UP IN THE AIR WE GO

Innan vi åkte hem från Harry Potter stannade vi och kikade lite på en gammal ruin där i Norrköping. Tror jag vart vid den innan men kommer inte riktigt ihåg det. Utsikten var Awesome iallafall, tur att man inte har höjdskräck för där är ett ställe man lätt skulle få svindel!!




SJUNG OM STUDENTEN PART 3

De sista bilderna med familj & vänner från studenten. Det är tydligen många som ville ha bilderna från studenten så här kan ni väl välja och vraka. Lämgtar tillbaka så mycket till den dagen, den dagen dp jag var glad hela dagen, men ledsen på kvällen haha. Usch har jag berättat det? Va så ledsen för allting var över.. men sen så blev jag gladare då jag kom på att om 2 dagar åker vi till Magaluf! Men här kan ni se den sista lilla glädjen som är kvar i bilder.






















 

SJUNG OM STUDENTEN PART 2

Enbart mer bilder kan man ju säga. Här kommer också många flakbilder och bilder på när vår klass sprang ut på trappan i all lycka. Mina släktningar försökte ju filma det hela men de stod på fel sida om var jag stod så jag kom knappt med på filmen alls.. hoppas det är någon annan som har på dansen rakt framifrån, för jag har fortfarande inte sett allting. Juste, har egentligen inte sett någon av de andras utspring!! sick


















HARRY POTTER EXHIBITION PART 2

När vi kom in till utställningen fick vi också varsin "bärbar telefon". Så vid nästan varje grej man kunde kolla på fanns ett nummer man bara klickade in i telefonen man bar med sig så berättade de lite om vad det var och i vilken film det användes och hur de tänkte när de gjorde föremålet eller kläderna eller vad det nu kunde vara. Man fick ibland också höra roliga saker som gick snett under inspelningen osv. Mkt intressant. Som sagt, text under varje bild här om vad bilden föreställer.
Här är vi inne i Hagrids stuga, de hade byggt upp ett helt rum så det såg ut inne i stugan. Spisen, stolen och allt fanns där inne.
Här kan ni se vilken stor skillnad det är. Om ni kollar på mig till höger på bilden så inser ni nog hur stor Hagrid var.Var jag ungefär till hälften av hans längd.
Här har vi Hagrids stora stol. Eller fåtölj kanske man ska säga. Den var så himla stor så att själva sittdynan var i längd med hela mina ben som ni ser. Jag ser ju superliten ut.
Här har vi monsterböckerna!! Wiho hade helt glömt av dem. Det var ju i denna boken man kunde läsa om alla magiska varelser. Men man fick ju se upp så att den inte biter en haha! Synd att de låg innanför glas.. annars hade jag lätt klappat dem.
Det var denna staty som var uppsatt på kyrkogården när Harry blev tillfångad av Voldemort när han hittade trekampspokalen i den stora labyrinten. Ni kan se det HÄR  om i intekommer ihåg.
En utan de gigantiska schackpjäserna från när Harry, Ron och Hermoine spelade schack för att komma förbi passagen innuti hemligheternas kammare.
Här har vi Philosopher's Stone eller de vises sten som den kallades i filmen. Den var med i Harry Potter - de vises sten  och Harry var en enda som kunde få tag på den och besegra Voldemort.
Här har vi en av de bevingade nycklarna som svävae i luften. Det gällde ju att hitta rätt nyckel bland flera hundra där.
Ännu en enorm schackpjäs.
Här har vi Voldemorts kostym och alla hans olika masker och skepnader. Ni kan också se hans orm Nagini på höger sida.
Bellatrix Lestranges kostym i mitten här tillsammans med några dödsätare bakom henne.
Här har vi olika trollstavar som användes. Voldemorts är den vita längst upp. Sen ser jag på bilden här att Narcissa Malfoys stav är den längst till vänster.
Här var det intressant! Alla Horrokruxer!! Ville bara ta med alla hem och sitta och stirra på dem i flera timmar.. Här har vi också skopan (längst ner till vänster) som Harry använde för att få tag på halsbandet som ni ser på bilden (en horrokrux). Han tvungade Dumbledore att dricka förhäxat vatten för att få tag på den, allt med hjälp av skopan. Ta en noga titt så känner ni igen alla horrokruxer som finns med på bilden. Till och med tanden från jätteormen finns med på den blodiga boken där.
Den förstenade fotografen! De behövde ju göra en vaxdocka för att använda i filmen när den lille killen som var fotograf för tidningen mötte på jätteormen.. Han såg ju bara ormen genom kameran dvs han blev förstenad istället för att dö. Kan säga att denna dockan var sjukt bra gjord ända in till porerna i huden.. trodde den var verklig först så ville inte gå alltför nära.
Fångdräckter från fängelset Azkaban.Detta var bland annat Belltrix dräckt till höger.
Tidningsartiklarna som rörde på sig.
Kommer ni ihåg det trevliga spöket i Hogwarts som alltid bockade genom att ta av hela huvet vid middagarna? Den blodiga barocken? Japp här är han. Blodig som vanligt.
Här har vi alla artiklar och diplom de hade satt upp i stora salen.
Fina klänningar som Hermoine, Harry och Ron har jaft på sig på finare tillfällen. Jag kände igen dem iallafall.
De hade också hängt upp skynken för varje elevhem det fanns. Go Gryffindor!!
Jag var ju självklart tvungen att ta kort.. Har ett till kort framför slytherin som kommer upp sen också. Provade ju aldrig att bli insorterad med sorteringshatten som också fanns på plats vid utställningen. Sjukt alltså, den riktiga sorteringshatten..
Wooohooo trekampspokalen!!! Kan det bli häftigare?? THE REAL SHIT.
 Här fanns också Viktor Krums lapp som han la i pokalen när de skulle anmäla sig till tävlingen. Känner igen den så väl, bränd och allt.

