat). Vi var liiiiite tidiga så hann in en snabbis på donken också. 

Bussen gick ju bra hem. Möttes sen av älsklingen som hade väntat på mig vid busstationen och tillsammans gick vi hem till honom och där var dagen slut. Hade så ont i mina fötter efter alla uppförsbackar med klackskorna men... ååh ska ta converse nästa gång alltså, trodde verkligen inte jag skulle behöva gå så mkt.






LILY STONER

Asså tänk att detta funkade!! Såg det random på Facebook att man kunde få veta sin telefons namn om man skrev in det som står på bilden och de 3 sista bokstäverna i sitt telefonnummer. Gjorde precis som det stod, kommentera och helt plötligt, Poff så ändrades det jag skrev till ett namn. Haha tydligen så heter min telefon Lily Stoner!



RSS 2.0