TJEJKVÄLL

Denna torsdagen hade vi körövning till klockan 6 och sedan stack jag och Linnea ner och gjorde staden på tjejkvällen! Kom hem med en tröja, ett par örhängen och massa gratisprover hehe. Det var även modevisning på stan där jag kände några. Blev ej så bra bilder, lev med det

 

 


BLACK DOTS

gjorde naglar lite snabbt på kvällen igår

FLÄTA

Moa gjorde ett försök till en lite speciell fläta idag, den tjejen kan hon


MAN KAN FAKTISKT UNDRA...


FINT VÄDER *ME LIKE*

På lunchen....
Måste ta vara på det fina vädret då!


NEUES

detta hade jag på lagfesten (dock bara den vita) och så har jag haft det i skolan en gång med men det kanske inte är så intressant haha.
Här är dem:

LÖRDAG

Lagfest hos Frida, gryyyyymt


VÅFFELDAGEN IGÅR

hade Det kalas med våfflor igår såklart


BORÅS EN FREDAGSKVÄLL

klockan 6 tog jag och Simon bussen till Borås. Vi satte oss och fick i oss varsin pizza innan vi mötte upp de andra. Det var då alltså Oskar, Simon, matte och Gustav som vi mötte upp på mc. Sedan mötte vi upp Malin också (måste ju ha en tjej med hehehehe) nä men sedan begav vi oss till hemgården för deras band attempt fall skulle spela! Dit kom sedan också min kära kusin Emelie och vi stod och kolla längst fram såklart hehe!
Trevlig kväll, åkte sedan hem till dalstorp och sov där hos min älskling


A MIRROR CAN LIE, YOUR LOVED ONE DON'T


HUR SKÖNT ÄR INTE VÄDRET??

Ingen kommentar, bara njuter


GRATIS GLASS

Gratis glass! Först till kvarn gäller!

Här är länk till gratis glass. Om 3 av mina vänner går in där och gör som jag får jag en gratis såååå KLICKA OCH GÖR SOM JAG!

BRUN

Idag hade jag förövrigt på mig en ny tröja och så.
Efter glassen blev det också torgstallet.. Vi som snacka om kalorier och allt, bra! Men det är ju faktiskt den 21 idag och jag och Oskar har 8 månader så det är lugnt ändå tycker jag (a)


EN ONSDAG

Idag på idrotten var vi nere på ONYX och körde spinning. Det va jobbigt men kul som vanligt, efter träningen gick vi och käka glass för det tyckte vi att vi var värda!


WORLD'S YOUNGEST GRANNY

okej, sjukt, sjukt och åter sjukt. Världens yngsta farmor/mormor är nu 23 år...
Hon fick sitt barn när hon va 12 år. Hon fick heta Maria. När tror ni inte denna Maria får sitt barn.. jo vid en ålder av 11....

Artikel: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3449681/Worlds-youngest-granny-is-just-23.html

WE PAY IN CASH

idag har det vart en lugn dag men inte alls många lektioner. Dock har vi väldigt mycket läxor som jag jobbar med just nu. (okej inte just nu för jag skriver ju här hehe)
men ikväll är det träning som vanligt och inte mer att säga om det. Såg snödroppar på väg hem, VÅRTECKEN! det gillar vi

KUL OCH STRUL

här kommer en lite random och udda grej. sådär på måndagseftermiddagen. när vi var på naturhistoriska i Göteborg så träffade jag på denna filuren och då tänker ni säkert: ja vadå då?
jo, men den (eller dem) dog på ett ganska annoulunda sätt.. eller väldigt väldigt udda. Haha nästan kompiskt men. Ni ser ju? Ormen skulle krama ihjäl järven (jag tror det är en järv iallafall) samtidigt som järven skulle käka ormen.. då blev det såhär och båda  dog.
Hur kul va det? exakt

BLIDSBERG I ACTION

Jag ska inte lägga upp alla bilder eftersom jag fått önskemål om det haha!
Men lite kan jag visa, ytterst lite


ARIZONAS BOK, BEAUTIFUL DEAD 2

jag har ettan och fyran av dessa böcker, det går ju liksom inte ihop. Så mamma inhandlade denna till mig på bokrean för ett tag sedan. Det är alltså del 2.

NU KÖR VI!!


BLIDSBERG

ikväll blir det partyparty i Blidsberg!!
Först förfest hos Linda och sedan drar vi och röjer, galet kul

INDIA

NYTT HALSBAND FRÅN JC

DON'T STAND AND GAZE


TÅRTA OCH SÅ

mmmmm kan det inte vara såhär varje dag?


ONSDAG

idag gör jag egentligen ingenting, fast ska kanske till slalombacken ikväll och jag vet inte om jag och Moa kanske skulle till bar prego på temakvällen men vi får se hur det blir.
Idag fyller iallafall min kära broder Anton 14 år! 14 år den 14 mars. Grattis!


MIN MÅNDAG

Efter skolans slut begav vi oss till Borås för att egentligen bara göra slut på våra gratis glass kuponger på Jensens. Men vad blev det mer? Jo en väldigt god mat, glass buffé och bio! Filmen var jättebra och hette "en dag i Phuket".
Och tro inte att jag blev bjuden på allting.... eller jo hihi
Jag älskar dig!