BRYGGKVÄLL

I lördags var det dags att dra ut på bryggan innan bartömningen. Vi blev återförenade alltså, har inte sett vissa som var här på länge så! Förfesten höll jag i och vi kom inte ner till bryggan förrän halv 1 då vi gick hemifrån haha. Vi fastnade i vårt snack och spel där nere i källaren. Det var Dock inte mkt folk på bryggan så vi drog efter någon timme till nattkröken.






HARRY POTTER EXHIBITION PART 1

I fredags var jag och Jakub på Harry Potter exhibition i Norrköping! Jag hade ju sovit hos en fadder för vi vart på akademien kvällen/natten innan så fick gå upp tidigt för att hinna gå till resecentrum till bussen som gick 08.10 på morgonen. Men det var värt för då kom vi iväg tidigare. Vi åkte runt halv 11 och var inte framme förrän vid 1-2. Tar ju en stund att åka upp dit... sen ska man åka vilse och så vidare ni vet. Vi hittade iallafall en thairestaurang som vi åt lite gott på, tog lite kaffe innan vi gick vidare till utställningen! Kan säga en sak, när den väl var klar och jag hade läst, kollat och lyssnat på allting ville jag bara gå in igen och kolla på allting IGEN. åååh va jag älskar Harry Potter, vill leva i den världen, helt klart. Funderar på Harry Potter marathon snart alltså. Men här kommer iallafall Part 1, eftersom det var rätt mö grejer jag tog kort på. Men under varje bild finns det som vanligt lite text om vad det är osv, så läs på.
Det förtrollade halsbandet som Kate Bell rörde i Harry Potter och halvblodsprinsen som det vilade en gammal förbannelse över. Kommer ihåg den scenen då en flicka flyger i luften med en röd kappa på sig med gapande mun och sen föll direkt ner på marken. Här är alltså det halsbandet hon rörde vid. 
Från Harry potter och halvblodsprinsen - Trolldrycksboken som hjälpte Harry med olika farliga formler som de annars aldrig fick lära sig så bra. Därav blev han ju bäst i klassen ett tag då han fick allting rätt.
2 kostymer, känner ni igen vilka? Den till höger tror jag var Proffessor Snapes,
Trolldomslärarens grejer. Hon med de roliga glasögonen som var lite knäpp av sig. Hon som spådde Hermoine i en kopp (koppen ser ni också på bilden med "teet" fortfarande i). Här har vi också hennes glasögon och spåkula. De berättade också att de var tvugna att göra sånna kulor i gummi också eftersom en scen skulle vara att den rullade ner för trappan. Då fick den ju liksom inte gå sönder. Problemet var då bara att göra gummikulor som inte studsade som gummi, det skulle ju se verkligt ut också!
Hha vem känner inte igen detta? Dolores Jane Umbridge såklart. The pink evil lady så att säga. Här hade vi också hela hennes kontor med katter och allt.
En scen i filmen med henne i fick Harry kvarsittning och fick sitta och skriva samma mening om och om och om igen. "I must not tell lies" se youtube klipp HÄR om ni inte kommer ihåg.
Här ser ni Gilderoy Lockharts kläder och en del av hans tavlor. I glset hittar ni också en gnom från filmen.
Han hade ju även flera flygande bilder som rörde sig i filmen, här är dem.
