TJEJKVÄLL PÅ STAN

I torsdags var det tjejkväll på stan med massa gott och erbjudanden i alla affärer! Jag och Rania är ju kompanjoner dit varje år och det va vi nu med. Gick genom hela stan och mötte massa folk och smakade på massa gott. Favvisen är nog nästan din deli där det finns ost♥
Efteråt gick Rania och hennes syster hem och jag, mamma, jeanette, johanna, lovisa och catharina drog till torgstallet och åt lite mat. Jag och mamma delade på en italiensk tallrik och en klämgrillsmacka med kyckling och vitlök. Skulle egentligen räckt med den italienska där.. båda blev så mätta efteråt. 






EROTIKSITTNING

I onsdags var det sittningsdags! Denna gången var det erotiksittning (dresscode angels & demons) vilket var sjukt kul! Vi alla var demoner. Dock va vi lite sena dit så vi fick plats ganska långt bak ändå så man såg inte mkt av framträdanderna, men det va skoj ändå! Efteråt gick vi hem till Viktoria innan vi drog tillbaka för festen! Nattklubben öppnar väl igen vid 9, vi va nog där vid 10 tror jag. Det blev att dansa och skrika hela natten så min hals lät som *** dagen efter och gör fortfarande det. Vi blev bjudna på efterfest med men... bara nä. Vi lät som döda kråkor typ och ont i fötterna hade vi med. Blev en bakispizza dagen efter då med, 2 onsdagar i rad nu (ahha). 






JORDSKOTT INTRO

Alltså jag förstår inte er som fortfarande inte sett Jordskott!! GAAAAH FOLK SE DEN!! Ryser bara av introt här.. Alltså kolla.
Det var del 7 i måndags tror jag så del 8 kommer väl nästa månadag, sen är det bara 2 avsnitt kvar! Man kan väl säga att serien innehåller lite skräckslag också, ser man väl bara på introt?? Och hur mycket mystik som helst, ÄLSKA.

GOLDEN/SILVER TATTOOS

På Jakubs fest provade jag mina nya tatueringar som är såååå "inne" just nu. Ser ju dessa på alla bloggar som finns typ. Denna är iallafall en jag beställde, kommer en till snart på posten om några dagar skulle jag tänka mig. Den blev iallafall jättefin och höll hela kvällen och dagen efter också. Kan väl tänka mig att annars går de bort ganska snabbt.. de är ju ändå fejktatueringar så.. kanske ska skaffa en riktig snart istället.



TORGIS MED GOSII

Igår gick jag ner till stan för att möta upp Linda för en lunch på torgis. Denna gånen blev det pulled pork med coleslaw och massa annat gott, torgstallets mat är legendarisk, hur god som helst!! Vi hade trevligt där i några timmar med massa snack och skratt. Va så längesen jag såg dig och va med dig vännen♥

Efter lunchen trillade jag förbi Lidl och pratade lite med min chef om planerna inför sommaren. Fick sommarjobb där igen ju vilket är hur bra som helst, tredje året i rad nu! Ska få ta lite mer ansvar osv och viktigt att man kommer in i rutinerna snabbt. De har ju gjort om lite såg jag också vilket va najs. Sedan knallade jag hemåt och drog direkt till gymmet med Jakub.


ÄLSKLING 21 ÅR WOOP

I lördags firade vi! Jakubs mamma hade gjort tårta (både smörgåstårta och vanlig tårta) och massa annat gott som vi och gästerna skulle käka. Vi blev rätt många tillslut också! Tror vi va 19-20 pers så det blev trångt och mysigt haha! Jag hade iallafall skoj. Vi hade lite dricklekar osv som man brukar ha på fester. Sen tänkte jag ju köpa ljus till tårtan som det stod "21" på! Sen skulle jag ta med mina tomtebloss också för att skämma ut han extra mycket men tror ni inte jag glömmer allt det hemma?... Japp! Hittade iallafall ljus hemma hos honom som det stod "Happy birthday" på vilket också blev jättebra. Satte igång en födlesedagssång med alla med "ja må han levaaa....." ahhaha hoppas han skämde lite iallafall (hihi). 

