LÖRDAG - SÖNDAG



nattgästen och mörk choklad (mycket godare än ljus enligt mig)

HAHA TÄNK VAD MAN KAN HITTA


GOD, WHO CRASHED THE CHILDREN LOVE SEE ME AS A CHILD IS EVERY MYSELF IN THE WORLD TURNS IS MY LUCK IN GODS HANDS HAPPINESS COMES HAPPINESS GOES YOU DWELLETH OUR FATHER


21:57



Äntligen är torsdagen avklarad, provet, alla tråkiga långa lektioner, träningarna ja allt. Nu ser jag fram emot fredag.. IMORN! :D
När man har gjort det där jäkla svenska provet och slutar för dagen känns allt så bra.

EN LITEN SAK BARA

Tjjjooo!

Det var tydligen något fel på mitt lilla videoklipp jag la upp förra veckan, i inlägget "hela veckan - i ett inlägg" så jag fixade det precis. För er som inte har något liv kan ni bara bläddra neråt och kolla om ni vill !
(INSPELAD I ONYX)

UNDRAR OM SOLEN NÅGONSIN KOMMER TILLBAKA?



Idag började dagen med sovmorgon, därför att kentan är på semester. Sedan fick vi reda på att även svenska var inställd. Vi mötte oxå Miles i korridoren som sa att det var halvklass killar på biologin idag!
3 inställda lektioner på en dag, vilken toppendag va ?

Μετονομασία αναλήθεια Η πρόθεση πάντα συγχωρεί Αυτό που βρίσκεται δεν είναι ότι deceiful αγάπη ανήκει εδώ για να κάνουμε την αλήθεια


IDAG ÄR DET MÅNDAG OCH FÖRSTA DAGEN EFTER LOVET, VÄLDIGT SEEEGT !!


EN GAMMAL LÅT SOM VI LYSSNADE PÅ NÄR VI VAR SMÅ, KOMMER DU IHÅG ELIN ?


INKÖPEN I GÖTEBORG


LITE NYA SMÅSAKER, INTE FRÅN GÖTEBORG (DET KOMMER SENARE)


GÖTTTTTEBORG MED EEEEEMELIE IDAAAG!


NYA RÖDA NAGLAR


HAHA, JAG ÄR STOLT ÖVER MIG SJÄLV!



Gårdagen speanderades först i backen med att åka snowboard med elin och Chey. Där var vi till ungefär klockan 3, sen hämtade mamma oss och så bar det av till jönköpingis badhus. Shit asså! Jag har inte badat på år och dar! Jag motionssimmade och tog simborgarmärket 2010.. haha
(det va lugnt mamma betalade så visst jag fick det oxå, det va ju rosa)   ;)

STÄDPATRULLEN



Igår kom farmor och farfar hit från Bohuslän och sov över tills idag. Jag var tvungen att städa mitt rum, eller hela övervåningen faktiskt så kommer snälla farmor och hjälper mig med allt! Jag skojar inte vi dammade precis allt på typ timma. Annars skulle det väl tagit hela kvällen så det va skönt.
Idag har jag och anton tittat på hela Mulan 1 på youtube. haha jag upptäckte att man kunde kolla på hela filmer i part 1, 2, 3 o.s.v så jag och anton satte oss med sackosäck och filar inne i datarummet.
Nu förövrigt ska jag träna om 40 min. Och imorn blir det backen med elin och chey :D

TROLLUNGEN.




Denna gången blev det lyckat!

HELA VECKAN - I ETT INLÄGG

Måndag gjorde jag inhet speciellt förutom att spela piano och plugga fysik..

Tisdag hände något riktigt kul, jag och Chey var påväg ner till onyx så skulle hon berätta något för mig och härma någon som skrek, inte så högt men ändå. Då precis gick en tant förbi oss och när Chey skrek så vände sig tanten om och skrek allt va hon orkade åt oss, vi fick värsta chocken och jag skrek till för jag blev så rädd. Så ropade hon efter oss att hon hade hörapparat eller något, men vi kunde inte sluta skratta!

Här har ni iaf en liten film vi gjorde, damp på onyx. Haha! (inte seriös)
Sry för att bilden är uppochner.




Onsdag hade vi friluftsdag! Världens failigaste dag kan man säga :o
Det började med att jag fick för små snowboardspjäxor så jag fick vänta as länge på att få byta dom... Sen när vi åt så spillde "någon" (jag) ut sprite över hela bordet.. he-he
Senare åkte jag, elin och chey ut i skogen, men chey råkade ta en annan väg och gick vilse så jag fick ta av mig snowboarden och gå in och leta efter henne, sen efter en stund ringde hon till elin som satt och väntade på båda att hon visste vart hon va någonstans men då va det bara så att jag hade gått vilse medans jag hade letat efter chey, så jag gick och ropade där i skogen. Tillslut hittade jag elin igen så pulsade jag genom den djupa snön ändå fram xD haha sen fick vi för oss att vi skulle åka den vägen som chey åkte i skogen. Vi visste inte alls vart vi var och va vilse i 45 min.. på den tiden hända detta = vi åkte i skogen, bergsklättrade med snowboardar och skidor, ramlade minst 1000 gånger, jag rev ner ett helt träd som blockerade hela vägen, var nära att ramla ner för ett stup, åkte in i flera granar många gånger, åkte pulka längre ner i skogen på snowbard och till sist hittade vi ut! :D
Efter det släppte jag en lift i ens huvud.. (det gick bra, ingen blev skadad så alla vet)
Och till sist fick jag för mig att hoppa på det stora hoppet med snowboard 2 gånger, jag ramlade båda men var faktiskt nära att klara det en gång.

BERGKLÄTTRING ! HAHA


Torsdag tränade jag heeela dagen, pingis och hade världens jobbigaste SO prov.. vi behöver inte ens nämna det. Och en sak till, det var ju den 11 så jag och jakob har vart tsm i exakt 4 månader !


                                        <3



I TORSDAGS:



Det mesta var kläder från mammas garderob.

Och idag är det fredag !!!
SPORTLOV :D
Och för alla er som inte vet så är det alla hjärtans dag på söndag ;)


Hare bra !

UR MAMMAS GARDEROB.


AUSTRALIA, EN BRA LÅNGFILM

 






IGÅR





BULLETPROOF



GAMLA GOA TIDER, AMANDAS & MOAS DISCO.


DETTA ÄR SERIÖST KUL!

Första filmen handlar om en liten björnunge som är extremt livrädd när den möter andra djur

Andra filmen, jag tror denna katten har vart otrogen..

Tredje filmen, 2 killar filmar med en videokamera när de åker in på olika drive in matställen. De frågar efter något som inte finns, en "habba babba" . Se hur det går ;)

Fjärde filmen, denna har jag inga kommentarer om xD















*RUBRIK*



idag har jag kört ihjäl mig nere på onyx, vi körde spinning och nu är jag helt slutkörd i benen. Men det blir ändå träning ikväll. Kom o tänka på en sak.. veckorna går så himla snabbt när man vet att man inte har några prov, men nu när de första proven kommer går det segare än någonsin. Så sjukt jobbigt.
Och nu förrsten måste jag öva på tyska.

BLUE LIKE THE SKY..


RSS 2.0