VÄRLDEN SÄGER GODMORGON

Fin morgon detta eller? Sov som *** eftersom jag inte fått så mkt sömn denna veckan. Är faktiskt lite halvsjuk också men jag va och träna iallafall, dubbelträning jotack. Kollade i tidningen idag med, jag är tydligen 19? Har jag missat en födelsedag eller vad händer... Soooo confused (haha)





HIGH-SKILL-PHOTOSHOP-BRUD

eller?
 
 

PHOTOGRAPHY

Vi gör massa roliga saker på fotot nuföritden. Allt från att skriva sitt namn i mörkret (tro mig det kändes så fail, tänkte bara kommer detta funka?) Stod där med mobilen och skrev mitt namn i luften med mobilen och lång slutartid på kameran och VOILA!
Sedan har vi bland annat fått panorera som ni ser lite på de andra bilderna. Objektet ska va skarpt medan bakgrunden ska va suddig VOILA IGEN 
 
 

SÖNDAG-VARBERG

I söndags var hela familjen i Varberg för både jag och Anton skulle spela pingismatch! Blev lite hektiskt då jag och axel va kvar och sov i bilen för Anton skulle spela klockan 9 och jag inte förrän 1. Så ringer mamma inifrån hallen halv 9 och säger att de ropat upp mig i högtalarna att jag inte anmält mig till min klass som börjar klockan 9... Hahah herregud jaja jag sprang väl in och bytte om och värmde upp och kom faktiskt 2:a så det gick väl bra iallafall! Sååå nära att komma etta.. Några poäng ifrån.. Så typiskt det :(
Ja men efteråt va vi vid havet lite och kollade ut, och pappa trilla i vattnet.. Va tvungen att berätta det för det va verkligen kul hahaha... Lilla pappa.
Sen efter det var vi ju såklart hungriga så vi käkade På en Kinarestaurang (glasnudlar och kycklingspett)







HIGH IN THE CLUB WITH SOME SHADES ON


 
 
 
 
 

AMANDA.F

Bytt lite header nu igen. Vi gjorde en liten uppgift på lektionen på mediaproduktionen idag när vi fick ha en bild "i texten" om ni fattar. Annars är det bara att kolla headern vettni hehe. 
Nu var det inte jag på headern men... ja man är ju ändå så ful och blek nu på vintern! ;)
 
FÖRRA VS NYA
 

SA11 TJALALALALA

Ja i fredags körde vi järnet!! Första klassfesten vi hade och jag undrar bara, varför har vi inte gjort detta innan? Vi hade så sjukt kul!! Blev både det ena och det andra med "jag har aldrig" och den sköna jäkla visan:
 
DENNA FLASKA DEN SKA VANDRA FRÅN DEN ENA TILL DEN ANDRA LÅT DEN GÅÅÅ LÅT DEN GÅÅÅ LÅT DEN ALDRIG STILLA STÅ!
 
Det ropades och skreks haha herregud min klass alltså♥
Det hade till och med fixats med illgröna jellyshots, muuuuumma
Vi ska lätt köra på klassfest en gång varje månad härdanefter! (PS. lånade 2 extra bilder från lindisen)
 









GRIND WITH ME

haha provat att ta kort i en spegel någon gång? Skulle egentligen ta denna bilden till in fotouppgift när vi som sagt skulle fotografera speglingar. Men ja... njaa ser lite rädd ut. Kanske skulle photoshopa in ett spöke bakom mig eller något? Det skulle va coolt.. när jag får fritid ska jag göra det.
 
 

FREDAGENS

Fotouppgiften i skolan var i full gång. Men vi hade lite tid över och tog massa bilder (kolla bland de sista, har inget huvud på en) haha.
Har iallafall en ny tröja som kommer från Gina, från VIP-kvällen. Även halsbandet är nytt, yeyeye
 
 

SNEGLA OCH SPEGLA

Jo vi får ju rätt många uppgifter på fotot. Detta va för någon vecka sen (eller rentav förra veckan kanske?) Aja, vi skulle ta kort på "speglingar" och detta är mitt livsverk nu då, så kolla och njut.
 
 

10 SANNINGAR OM MIG

1. Jag har fobi mot servetter, speciellt blöta eller smutsiga
2. Jag tycker det gör ont när man tar mig mellan tårna
3. Jag har en förmåga att alltid säga "wii" efter jag nysit
4. Jag älskar morotsjuice
5. Jag lyssnar alltid på fågelkvitter när jag ska lägga mig så somnar jag bättre
6. Jag får ont i huvudet om jag har uppsatt hår för länge
7. Jag överlever inte utan ett skrivbord i mitt rum
8. Jag har varit lite av ett tokyo hotel fan
9. Jag gottar mig ofta i vår massagestol hemma
10. Jag tycker ölkorv är väldigt väldigt gott
 
 

FINFINT

Nya från Gina - VIP-kvällen
 
 

