20 FRÅGOR PART 5

Sista delen! Har nästan totalt glömt bort att jag har den sista deen kvar.. va rätt längesen jag la upp förra eller hur??
 
81: Om hela världen lyssnade på dig, vad skulle du säga? Om de verkligen skulle lyssna och göra det som jag sa så något liknande med att världen ska va en fredlig plats och sluta kriga, så lite simpelt. Men såklart så skulle det inte göra någon skillnad om jag ställde mig i tv inför hela världen och sa det ändå. 
82: Känner du någon som sitter i fängelse?
Nej
83: Vad har du för bakgrundsbild på datorn?
Min familj♥
84: Har du haft sex?
Jo
85: Har du köpt kondomer?
Jo
86: Fått IG i ett ämne/kurs?
Nej aldrig *stolt*
87: Kysst en kille?
Ja
88: Kysst en tjej?
Ja
89: Kysst någon i regnet?
Ja (woooah, like in a movie!!)
90: Haft ett jobb?
Jaaa
91: Lämnat huset utan plånbok?
Ja, alla kan väl glömma? (eller inte orka)
92: Mobbat någon på internet?
Nej det skulle jag aldrig göra. Skitmänniskor som håller på med sånt.
93: Haft sex offentligt?
Näääh.. 
94: Rökt?
Har provat, men nuförtiden är jag ANTI-RÖK
95: Druckit alkohol? Haha...? ska jag svara?
96: Är du vegetarian/vegan?
Nej skulle aldrig klara det men det skulle vara bra om jag gjorde det
97: Varit inne på datorn 5 timmar i sträck?
Jo det har väl hänt.. serier?
98: Tittat på tv 5 timmar i sträck?
Ahhh serier??
99: Varit utomlands?
Of course! LOVE TO THE WORLD
100: Fått ditt hjärta krossat?
Jo det har också hänt i mitt liv
 
 

LITE BORÅS I VARDAGEN

I veckan så åkte jag och Rania till Borås en dag efter jag slitade klockan 12. Blev som att ka över hela kontinenten, nä men från jönköping till borås är väl 2 timmar i sträck kanske? Stannade dock hemma och åt före så det var väl ingen fara. 
Vi gick lite i butiker, köpte med mig ett armband och ett par brillor som jag tyckte va coola och runda. Vi träffade sedan upp Anton för kaffe och paj. Perfekt sånna där småsaker som kan vara kul när man har mycket anat tråkigt i sin vardag.







GREKLAND 2015 VIDEO

Efter slit i timtal så kan jag äntligen presentera Greklands filmen.  

GRILLENS DELIKATESS

Provade ett nytt recept hemma som pappa hämtat från Facebook. Här använde vi ölburkar... kolla in receptet
-->HÄR<--

Blev förvånansvärt gott. Dock ska det ligga på grillen i en timme så man kan inte va hungrig när man börjar..




GRÄNNA

I lördags var vi i Gränna! Kollade när de gjorde polkagrisar, köpte polkagrisar och smakade på allt möligt. Vi åt även på en restaurang där jag tog vårrullar.
Sedan var det dags för minigolftunering! Vi åkte till en äventyrsminigolfbana (banorna va lite speciella och roliga) och körde på, 18 banor. Jag och Axel kom delad 2:a och pappa vann. Det va dock så himla himla varmt så man dog nästan när man spelade. Tänkte ju ta ett dopp precis efter men det var som om det vände och vattnet var s kallt så det blev inte av..

Dagen slutade dock på akuten där mitt öga svullnat upp så jag inte kunde se. Haft detta i kanske 2 veckor nu lite smått men nu var det värre. Det bara rann och rann och varade och kliade. Vi åkte in till jönköpings sjukhus till akuten.. men alltså AKUT betyder väl AKUT?? Fick vänta i 45-50 min innan jag kom in.. En tjej som satt i väntrummet hade väntat över 3 timmar hörde jag. 
Dagen efter detta vaknade jag iallafall upp ÄNNU värre än dagen innan och va helt blind på ena ögat och det andra hade också börjat svullna.. så in till Borås och fick reda på att jag har en stor allergisk ögoninflammation, kan det bli värre än så?! Fick iallafall både piller, droppar och salva för detta.. Så här sitter jag nu. 