Clownen från skåpet med rädslor. 
2 kostymer till. Den ensa till vänster tillhör Alastor Moody. (enögat)
Klädskåpet!! Tror det var detta skåpet man kunde lägga in grejer i som sedan försvann när man öppnade dörren igen. Detta skåpet fanns ju gömt uppe på vinden där "ingen kan hitta någonting, allting är gömt". Ser ni ig i spegelbilden där också hihi?
Av mandragoror kan man tillverka ett botemedel mot förstening. De färska mandragororna skrev ju som in i attan, här fick man själv prova att dra upp dem ur jorden, och SOM DOM SKREK ALLTSÅ.
quidditchkvastarna!!
Här kunde man också se den lilla kvicken som Harry Potter och Malfoy bråkar om på matcherna.
Här har vi hela lådan med matchbollarna som de spelade med. Amazed**
quidditchdräkter (harry potters i mitten och Rons till höger om Harrys)
Matchställen. Malfoys i grönt.
Åh här har vi Hippogriffen som tillhör Hagrid och som Harry flyger på runt Hogwarts. 
Harrys, Rons och Hermoines kläder från en av de första filmerna. Fortfarande med smuts på.
 Hagrids dräkt. Man kunde verkligen se hur himla stor han var när man såg detta.

SJUNG OM STUDENTEN PART 1

Min kusin Emelie hade ju som sagt tagit så himla många kort från min student från hennes systemkamera så bilderna skulle bli aningen bättre än mina digitalkamera/iphone kamera! Jag har ju redan egentligen berättat hur hela studenten gick till här då va så ni får njuta av lite mer bilder. Och finare bilder dessutom. PÅ en av bilderna kan ni också se mina nya headerbild. wiho
















AKADEMIENOSKULDEN BORTA

Efter zittningen så var det direkt att dra till akademien! Detta är en nattklubb för i Jönköping för studenter. Mkt större än vad jag trodde var den, flera stora dasgolv, barer, dj-bås och "chillrum" på övervåningen. Och jag ska säga er, VI HADE SÅ SJUKT HIMLA KUL. Det var även glowparty denna dagen så alla lös ju som neonmuppar alltså. Det gjorde det hela ännu mer speciellt! Älskar akademien. Sjukt mycket folk i sin egen ålder, sånt sjukt drag, bra musik och allt man kan önska sig haha. Här kommer det hängas säger jag bara. Jag och Lovisa fick sova över hos AnnaSara (en fadder) i jönköping också vilket var väldigt bra då min sista buss går vid 21.50.. tror det var den tiden iallafall. Jaja tidigt iallafall så det var ju bra! Älskar alla hälsoiter också, sjukt härliga människor!! Se vår spidermangrupp på den sista bilden och hör vår ramsa:

"Spiderman är våran kung, vaxat bröst och rakad pung. UHH!!"








ELMIA OCH ZITTNING

Dessa dagar har ju varit fantastiska! Tredje dagen var alla nollor och faddrar från alla högskolor i jönköping på elmia för inspirationsdag! Det var bland annat Sarah Dawn Finer som uppträdde och hade en liten föreläsning om hur hennes liv gick till samt hur hennes karriär hade utvecklats. Det var även en komiker från Amerika tror jag det var, hans öppningsgrej var "swedish people are weird, but so am I". haha han var riktigt rolig faktiskt! De drar ju allting på engelska i och med att det är så många elever från andra länder!