Jag och rania hade också planerat att ta en jättegruppbild med alla så kallas groupie you know. Så detta hade jag förberett också med selfiepinne och hela köret. Visst blev bilden cool?? :D









HOTEL OCEANIS GREKLAND

Äntligen är det boooookaaaaaaat!!! Bara kolla kolla kolla här kommer jag och min älskling va i sommar! WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP
 
 

20 FRÅGOR PART 3

41: Hur lång tid tar det för dig att göra dig klar på morgonen? Jag är faktiskt väldigt snabb har jag hört för att vara tjej. Jag äter frukost, väljer kläder, sminkar, plattar håret(ibland), borstar tänder, packar matlåda/mellis och tar på mig ytterkläder på ca 30-40 min. Det är allt jag behöver. 
42: Har du rakat benen de senaste tre dagarna?
Ja det har jag gjort, spelar ju ändå volleyboll i shorts ;)
43: Vart är du just nu? I mitt ruuuum
44: Om du var full, vem skulle ta hand om dig?
Antingen mina vänner eller pojkvän hoppas jag. 
45: Har du varit på ett bröllop?
Ja, klart jag har, bästa och finaste. 
46: Bor du med dina föräldrar?
Japps
47: Längtar du till något?
Ja, någonting jag gått och längtat efter hur länge som helst är att bara komma utomlands. Dagen jag kom hem från Magaluf har jag bara velat åka tillbaka liksom. Gått in stort för att spara pengar att åka någonstans till sommaren. 
48: Känner du någon av motsatt kön du kan berätta allt för?
Ja min pojkis♥
49: Har du varit underviktig?
Nej det har jag nog inte varit va
50: När kramade du någon senast? Idag! :D
51: Vad skulle du göra om den senaste personen du kysste, kysste någon annan framför dig?
Slått han på käften och bett han dra åt *******. Inte ens ett skämt.
52: Finns det någon du litar på men inte borde?
Hm, nja det tror jag väl inte? Det är bra personer jag känner :)
53: Något du inte gillar med idag?
Kan säga någonting jag inte gillade med igår, såg aldrig den jäkla solförmörkelsen!!?
54: Om du kunde träffa vem som helst på jorden, vem skulle det vara?
Åh vilken otrolig chans att säga något bra. Men antagligen Johnny Depp utklädd som Jack Sparrow, skulle smält under golvet och aldrig kommit upp..
55: Vad tänker du på mest?
Vad jag ska käka senare xd
56: Din konstigaste talang?
Jag kan fladdra med näsborrarna supersnabbt och vika tungan dubbel.
57: Har du några konstiga fobier?
Blöta servetter kanske räknas som konstigt?
58: Föredrar du att vara bakom eller framför kameran?
Framföööör, om jag har en bra hårdag vill säga ;)
59: Vad var din senaste lögn om? "nä jag är inte hungrig" XD
60: Föredrar du att ringa via telefon, eller videochatta?
Beror helt på om jag är fixad eller inte haha. Om jag ändå har smink och inte kommer direkt från duschen till exempel kan jag gärna videochatta. Annars är det gött att ligga med dubbelhaka i sängen och prata i telefon med. 
 
 

AKKAKVÄLL

I onsdags hade vi en föreläsning och slutade klocka 12 så efter det drog jag och Viktoria till Jensens och gottade oss rejält med stek, potatis och salladsbuffé! Det var ju trots allt henne födelsedag så vi skulle ut på kvällen och dampa loss lite på akka. Onsdagar brukar de ju ha öppen nattklubb för alla studenter vilket passade asbra då vi var lediga på torsdagen. Så efter Jensens blev det ett besök på systemet där hon nu fick köpa för första gången (woop). Natten var iallafall awesome, vi har räknat ut att vi dansa ca 4,5 timme i sträck!! Hur orkar man ens det?? Var där till stängning iallafall och träffade hur mkt folk som helst. Det va HELT KNÖKAT kan jag berätta. Hur sjutton orkar folk gå till skolan dagen efter liksom?? #studentlogik. 

Kom väl tillbaka där vid 3-tiden och däcka dirr i sängen och sov till halv 1 dagen efter hahahah. Det första vi gjorde var att gå de 10m som krävdes för att nå en pizzeria lol...
Kan även berätta att mina converse va som att gå i klackar på hemvägen.. sjukt ont i fötterna. 



THE DAY OF TOMORROW

Idag ahde vi redovisning på vårt kommunarbete i skolan, gick väldigt bra faktiskt. Inskickat och klart nu med. Vi fick nog värdlens bästa klassrum med stolar och bort som satt ihop och man knde rulla överallt hej vilt, perfa. Själva redovningen va inte så formell heller vilket gjorde det ännu lättare när man satt ner och fick prata. 
Sedan självklart blir det gymmet på kvällen och nu sitter jag här precis hemma från volleybollen. Fick snabbt packa lite grejer och klistra på märken på min ovve tills imorgon då det är utgång i Jönköping! Akka här kommer vi!

Blev så sur idag också. Ska få tillbaka hälften av mina pengar från kommunen för mina bussresor till Jönköping. Lämna in alla blanketter osv till kommunen på sportlovet och fortfarande inte fått pengarna. Nu fick även en annan pengar som lämnat in långt efter mig så ringde dem och självklart har det blivit något fel då det står att mina pengar betalades ut den 11 februari, ehhh nej?? jag har inte fått dem än. Så de får fixa det nu bara, de ska iallafall ringa imorgon. 