DET FLYGER BORT SÅ SNABBT

Har ni märkt att jag nästan aldrig bloggar från datan längre? haha helt sjukt det blir bara mobilbloggande eftersom min kamera har varit urladdad hur länge som helst.. Brukade alltid ta kort på massa kläder osv som jag köpt men nu är det så mycket så jag orkar inte ens. (bra tjej)
Idag har jag vart ledig (vaknade först halv 12 och sedan somnade jag om till 13.40...) fan va bra, men så ska det vara när man är ledig!! Precis även suttit och gjort klart min photoshop uppgift, va ganska svår denna gången med skuggor osv men jag lyckades nog ganska bra.
Herregud gick och la mig sååå sent igår.. sen gymmade vi till typ tjugo över 10 så.. träningsvärken är på topp!
Ikväll blir det även dubbelträning (mina vanliga torsdagar alltså...)
 
I tisdags förresten var jag med herrarna och spelade seriespel i pingis här hemma. Fick skippa min volleyträning men vi vann så det va fett bra ändå. 
 
Här är vi i somras.. åååh saknar sommaren.. nu när jag vakna va det liksom fullt med snö ute?? vad händer..
 
 
 

LYS SÅ KLAR

Va en väldigt fint kväll för någon dag sen. Igår va jag uppe och pluggade efter träningen usch.. Hade en dag på mig att plugga massa till ett engelskaprov jag troligen ska ha idag! Känns som jag kan det iallafall. Idag är det också seriematch för herrarna som jag fick va med på här i Ulricehamn. Får ju dock missa en volleybollträning då men har ju ändå match i helgen med så bra med extra starkt motstånd. Snart drar jag till skolan, bestämt mig för att börja kören igen nu när det är lucia!


DA HARRYS

Igår var det utgång på Harrys för lilla Annina som äntligen fyllt 18! Haha tror jag vet att alla hade kul denna kväll.
Det var även förfest hos Annina innan. Ni kan se på bilderna att jag och Anna håller i så kallade pannkaksshots! Skulle smaka pannkaka och som attan att det gjorde eller?! Va hur gott som helst..






GOGOGO

I torsdags var det dags igen. Fick en liten grupp på 2 killar som skulle besöka industri och el. Sedan blev det ju såklart fika, guidad tur av mig och tävlingar i slutet. Även jag haffade en biobiljett! Sug på den


FARS DAG

Vi firade lille pappsen på fars dag såklart! Middag och presenter blev det. Jag och pappa hade ju vart hela dagen i Herrljunga för jag hade spelat DM. Så vi firade på kvällen istället. Annars brukar vi alltid ge frukost på sängen och så men detta var mysigt ändå! Allting va gott och pappa fick trisslotter och en mössa och rosor! Vi vann till och med på 2 st!




MIN KLASS ÄR ROLIG

"Amanda (median) bitchade lite mot Anna (Samhällare) som var chanslös" asså seriöst Linnea detta va det roligaste jag sett!! ahhaahh Klockren typ
Kolla noga under bilden så står det där, haha. Kan fortfarande inte sluta skratta, Linnea skrev detta på sin blogg om vår Stockholmsresa med klassen. Men så sant som det är sagt, vi medianer låter ingen trampa på oss!!
 
 

VÄXJÖMYS

Lite mer av julmarknaden här. Ja det var bara så himla mysigt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Visst det regnade lite ibland så men då stod man bara vid någon eld och värmde sig tills det gick över. Det va världens julkänsla man fick när man gick där. Det skulle ju stärkts ännu mer dock om det vart snö på marken.
På en av bilderna så dricker jag italiensk varm choklad, så himla gott var det!
Vi var även i slutet inne på en guidad rundtur i ett gammalt slott. De hade inrett med massa djur och natur där inne så fanns rådjur och fåglar och ekorrar överallt. Inte levande alltså haha. Sjukt fint slott men väldigt spökaktigt med massa gamla saker från de personer som hade bott där innan. De hade inte ändrat någonting heller sa dom utan precis så som det såg ut, precis så hade människorna inrett på riktigt.   







 
 

DAT BOY TOYS

Herregud, kan ens killar gå såhär? Eller ens göra såhär? hahah värsta impad säger jag bara, helt sjukt. 
 

NYA FRÅN VIP-KVÄLLEN

 
 
 

-FLÄSKKÖTT

Haha insåg precis en sak på bilden jag la upp igår. Chokladpudding, fast minus fläskkött? hahaha lol gjorde min dag lite nu bara för det.
 
 

JULBORD I VÄXJÖ

I lördags var det en hemlig resa på gång. Mormor och morfar hade fått detta i present av oss. Så vi begav oss till Växjö och åt julbord och var på en megastor julmarknad! Jag skojar inte den va jätte stor! Fanns hur mkt som helst och det var jätte mysigt! Iallafall julmaten fick det att kännas som julafton (allt som saknades var väl snö). Men innan vi åkte hade jag världens problem hemma... Blödde näsblod i kanske 3 timmar så kunde inte röra mig, va det värsta jag vart med om. Fick skita i att sminka mig eftersom det inte gick och sätta mig i bilen bakåtlutad i 2 timmar till tills vi var framme i Växjö. Som tur var hade det slutat då men herregud vad jag såg ut... Hade med mig smink och allting så fick fixa mig på plats, men det gick ju också!