Vi har också deltagit i vår första zittning!! Denna gången var det provzitting och grejer för oss nollor denna gången var att det var VI som skulle laga den tre-rätters middagen till alla elever, faddrar och alla i kårerna. Så det var vad vi höll på med de fem timmarna i torsdags på eftermiddagen där. Jag blev indelad i  förrättsgruppen och vi var hemma hos en tjej som bodde i jököping för att laga maten, riktigt mys. Grejen med det hela var att samla poäng och fjäska för kårmedlemmarna. Deras "maskot" är en zebra vilket gjorde vår förrätt! Vi gjorde toast med hummus. Grejen med detta var ju då att vi hade en pepparkaksform i form av en häst som vi tryckte ut ALLA JÄKLA MACKOR I (haha tog en stund där vår sektion skulle laga mat till 60 pers). Sen färgade vi hummusen grön (gräs som den skulle springa på) och sedan gjorde ränder med balsamico så det skulle se ut som en zebra!! Vi fick mycket beröm för detta kan jag säga, boyhaaa. De andra grupperna hade lagat pastasallad till varmrätt och en bakelse till efterrätt och gruppen som hade dekorationsuppgiften gjorde också väldigt bra ifrån sig!
Sedan började zittningen då, det var underhållning från faddrarna och kårmedlemmarna som var svinkul helt enkelt. Vi fick också ut en sånghäfte med dryckessånger och varje gång en speciell låt spelades så var alla tvugna att ställa sig upp och dansa! Helt random kunde detta spelas så mat-ro blev det ingenting av haha, men sjukt sjukt kul! Jag och Lovisa har redan köpt våra riktiga zittningsbiljetter tills nästa torsdag!








OVVECERMONIN

Ovvecermoni! Andra dagen på högskolan fick vi chansen att köpa vår kåroverall! Vi på hälso har en vit och klart man ska ha en, hur mkt den än kostade.. Men senare på dagen var det ceremoni för detta då. Vi nollor hade ingen aning vad vi skulle göra. Alltid började med "mörk musik" när en tjej stod och räknade upp reglerna för ovven (overallen) väldigt dramatiskt! Haha de går verkligen in för detta alltså. Man får ex inte tvätta den om man själv inte är i den osv. Och om man utbytit kroppsliga vätskor med en student med en annan färg på ovven ska vänstra benet vara bytt mot den färgen osv, sjukt roliga grejer alltså!! Allting började med en tradition där alla som hade hand om oss drog ner ovven till fötterna och stod där utan byxor och sjöng nationalsången, och vi skulle hänga på. Grejen sen var ju att smutsa ner dem för oss så mkt så möjligt så vi blev dragna i gräset osv hahaha!!




FÖRSTA DAGEN PÅ HÖGSKOLAN

Fick världens chock i söndags då jag randomly såg på Instagram att insparken för högskolan skulle vara dagen efter, alltså på måndagen. Trodde jag skulle vara ledig en vecka till så det kom ju som en chock. Där sitter man 8 på kvällen dagen innan och har ingen aning om vart man ska eller vad man ska göra, all alone. Nervositet på måndagsmorgonen var ju tortyr. Vi fick till och med åka direkt när jag fick reda på att jag skulle börja på måndagen till Jönköping och kolla precis vart jag skulle gå. Så 8 på kvällen drar vi till Jönköping och kollar läget. Sen va det bara att hitta någon bra buss och åla iväg dagen efter. Detta var igår. Första dagen var bra! Fick massa information och fick träffa nya vänner, äta, lyssna på planeringen av fester, bli taggad på studentlivet. Alla va så taggade så visste inte hur man skulle reagera där, kårerna var ju helt insane. Alla fick band med sitt namn att sätta på HUvet när vi gick genom Staden på stadskampen och skrek ut vår grupps visa! Någonting med vaxat bröst och rakad pung var det... Spindelmannen någonting också.. Kommer inte riktigt ihåg. Haha! Nu sitter vi här, dag 2 för tidiga i det stora biblioteket för att vänta på resten av gruppen. Det är overallcermoni idag och vi får köpa vår skolas färg på overallen. Rätt najs.


