BORÅS

I måndags drog jag och Rania iväg till Borås för att träffa Anton och fika och tjöta lite om det senaste. Blev lite shopping också när det ändå var rea! Köpte 4 kädesplagg och ett nagellack wiho.
Sedan blev det ju såklart mat på favvisen springrolls, mumma.





EMMA 18 ÅR

I lördags var det ,födelsedagsfest hemma hos emma i villastan! Kvällen började bra med pizza innan festen med Jakob och Jonte. Vi drog sedan dit och hade hur kul som helst under hela kvällen. Blev massor av spel, beerpong och allmänt flumm lite här och var. Vi sov även över, tror jag gick och la mig vid halv 4 eller någonting sånt. 




KVÄLLSÅK

Nu var det ju ett tag sen, men i onsdags åkte vi kvällsåk i backen första gången för i år. Va så himla härligt. Blev bjudna på gratis redbull mitt i backen också så fick till lite extra lyx. Dock gick min snowboard sönder mitt uppe i backen, eller ja spännet gick sönder. Så fick ploga ner och gå in till skidshoppen där så de fick byta ut hela, och jag fick det gratis till och med, wihoo! 
Dock blev jag förskyld efter denna dag och är det fortfarande nu... Hoppas det går bort snart.



LÖRDAG - SLIVER

I lördags åkte jag och tjejer till jönkan och drog en vända på sliver! Vi åt god mat före på Harrys restaurang innan vi tillbringade resten av kvällen med drinkar och på dansgolvet. Blev dock så olyckligt i slutet att jag fick ett glas i huvudet kastat från andra våning, fysjutton va ont det gjorde. Vi fick hämta is och grejor men kom undan med enbart en bula. Helt sjuka människor som står och kastar GLAS ner på dansgolvet, helt livsfarligt ju. Annars var kvällen jätterolig och jag längtar tills nästa gång vi ska ut igen!






VINTERBILDER

Har tagit så många vinterbilder nu på sista tiden. Solen har skinit nästan varje dag och snön blir bara högre och högre. Måste bara få till några bilder, för sånt får man ju inte missa!
Idag hade vi vårt sista seminarie innan vi är klara med denna kursen vi håller på med nu. Nästa kurs börjar på tisdag och efter den, ja då är det praktikdags. 








ÖPPEN ELD

Sista dagen på lovet gick jag och Axel ut och åkte lite pulka, för det har man juinte gjort på hur länge som helst. Blev att vi åkte lite, men backarna var inte så jättebra så vi hittade andra saker att göra. Kastade lite snöboll på varandra, like the good old days. Sedan grävde jag ner hela axel i snön. hahaha. 

När vi kom hem sedan hade pappa ordnat korvgrillning på altanen med öppen eld, hur mysigt som helst.






PAK CHOI

Helgen fortsatte med att vi egentligen skulle dra till Isaberg och åka snowboard men det blev inte så tillslut. Kanske blir nästa helg eller någon annan helg. Vi gjorde så att vi åkte till Ica, handlade lite mat och gjorde egen kvällsmat, blev jätte gott! Vi lagade Pak Choi, det är en sallad med massa asiatiska gojs till, sedan stekte vi räkor och crabsticks till det, blev superdupergott enligt mig. Sedan spenaderades resten av kvällen framför serien Hannibal, vi har bara 2 avsnitt kvar av hela serien nu och sjutton va spännande det är! Next up är ju att se alla filmerna också. 




THE AGE OF ADALINE

Förra veckan var jag och käkade lunch med Anna, Annina och Frida. Efteråt var jag med Rania hela kvällen och kollade skräckfilm, bara det att filmen som vi såg var inte så värst bra... Så vi satte på någtonting annat än skräckis för en gång skull. Har ni sett filmen The Age of Adaline? SE DEN. Hur sjukt bra som helst. Sedan blev det lite tacos på kvällen, gottis. 






ÅRETS BÖRJAN

Året har börjat med väldigt mycket chill och serier och lite pluggande så jag får in mina uppgifter som ska in också såklart. I måndags bestämde jag, jakob, simone, petter och jonte oss att vi skulle ut i skogen och grilla! Så vi tog vårt pick och pack klockan halv 7 ungefär på kvällen och köpte mat och åkte ut någonstans vid Timmele och hittade ne liten stuga man fick grilla i! Ljus och allt fann på plats som vi kunde tända, så vi satt ju inne och grillade egentligen men det var fortfarande väldigt kallt. Men huuur mysigt som helst! Där satt vi och berättade spökhistorier, käkade god mat, tände tomtebloss och sånt. 

Vi åkte sedan hem till Simone och Petter och dygnade hela natten, kollade flera skräckfilmer, fastnade på roliga videoklipp på youtube och spelade monopol 2 gånger, japp hela natten och morgonen. 

Igår var även familjen på bio på den sista filmen av hunger games! Väldigt väldigt bra!!




NYÅRSAFTON 2015

Denna nyår planerades och planerades hur länge som helst men egentligen kom vi aldrig fram till vad vi skulle göra förrän kanske bara en vecka eller mindre innan själva dagen. Iallafall hela "dagen" spenaderades nästan bara hemma och förberedde kvällen. Jag spaade lite hemma med ansiktsmask och dusch och liknande. Blev jättenöjd med mitt smink också för den delen, hade köpt en grönglittrig eyeliner som matchade klänningen! Woop.

Kvällen började iallafall hos Cassandra och Victor, hur bra som helst eftersom de bodde så himla nära. Där var vi och festade, hade det trevligt, drack och sköt raketer innan vi drog ner till torget för 12-slaget i vanlig ordning. Det är alltid där man träffar alla man känner vilken var situationen då också. Hade med mig massor av tomtebloss som vi tände och firade in det nya året tillsammans. Nyårskyssen får man ju inte glömma, den gör resten av året bra. 

Efterfesten var också hemma hos Cassandra och Victor, tror vi kom hem kanske halv 4 eller någonting efter det. Satt och tjötade lite med Anton fram till halv 5 då vi gick och lade oss... eller? tror jag sov ca 1 timme den natten, gissa varför...









 

RSS 2.0