ONYTTIGT I HELGEN KANSKE?

Herregud helgen har varit ganska onyttig om man säger så. Det började redan i torsdags när pappa kom hem med massa bakelser för det va någon speciell Gustav Adolfs dag eller någonting? Sedan i skolan på fredagen var det 9ornas besöksdag med massa efterrätt i matsalen i form av antingen pannacotta eller chokladpudding! Jag hade också hand om en grupp på 9 st killar som skulle besöka fordon och industri! Herregud mina bästa program eller.. Kunde ju verkligen allt! Vi gick rundvandring i skolan och visade dem dittan och dattan! Va rätt skoj haha, kul att de faktiskt lyssnade lite också. Såg lite kul ut dock när man kom där i korridoren med 9 st killar på rad efter sig hahahah. Ah ni kan ju tänka er själva. Sedan på kvällen där åkte jag till Borås på kalas därav tårtan på kortet' det va kladdkaketårta med hallon... Såååå sjukt gott 






FALKÖPINGS TRÄNING

I måndags var det vår tur att åka till Falköping för att träna med de lite bättre i pingis! Detta kommer ske en gång i månaden från och med nu. Jag kan berätta att detta var en av de bästa träningarna jag har haft iallafall. Riktigt bra spelare och jag kände att jag fick bra träning. Blev också riktigt nöjd när jag vann mot en av de bästa spelarna i laget och även tränaren (!) på vinnarbordet! Båda var killar, slå den ni!
Senare tyckte vi att vi hade kört så bra så vi tjockade oss med McDonalds eftersom det var jag som körde så vi fick bestämma själva så vuxna som vi är. Tog ju sen en timma hem typ så vi va hemma sent men det va riktigt kul! 



SISTA HALLOWEENKVÄLLEN PÅ HARRYS

I lördags efter spökrundan åkte jag direkt till Borås för utgång på Harrys med Rania och Sanna! Vi hade as kul haha. Det roliga eller rentav tragiska va ju att jag hade med mig andra kläder efter rundan som jag skulle byta om till, hade även med mig smink och skulle sminka mig mer innan Harrys då. Det tragiska va ju då att när jag hade bytt om och skulle börja sminka mig så har jag glömt hela smink väskan... Japp.. Så sur va. Sedan va jag typ 40 min sen också, good feeling




SPÖKVANDRING

I lördags efter kalaset har vi alltid som en liten tradition på alla Helgona att vi går spökvandringen vid Od tror jag det ligger. Det får alltså till så att man delas upp högst 5 i varje "lag" så får man varsin lapp med massa tecken på. Sedan bär det av rakt ut i ingenstans haha. Men går i en mörk skog med endast marschaller som belysning. Jag kan berätta för er att man ser inte mkt alltså! Man ser knappt vart man går. Aja man kommer iallafall till olika stationer där det visas upp 3 tecken på ett kors. Man ska kryssa i om man har någon av de tecknarna på sin lapp. Sedan går man där, tar kanske en timme ungefär och man blir så himla skrämd på vägen då det alltid hoppar upp massa utklädda äckliga människor när man minst anar det i mörkret. Sedan är det ju såklart utspökat men äckliga saker precis överallt! Man får även höra på en historia innan man går ut i skogen som det sedan händer något med. Denna gången berättade de om något luciatåg som aldrig kom fram förra året och som mördades i skogen eller nåt. Såklart så kommer ett sådant med massa blod och skit sen ut ur skogen. Mitt i rundan finns även en pausplats där man kan köpa fika osv. SJUKT KUL är det. Om man då får alla tecken ikryssade på sitt papper vinner man priser. Jag va bara en ifrån :(
Bilden längst ner är även några halloweennaglar jag satt och pillade med härom dagen




 

ANDERS OCH LOVISAS KALAS

I lördags var det dags för kalas igen. Det bjöds på super goda tårtor verkligen! De kan ni se på bilderna lite längre ner. Detta var då på alla Helgona så vickade precis innan vart och tänt ljus på alla gravar. Det är rätt mysigt men ändå lite obehagligt att gå på kyrkogården när det lyser ljus överallt. 








HALLOWEEN

Ååh denna kvällen var så mysig. Jag, Rania, Sanna, Malin, Annina och Cecce hade det trevligt hemma hos mig med mat, småplock och skräckfilm. Vi såg en som hette the uninvited och va en sån psykisk störd skräckfilm.. Riktigt bra och helt sjuk i slutet. Mamma var även snäll och gjorde grekisk sallad och hemmagjort vitlöksbröd till oss. En mysmys kväll helt enkelt så på halloween! Va uppe till typ halv 4.. Så klarade mig till och med undan 3-slaget på halloween natten, det ni !






RSS 2.0