BOWLING EN FREDAG

I fredags var vi och bowlade efter jag slutat och efter vi gymmat! Blev frågad av Calle aom hade dragit ihop ett gäng på ca 10 pers. Va rätt kul men själva spelet har aldrig gått så dåligt alltså.. Aldrig. Hade så ont i fingrarna efteråt också.. Kanske jobbat för mkt? Haha. Jobbade ett 12 timmars pass där fagen efter också från 7.15-19.15, sjukt sjult kul, not. Men cashflow


SAMMA SAMMA

Ny tröja! Märkte när jag köpte en annan vit tröja att jag köpt 2 stycken likadana.. Så denna ni ser på bilden har jag dubbelt av nu, fast olika färger då!





FIFTY SHADES OF GREY

Detta är pyjamasen jag fick utav farmor och farfar när jag var uppe i Bohuslän. Så himla fin så jag vågar knappt ha på mig den. 



TORGET

Igår var jag och fikade på torgstallet med Anna Linda och rania! Blev lite pulled pork (supergott!!) med kaffe, mums! Vi satt där från 12-17.30! Fattar ni? Fem och en halv timma satt vi där och bara babbla. Mys
Drog sedan med jakub till gymmet för första gången på länge! Sitter här nu och känns as bra att äntligen få träna igen haha.


BALBILDER Á LA EMELIE PART 2

Här har vi då resten av bilderna från Emelie! Åååh tänk vad fin man var den dagen. Gillar verkligen att hur fin och sofistikerad man än skulle vara den dagen så åker tungan ut på vissa bilder.. 
Frågan är egentligen vad man ska göra med sin balklänning nu? Den kostade ju några tusenlappar trots allt.. men när ska man använda den igen? Vill inte heller sälja den för att den är så fin och man får så många minnen av den nu. Tänk att alla var så finklädda, ändå kunde vi dansa på dansgolvet halva natten med långa klänningar och höga klackar. Har jag nämnt förresten att min vänstra fot var helt blå på ett ställe 1-1,5 vecka efteråt p.g.a. min klackar? Men sjukt fina var dem och passade till klänningen. Fick låna dem av Emelie just, hon hade haft dem på sin egen bal så där behövde man allt inte pröja någonting! wiho
 
hh

10 SANNINGAR OM MIG

1. Första "skräckfilmen" jag såg var scary movie, kunde inte sova på veckor efter det
2. Jag har ett ganska synligt födelsemärke på magen, fast tänker aldrig på det
3. Mina fingrar är otroligt smala tydligen, får på en XS ring på tummen
4. När jag sover så sover jag djupt (haha fråga vem som helst jag är alltid den som vaknar sist)
5. Enda blomman jag är allergisk mot är tussilago
6. Jag tycker det låter snyggt när man pratar och har hes röst
7. Jag älskar mozarella! Kan käka det som ett äpple.
8. Jag kan sjunga luciasången på italienska
9. Jag gillar sudoku
10. Jag dricker alltid te med honung (och trodde för övrigt alla andra gjorde det också.. men nej haha)
 

BALBILDER Á LA EMELIE PART 1

Min duktiga kusin Emelie var ju på både min bal och student. Hon hade verkligen systemkameran i högsta hugg kan jag säga. Fick nog stanna mer än 30 gånger på stan där för hon skulle ta kort. Men ifs så var det precis så jag viille ha det, ju fler kort desto bättre, eller hur? Och alla kort blev så himla fina så kan inte välja vilka jag ska posta så jag postar alla!! Haha, så typiskt mig eller hur? Kan inte bestämma mig så.. kommer ett till inlägg med de andra bilderna också. Tänkte att hur många bilder som helst i ett inlägg kan det ju inte vara.
 
 

DET SLUTADE BRA FÖR OSS

Igår var jag med lilla bobo. Vi var hemma hos henne först och kollade igenom massa kläder hon hade köpt från USA. Sen så blev det snack och gos. Vi drog sedan hem till mig och gjorde iordning smoothie och lite små mackor, nötter osv och satte på en film. Divergent hette filmen och den var riktigt bra kan jag säga!! Lätt att jag rekommenderar den. Lite hunger game style på den var det.