 


MY HEART GOES BOOMBOBOOM

På kalaset hade jag på mig min jättefina långklänning! mmmm älskar den
Plus en stickad grej över som kommer från någon märkesaffär... hehe skrytmånsen här

LÖRDAG

I lördags spelade jag pingis i Herrljunga tidigt på morgonen och jo tack, vi vann sista med 6-3!!
När jag kom hem var pappas och antons kalas i full gång, och där kommer jag osminkad med världens pösigaste tröja, nyduschad.. ja behöver det sägas mer?
Iallafall, sprang upp och gjorde iordning mig innan jag gick ner och käkade flämtande uttern (as gott) för er som inte vet vad det är, det är en kycklingrätt. GOOGLE IT!

Ja, pappa fyllde alltså 45 och Anton fyllde fjortis (haha). Det var sjukt mycket mat (vill inte ens säga hur många kassar mamma kom hem med)
Sen drog vi också fram chokladfontänen!!!!!! goooooott
Det blev alltså gottit till melodifestivalen som alla satt bänkade till sen! Mys. Alla hejade såklart på Ranelid... eller inte! Loreen ska det va! (dead by april♥) haha. Nä men Loreen var klart bäst!

Sedan satt jag också och fixade massa naglar på alla tjejer nästan haha. De stod på kö! Det är sjukt kul att greja med naglar...tycker jag. ÄLSKAR'T!

JAG ÄR EN SÅN DUKTIG FLICKA

Nu pratar vi om i fredags då, jag städade ALLA lådor jag kunde komma åt, haha.
I mitt rum, ja...jag har nog inte städat dem sen jag flyttade in i detta rummet. Det är ganska sjukt, ja ni kan ju gissa vad som fanns i dem? Allt från glitter, nyckringar till gosedjur och barnsliga små saker. Men vad gör man?
Tog mig också an att städa skrivbordslådorna med alla mina jäkla pennor alltså!

Fixade också skrivbordet och bytte ut växterna i mitt fönster! Sen städa jag allt annat med...extra energi..

JAAAAAAAAAA!!!!


ONE WEEK WITH MARILYN

va på bio med klassen i torsdags och såg denna filmen! blev lite kär sådär även fast jag inte tänkt att jag skulle bli det. tycker faktiskt hon är väldigt vacker och filmen var lite sådär underbar den med.

JAG SÅG DEN OCH NU FATTAR JAG VERKLIGEN

TA ER TID ATT SE

VAD GÖR MAN?

Vad gör man när man är hungrig när man kommer hem?
Man bakar scones-vräker i sig-hoppas på det bästa.


ETT MIRAKEL

dessa mäktiga ord, kärleken! Om kvinnorna avstår från mannens säd i över 60 år så dör hela människosläktet ut. (kan man ens med och sjunga så?) Jag dör. bokstavligen.

PAPPA 45 ÅR

idag fyller pappa år och vi fick smörgåstårta till frukost!! mmmmmmm
Idag förövrigt så började jag tio i 12 och slutade klockan ett. Hade alltså en lektion. Ikväll blir det bio med klassen!

AWSOME WINNER

någon som någonsin hållt i en orm?
för att informera er så är den väääldigt go att hålla i, väldigt mjuk. Vilket jag verkligen inte trodde. Okej tack för mig!

LIFE IS A HIGHWAY


FOOTLOOSE

I lördags hade jag först pingismatch borta i Askim, gick då vidare men sedan tog det stopp. I varje fall, efter det så drog jag och Chey och kollade på musikalen Footloose på Tingsholm! Vi fick ej ta några bilder eller filma där inne så jag har inga bilder men tog dessa från facebook. Jag kan rekommendera den för den var väldigt bra! Det hela blir ju mer roligt när man vet vilka personerna är också.

Och annars då? joo, har inte kunnat sova hemma på två dagar för vi har målat taket och det luktar jätte starkt. Men jag klagar inte för jag fick sova med min älskling till och med på en vardag hehe. Inte varje dag man åker buss till skolan liksom! (fast gillade inte att gå upp en timma tidigare)

STRIPES

äntligen har jag provat min nagelpenna som jag fick i julklapp! Gjorde det enkelt i början, va ganska svårt att måla med vänsterhanden om man säger så.

TORSDAG I GÖTEBORG

I torsdags kom jag kanske hem klockan halv 1 på natten. Efter skolan så fick jag ett samtal av mamma angående deras lilla tripp till Göteborg med hennes arbetskompisar, en hade hoppat av och de hade inte fått tag på någon som kunde ta platsen. Gissa vem som fick åka spökvagn och äta trerätters på norra hamngatan då? Hihi lilla jag !


ASKIM

Sitter just nu i Askim, pingismatch. Går bra än så länge!!


MONKI

TRÖJA FRÅN MONKI SOM JAG KÖPTE NÄR JAG VA I GÖTEBORG PÅ ALLA HJÄRTANS DAG.

TISDAG

1000 inlägget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0