EN TUR TILL GÖTEBORG

Hade ju en ledig vecka nu innan skolan började så på tisdage åkte jag till Göteborg för att hälsa på Malin som precis flyttat in i en fin lägenhet för att plugga. Vi såg alldeles för mycket på tv-serien vänner som jag nu börjat följa med, hehe as bra ju!
Första dagen (var där tills torsdagen) mötte vi upp Freddy i stan för att gå runt, kolla lite, käka sushi på gräset och prata loss. Det blir inflyttningsfest hos honom snart med!!

Andra dagen var det så himla varmt så vi bestäde oss för att hitta en badplats att sola på. Sökte lite på google och hittade en som låg en timme från Malin, så vi satte väl oss på bussen med stora icakassar med mat och badsaker och åkte dit. Va såå himla fint där, långgrunt, brygga, klippor och massa stekhet sol. Där låg vi väl och glassade hela dagen för att sedan bestämma oss för att åka dit dagen efter med. På kvällen där kollade vi även skräckfilm, Dark skies tror jag den hette och hela asbra va den!

Jo dagen efter det då så åkte vi till samma ställe men tänkte att vi beställer leverans med pizza denna gången.. så vi beställde en pizza till en gata ganska nära oss med onlinepizza. HERREGUD har aldrig varit så arg på någon pizzasnubbe i mitt liv. Vi fick vänta i över en timme på pizzan som sedan inte ens kom till där vi var utan jag fick gå typ 10-15 min innan jag ens va framme där han stod. Han jag prata med i telefonen befann sig på pizzerian och vägrade ge ut numret på han som satt i bilen så vi kunde kommunicera och att jag kunde berätta vart jag var någonstans.. såå blev rätt sur på han och när jag väl kom fram till bilen och fick pizzan sprang jag bokstavligt talat tillbaka i bikini med 2 pizzor i handen ända till klipporna igen. VA SÅ HUNGRIG 













HIGH CHAPARALL VIDEO

Video från när vi var i High Chaparall. Känner att jag verkligen ligger efter i mina videos.. kämpar verkligen med Grekland videon men movie maker vill inte samarbeta.. den bara hackar och stängs av hela tiden så försöker för mitt liv att komma på vad jag ska göra.. Laddat ner ett helt nytt system eller uppgradering för den nu men verkar fortfarande inte fungera..

EN SOLIG MÅNDAG UTAN SKOLA

Idag har jag varit med Rania hela dagen. Vi har solat, gjort mat, ätit glass och vart nere vid sjön i solnedgången! Va så himla mysigt. Skönt att man kan få vara med kompisar nu den sista veckan jag är ledig. Redan imorgon bär det av till Göteborg där jag ska hälsa på min fru som precis har flyttat in i sin nya lägenhet!









SISTA JOBBDAGEN

Det har varit många dagar med jobb nu det sista. Men idag hade jag min sista Dag på jobbet! Nu har jag en vecka på mig att chilla lite innan skolan börjar igen. Så om ni vill hitta på någonting skicka ett sms! Igår så åt vi hemmagjord blåbärspaj som Anton och Thor hade gjort, väldigt god allt. Axel bjöd också på chokladbollar. Va så himla varmt... Slutade faktiskt vid 12 igår så spenderade typ hela dagen på skottek och solade, läste och spelade volley.




SKARA SOMMARLAND

Idag har vi varit på skara sommarland! Det var jag, Jakob, oliwia och daria. Visste att vi skulle åka dit i år, längtade så! Har ju knappt vart här i mitt liv... Kanske 2-3 gånger eller någonting. Åkte iallafall den nya big drop, den va feeeet. Helt sjukt egentligen hur snabbt det går. Va typ i vattnet hela tiden då oliwia inte ville ligga still och sola direkt (haha)!
Har också blivit så sjukt röd och bränd i ansiktet...