Varför håller vi i en klubba på bilderna? Haha jo när vi var i Prag så köpte vi varsin "cannabisklubba" som jag inte hade käkat upp än. Rania hade tappat bort sin så vi smakade väl.. kan säga att den var sådär. Den smakade verkligen mynta eller någonting sånt.. aldrig känt den konstiga smaken innan.

Annars då? Nä min chef ringde in mig till jobbet 06.30 imorgon istället för 9.30 så får väl sova snart. Jobbar hela denna veckan och sen är det slutslut på jobb (om de inte ringer in mig någon gång). Robbie Williams har dött också läste jag? Hade tydligen tagit självmord.. kvävning. Va ju himla kul.. han var ju så bra skådespelare! Kommer ihåg han främst i natt på muséet.. ååh den filmen!
Ja.. ska nog ta och läsa deckaren i tidingen nu och sen sova. På tal om det så är jag helt fast i den deckaren alltså. Sjukt bra, går inte sluta läsa.






LISEBERG

I fredags så åkte vi äntligen till Liseberg, bara familjen. Det slutade ju med att alla stod och väntade på mig eftersom jag skulle åka atmosfear om och om och om igen haha. Tvingade även upp Anton i Spinrock och mamma i Helix 2 gånger!! Tänka sig vilken morsa va? ;)

Vi åt också en väldigt god ceasarsallad med kyckling och lite glass och kaffe osv. Sånt som man måste göra på Liseberg. Det roliga var ju när hela familjen sätter sig i samma flumeride båt.. fattar ni hur tunga vi blev? Och fattar ni att båten svämmade över och fattar ni hur blöta vi var.. herre min gud säger jag. Tur att solen sken. Samma sak hände när jag mamma och anton satte oss i kålerado en sista gång.. slutade med att vi fick stoppa i lite pengar i den "blåsamaskinen" utanför så vi blåstes torra.. för det svämmade över vatten som en stor flodvåg där också. Sen fick jag en sån där spruta som ser ut som en mask av vatten rakt i ansiktet.. fint. 

Hade så himla otur på chokladhjulet också.. tänk er att alla nummer var upptagna utom nummer 16 (mitt turnummer). Mamma står vid nummer 13 och säger till mig att mitt nummer är ledigt. Jag säger- ja men jag tar det då, men det hör inte hon som är vid hjulet och trycker av knappen. Gissa vilket nummer som får stjärnvinst? SURT






LIGGER OCH SKVALPAR

I torsdags var vi ute och åkte med båten. Hoppade i och badade också.. Kanske sista gången jag gjorde det för iår vem vet.. Vädret blir ju säkert bara sämre och sämre nu! Vi åkte iallafall ut till tvärön och kikade runt lite. Sen låg vi bara still, fiskade och fikade. Mysmys. Torsdagskvällen blev det inget av där inte eftersom vi var ute ganska sent.




U-PORT DAG 2

Dag 2 då alltså. Vi var verkligen slitna på morgonen där allihopa. Vissa hade sovit där och vissa här.. ah så att säga. Toppen på denna dagenmåste ha varit mustasch uppträdande då vi stod längst fram och knuffades med massa folk! Usch det var en tjej som höll på och gick före och knuffades och höll på, hehe fick lite rage på henne. Men uppträdandet förstördes inte av detta! 
Men början av dagen var ju skoj.. vi vaknade, satte oss ute och insåg hur hungriga vi var. Vi skickar iväg jonte och jakub för att hämta pizza och där sitter vi och väntar.. typ 50 min senare kommer de tillbaka och har varit lite varstans och hämtat grejer. Blodsockret hade verkligen sjunkit på mig där så bara satte mig och vräkte i mig den stora familjepizzan. Grejen var att ingen kunde egentligen käka.. jag åt mindre än en femtedel av pizzan och var proppmätt efter det. Vi hann inte göra så mkt mer innan folk började komma och festen var igång igen. Vi missade govenor andy och thomas di leva vilket va lite surt men vi fick iallafall de mustsch då! Och Icona Pop var grymma med! Denna dagen blev senare än första... vi var verkligen de sista att lämna matområdet där och knalla hemåt. Efterfesten fortsatte sen men själv så somnade jag.. va så himla trötter.
När vi knallade hem kan ni ju se vad som hände på en av bilderna längre ner.. men är det varmt så är det så att säga. Har även ett kort på en som klättrade upp i ett träd mitt under när Mustasch spelade för att se bättre. Den killen hade nog inte båda fötterna på jorden där.. haha fattar ni?? (min humor)