 

ANTON & PAPPAS FIRANDE

I lördags den 14 var det Antons födelsedag så han blev uppvaktad med frukost på sängen, traditionen. Pappa fyllde ju år den 8 så vi slog ihop deras kalas till ett! Blev god mat (flämtande uttern kallas maträtten) och god chockladlasagne till efterrätt. Alla bänkade sig sedan till Melodifestivalen i TV-rummet som ni ser på sista bilden. Vi var väl ett helt stort gäng där, de flesta hejade på Hasse med guld och gröna skogar! Haha, själv var jag på Månsens sida såklart, så rätt låt vann ABSOLUT. Det roliga var ju att mamma fick idén att när låten groupie spelades så va hon tvungen att ta en groupie, det resulterade i den bilden när alla sitter och kollar mellon. 

Efter mellon drog vi ner till Dart-rummet i källaren och kastade pil och skjöt luftgevär på piltavlan och tror ni inte jag får in en bullseye eller?? självfallet.





BORÅS 13 MARS

i fredags var det min lediga dag så jag och Rania hade bestämt att vi skulle åka till Borås för att se vad om händer där. Så först träffade vi Anton, åkte hem till honom, tjötade och drack lite kaffe. Sedan innan alla affärer stängde tänkte vi åka in till stan för det va det vi egentligen skulle göra, shoppa!
Anton hade ingenting att göra heller så han hängde på. Mat hade vi inte heller käkat så vi drog direkt till springrolls och efter en stund kom Sanna också och käkade med oss! Andra gången jag åt på det stället nu och tycker fortfarande att det är fruktansvärt gottis mat där. Sushin är himla go kan jag säga. De hade någon variant av friterad sushi som va hur god som helst. 
Efter maten drog vi en snabbis genom alla affärer i stan och alla affärer i knalleland. Det stängde ju sedan vid 7 så vi blev skjutsade av Anton hem till Sanna. Där myste vi till det med te och prat ända tills vi tog bussen hem, jag och rania. 
 








MY SILVER LINING

Gårdagens lite klädsel. Idag var jag uppe med tuppen fast jag inte riktigt ville.. Mamma stormade in i mitt rum och ville låna smycken så vaknade ca halv 8 där då och kunde inte somna om så jag gick upp, käka lite frukost, gjorde kaffe osv och nu sitter jag här. Lyssnar på First Aid Kit på spotify, riktigt bra är de! Man kan nog inte tro att det är min musikstil men usch va jag sitter och sjunger med, tycker de är grymma!! 

Vid 12.10 går iallafall bussen till Borås. Jag och rania och först och hälsar på Anton en stund innan vi drar vidare till stan för att träffa sanna. Så där hänger vi resten av kvällen dååå. Imorgon vankas det kalas för Anton & Pappa! Alltså på tal om annat också, vilket vårväder eller?? Ska dra på mig något vårigt nu. 



SOLEN TITTAR FRAM

Idag var det ledig dag vilket innebar att jag satt med min hemtenta rätt mö. Blev väl lite pauser med serier och facebook men! Sedan det vardagliga gymmet vid 3-5 och nu sitter jag här. mamma och pappa gör bakpotatis nere i köket vilket ska bli najs, har inte käkat det på jätte länge. Tänk alla röror och goa grejer man har till.. mums! Någon som märkte hur jäkla fint väder det börjar bli nu?? Satt ute med mitt kaffe imorse och bara njöt. Är ju nästan över 20 grader i solen! Värst när man sätter sig i bilen efter man har varit någonstans och sätena är helt varma, då börjar sommarn snart vänner. 

Iallafall på tal om andra saker så fick jag i måndags äntligen reda på min psykologitenta! Och gissa vad? HÖGSTA BETYG!! Snacka om nöjd tjej. Högsta man kan få på högskolan är ju VG och fick 5p över VG till och med! tror det var 43/50 jag fick. Vilket jag är riktigt stolt över då det va såpass många poäng och en stor tenta. Skrev hur många sidor som helst egentligen. Mamma sa ju till alla att det enda jag gick runt och snackade om här hemma va psykologi, varför man gör si och så och vilka hjärndelar som styr vad man gör. Tänk vad alla fick stå ut med att så fort de gjorde någonting skulle jag komma där med en förklaring på varför man gjorde som man gjorde (ahahha). 