NATTFISKE

Natten till söndagen tror jag det var så var vi ute och fiskade! Vi åkte hemifrån vid 4 på morgonen för att åka ut och få lite fisk. Vi hade med oss korv som vi grillade över elden vi gjorde. Jag satt där med min bok och läste framför brasan med Jakob skötte fiskarna hehe. Han fick iallafall 1 brax och 3 aborrar som vi senare grillade till middagen, fett najs.

Det är så himla tyst på morgonen där alltså, inte ett ljud, INTE ENS ETT. 



TORPA SLOTTSTEATER

I lördags var det näst sista spelningen av torpateatern så vi var ju tvugna att beställa biljetter! Traditionen lever vidare med räkmackor i pausen och solen som skiner på slottet! Så himla fint. Teatern var också bra! Tycker detta året var bättre än förra, men inget slår den teatern med mordet, kommer inte ihåg vad den hette bara. 

Men visst ser det skönt ut? Det var ju en sann historia som spelades om Birgit Sparre. Cred till alla skådespelare. Var väldigt många nya detta året, och väldigt unga var de också!






ANNA 20 ÅR

Fredagen den 7 Augusti fyllde lilla Anna år och hade ingen aning om att vi andra hade fixat lite överraskning åt henne! Hon har ju varit borta i 6 veckor i Norrland nu och jobbat i sommar så va så längesedan alla vi träffades! Vi bestämde iallafall att vi skulle överraska henne med ett bord på kinarestaurangen med lite presenter och mat. Vi åt och hade det gott, blev bjudna av personalen på gratis mjukglass för anna fyllde år. 

Vi drog sedan ner till bryggan och tog oss några drinkar och lyssna på Emil (från state of drama) som spelade live. På bilderna kan man också se min nya sidenskjorta som jag skrev om! woop










 

LITE TATTOOS OCH GLASS

Tatueringarna.. haha jo det va Oliwia som hade köpt dessa så var med henne och målade lite, kolla va snyggt va??

Och jo nu på Lidl hade vi en så himla god cocosglass! Man öppnar den och där i ligger 2 halvor av cocosnötter fulla med glassen (som va huuur god som helst). Borde ha köpt mer insåg jag sen..




SISTA TORSDAGSKVÄLLEN

Sista torsdagvkällen! Det var Ola Salo som uppträdde på scen och åkte dit med bilen full. Jag, Anton, Thor, Jakob och Malin. Anton och Thor sprang väl iväg snabbt men vi andra gick direkt till springrolls för lite thai och sushibuffé! OM DET SMAKADE BRA ELLER. De har ju sånna friterade sushi som är hur goda som helst. 

Juste det var någon frontalolycka på vägen till Borås via motorvägen... så vi tog den gamla vägen som tog lite längre tid.. Va lite konstigt att komma från andra hållet, jag som har så dåligt lokalsinne




RÄKMACKOR, CYKEL OCH BORÅS

I veckan var jag lite ledig.. eller jag jobbade från 06.30-09.30 och bakade lite någon dag och senare på dagen drog vi till Borås för lite ärenden och shopping. Blev även Jensens för Jakob för första gången! (sjukt). Köpte med mig en lång sidenskjorta och ett träningslinne. 

Andra dagen var vi ute på en cykelutflykt. Kom till klipporna typ 4 km från Vegby. Där stannade vi med cyklarna för att göra våra räkmackor som vi hade köpt från Ica på vägen. De va gudomliga och hur stora som helst! Vi hade även köpt nutella och jordgubbar men vi var så mätta att det inte gickhelt enkelt.. Fick äta dem dagen efter. På vägen hem sedan åkte vi ju förbi skottek så ringde Malin och hon kom ner och badade med mig! Doppet var dok inte det skönaste.... KALLT 





U-PORT DAG 2

Vi vaknade upp dag 2 och det första vi gör är att ligga kvar i sängen och kolla några avsnitt av Orange is the new black.. sedan märkte vi ju.. SOLEN SKINER?? Blev direkt ut på studsmattan för att sola. Pizza beställde vi så som hela Ulricehamn... vilken kö kan jag berätta för er!