U-PORT DAG 1

Första dagens artister var grymma även om vi inte såg alla! Skippade de lugna och gick direkt på goa artister som timbuktu, damn, daniel adams ray, dirty house guys, e-type och huset! Första dagen stod vi nästan längst fram på många artister, iallafall timbuktu och daniel adams ray. Det var fett grymt. Själv har jag ju aldrig varit på festival innan så detta var den första.
Goa människor och bra musik gjorde denna dagen fantastisk















U-PORT FÖRFESTEN

Första dagen började dagen eller förfesten hos Jakub med lite folk och dricka. Vi hade musiken så högt så det dunkade och tjatade. Vi gick sedan ända till villastan där vi stannade till vid Fanny och umgicks lite. Vi kunde dock inte stanna länge i och med att vi ville se E-type. Grilla skulle vi också göra där, jag hade med kyckling och potatissallad som senare kom bort för vi hann aldrig med det. Menmen, vi var glada ändå även om vi missade ganska mö av E-type också. Men vi såg allt lite. Riktigt skoj första dag. Mer bilder kommer sen om första dagen.

På förfesten sprang jag av någon anledning runt och tog selfies med alla haha. Here you go














UNLESS SUNLIGHT SHINES

BIlder bilder bilder. Sitter knappt aldrig vid datorn så hinner inte ladda upp alla inlägg men här kommer bland de sista bildena från magaluf.
Selfie i spegeln på hotellrummet. Sådär brun är jag ite nu kan jag säga.. har tappat nästan allting. Men linjerna är fortfarande kvar! :D
Stranden♥
Sådana där vindgrejer borde man skaffat kanske. Ibland blåste det ju en del och då satt massa folk i sånna vindbeskyddare som höll de borta från vinden.
Vårt hotell ligger vid höger sida om bilden.. alltså inte med på bild här.
Där ser man hotellet liiiiite på vänster sida längst upp!
Havet på natten var ju så himla vackert. Här står jag som en liten rosa-gul färgklick.
Ville visa mig cool med en ölflaska (hade endast druckit en klunk av detta hahha)
Balkongen på förfesten.
Alla vi som bodde på bottenvåningen på hotellet drog ut alla våra balkongstolar på taket eftersom ma kunde lätt hoppa över ch gå där. Det blev en stor förfest för alla där. Detta var första kvällen, samma dag hade vi landat i Palma Mallorca. Efter någon dag så fick vi dock inte vara där längre så det sket ju sig...
Utsikten från ett hotellrum. Här har vi poolen. Den var inte stor men vi begärde inte mkt. Vi hade ju havet bara 30m därifrån?
Lägg märke till dimman i bakgrunden över havet där. Aldrig sett någonting sånt så det var verkligen vackert. Haha detta var ju första dagen så eftersom det var dimma trodde jag att det skulle bli kallt dagen efter och blev as ledsen.. men det bevisade ju sig fel. Herregud va varmt det var!
Efter grabbarna grus på stranden! Alla hade ju nästan efterfest på stranden haha.
Badkaret användes ju för att bada och tvätta sig... ICKE. 
Bruna och fina
 

VINKVÄLL HOS ANNINA

I torsdags var det vinkväll hos Annina! Alla hade med sig vin och så hade Annina fixat tacos som vi sedan lagade tillsammans. Sjukt gott var det. Har inte käkat tacos på länge och inte träffat alla på länge för den delen heller! Vi spelade roliga spel, dansade, snackade och dampade till senare på natten. Riktigt rolig kväll tjejer, vi borde göra detta oftare






RSS 2.0