Annars så har jag också börjat kolla på trolljägarna nu när min andra serie är slut! Trolljägarna, stalkers (som jag ska börja med) och såklart JORDSKOTT (BÄÄÄÄSTA). Men tillbaka till trolljägarna så sitter jag här och vill typ slå in datorn i väggen för jag hatar sådana människor det finns. Helt sjukt att man kan skriva sådana vidriga saker och sen inte stå för det. Säg det face to face istället om ni vågar liksom. Nä fegisar sitter bakom en skärm för de inte har något annat liv att ta tag i tydligen. Rasistiska påhopp, hets mot folkgrupp och allmän mobbning, åååh detta är det VÄRSTA jag vet!! Hatar det på djupet av mitt hjärta och om jag någonsin arbetar med sånt här i framtiden så ska för sjutton alla få vad de förtjänar. Skulle lätt offra lite fritid för att få fast mobbare/näthatare, usch säger jag, vidriga människor. 


INTERNATIONELLA KVINNODAGEN

Detta var ju i söndags då. Eftersom det var internationella kvinnodagen fick jag lite tulpaner och kaka av älsklingen. Visst blir man glad av sånna små saker? På kvällen gjorde vi även egen mat. Sökte lite på recept på icas hemsida igen och hittade ett gott. Vi va och inhanlade allting och satte igång på kvällen där då. Det blev skaldjurswok med någon speciell sallad som vi blandade ihop enligt receptet då. Jättegott! Skulle nog dock kryddat det lite mer så fick ta lite extra soya när vi käkade men jag tyckte iallafall det va gottis. Vi kollar typ alltid på icas hemsida när vi ska göra någonting, hittar så bra recept där och allting finns ju på ica såklart! Nästa gång har jag redan kollat in vad vi ska göra! Det va någon citronpasta med pilgrimsmusslor (mumma). 

På måndagen hade han studiedag och jag själv var också ledig. Dagen började så himla bra med frukost på sängen för mig (tihiiiii). Sedan strålade solen in genom fönstret och det var tydligen 24 grader i solen om termometern stämde. Helt fantastisk vårdag. Satte till och med på mig min jeansjacka för första gången iår. Vi åkte och gymmade osv och hade träning för tjejerna (volley) på kvällen. 




COACH PÅ TUNERING

I lördags åkte jag med första gången på de små volleybollstjejernas tunering! Ska numera va deras coach så mycket jag kan. Så åkte med jakub med 2 lag så tog vi varsitt och coachade genom tuneringen. Det ena laget kom till semifinal iallafall så det funkade. Va faktiskt rätt kul att coacha även fast jag kände att jag själv ville rycka in och spela när laget missade massa bollar.. jaja tjejerna lyssnade iallafall väldigt bra på mig och hade gott humör genom allt (vilket är awesome). De ville ju att jag skulle med varje gång nu och träna dem också, vilket jag gjorde igår faktiskt. 
Jag skulle ju lätt gå in som en 14 åring där utan att någon skulle märka (hahaha). Som "belöning" för att coacha lite ska vi få varsin go träningsoverall! Va och provade ut min, det va jätteskön så det ska bli najs. Ska nog stå "ledare" eller "tränare" på ryggen där med (status eller?? ;) ) 

Sedan på söndagen åkte jag och jakub och hämtade rania och kollade lite fotboll i stenbockshallen. Vi va bara där i typ en timme för pappsen fyllde år så vi käkade födelsedagsmiddag hemma sen, kinamaaaaat! Han fick också en ny kaffemaskin med kapslar ni vet? Provade den igår innan jag skulle ha träningen (en kapsel med chailatte) och det blev jättegott! Dolce gusto eller någonting hette den nog. 


BOKAT SUMMERBURST

I fredags bokade vi äntligen summerburst! Kommer bli asnajs! Kommer gå med Rania & Emma vilket kommer va hur kul som helst. Är flera andra utav mina kompisar som ska dit också, några har inte bestämt sig ännu men det blir säkert bra. Taggar redan. Annars på fredagen hade vi planerat att vi skulle se skräckfilm men det blev inget med det (haha). Vi satt och snacka i flera timmar istället och käkade tacos på kvällen!




SWAROVSKI

Har inte visat dessa smycken jag fick i julklapp av Jakubs föräldrar, såååå finaaaa. Swarovskistenar!
 
 

STANNA, STANNA

Gårdagens♠


 
 

JP EVENT

Då kom lördagen och det var fest i Blidsberg. Bygdegårdfester som alltid brukar vara legendariska när man gick på gymnasiet. Hamna iallafall på förfesten hos Albin och sen kom jag inte längre.. haha fick väl åka hem lite tidigare. Blev omhändertagen av pojken min på morgonen som servade med vatten och kliade mig på magen så det blev bättre sen!
Annars började för-förfesten hos jakub och sen åkte vi till blidsberg i Anderas bil till albin då. Den delen av kvällen vi faktiskt var med var iallafall superkul. Pizzan gjorde vi dagen efter i all ära. Min är helt täckt av ost/mozarella och pesto som ni ser... MUMMA

btw, snodde en bild av lindas snap(mohahah)




RSS 2.0