Andra dagen spelade dock inte lika bra artister tyckte jag inte.. Vi förfestade hos Annina igen men gick ner lite senare. Va lite Norlie och KKV med andra.. Men blev så himla trött i slutet så typ satte mig på en bänk och huttrade.. haha. Längtar dock redan tills nästa år. Hoppas bara på lite bättre artister. 









U-PORT DAG 1

Wiho nu kommer u-port inlägg! Första dagen tyckte jag klart va allra bäst! Magnus Uggla framträdde och förfesten hos Annina och David va hur rolig som helst! Va några folk som man inte sett på länge och några som man knappt sett alls, men skoj var det! Vi körde lite lekar så man fick upp humöret och började sedan röra oss neråt för att se Zara Larsson. Skulle gjort en skylt eller nåt med VI ÄLSKAR MÄN men blev aldrig av..

Kvällen slutades i en bil.... med hur mycket skratt som helst!!! Ni som undrar kan ju fråga ! (ha-ha)

Lägg märke till min näsring mohaha



















LISEBERG

Nu känner jag mig lite efter i uppdateringen här men det är så mycket som håller igång nu. U-port, massa jobb osv men ska försöka uppdatera om allt imorgon! I torsdags iallafall var vi på Liseberg! Åkte så mycket jag bara orkade som vanligt.. Dock var både kanonen och Kållerado stängda... typiskt.
En rolig sak som hände var när vi åkte flumeride.. jag, Oliwia, Anton och Jakob satt i en båt där jag och Oliwia satt längst fram.. tror vi satt så iallafall. Jaja, det blev iallafall en MEGAVÅG över hela oss som satt fram när vi kom längst ner i den största backen så va inte en torr fläck på varken mig eller Oliwia... Som om vi blivit dränkta.. och det var i slutet av dagen så frös hela vägen hem!

Om ni bläddrar ner några bilder ser ni också atmosfear, det är just den jag och Jakob åker i där! Vi tajmade in det as bra när mamma och pappa satt i Parishjulet längst upp samtidigt som vi åkte upp i atmosfear! Då kunde de ta bilder!









NY BLOGGDESIGN

Vad tycks om min nya bloggdesign då? Min andra var ju så vintrig med snö och hela köret nu i sommar... så den blev lite mer somrig när hösten nästan börjat..
 
 

SUMMERBURST MOVIE

Äntligen är summerburstfilmen klar! Som vi kämpat... Här är den!

MYSTIME MED FRUGAN

I måndags var det foodtime med min fru! Har inte träffat henne på as länge så vi tyckte det var dags nu. Det blev torgstallet som vanligt men det blev dock inte min vanliga rätt jag brukar ha utan en ny som jag inte provat ännu och det var hur gott som helst. Var couscoussallad med parmaskinka och mozarella, skitgott. 
Nästa gång bestämde vi dock att vi skulle käka på format. De har tydligen väldigt goda sallder där med. Har bara ätit där en gång faktiskt..


BRÖLLOP I ALL ÄRA

I lördags var det dags för bröllop! Men gäst kan man väl inte säga att jag var. Jo jag var bröllopsfotograf. Okej inte sån i kyrkan utan på festen efteråt. Under lunchen, under lekarna, dansen osv var jag där och tog random kort på allihopa. Det var mitt jobb. Även Linda, Sanna och Sabina var där och hjälpte till med serveringen! Det va så himla kul att jobba tillsammans för en gångs skull, kändes mer som om vi skulle kunna göra det på fritiden och det är ju så det ska vara. Man fick klä upp sig fint och allting ju, awesome. 

Vi jobbade alltså från 15-24 så fick lite cash för detta med vilket gjorde det ännu bättre. Var riktigt kul faktiskt! Vi fick ju käka all mat, efterrätt och förrätt som blev över, var ju rena partyt i köket! Huuuur gott som helst allting. Det tråkiga var ju att jag skulle upp tidigt och jobba på lidl dagen efter och eftersom vi hade jobbat till så sent så var jag inte den piggaste dagen efter.
Ni ser även min nya långklänning på bild! fin va?






RSS 2.0