ELINMOMENT

(bilden är inte tagen idag)

Helgen eller iallafall från lördag-söndag spenderades hos lilla elin. Vi åkte ner till stan och hyrde 5 st skräckisar. Vi har sett på alla så ikväll kommer jag väl inte kunna somna.. ehhee
känns som om vi sovit hela dan idag, och det är ju faktiskt nästan sant. I lördags var jag ju ute hela dan typ. Vi åkte till mormor och morfar och va ute och gick i skogen och grillade korv. Man kände sig som en lite barnunge igen när jag för första gången iår hoppade ut i snön och gjorde en snöängel.

SNART ÅKER VI TILL MORMOR OCH MORFAR


MUMMMMMS



Just nu sitter jag och äter upp resterna av min chokladtomte som jag inte hunnit äta upp än, men sen har jag ju lovat mig själv (nyårslöfte) att jag inte ska äta godis mer och det har jag tänkt hålla!
Idag för övrigt var det väldigt chill dag i skolan, bara 3 lektioner. Slöjd, svenska och bild. Sen slutade vi klockan 1! Efter det skulle jag med jakob hem till vegby och bussen gick inte förrän typ tio i 2 så jag jakob och erik gick ner till ica och köpte.. ehm munkar xD
Sen iaf tillbringades kvällen där tills pappa hämtade mig vid 11. Så nu sitter jag här, imorn ska jag till kära mormor och morfar. Senare på kvällen blir det skräckis hos elin!

 Hörs!

KOMMER NI IHÅG ?

Nu sitter jag här och har tråkigt, men kom och tänka på att jag ska träna snart. Hittade då en väldigt fin bild på de små pingistjejerna.. hehe



WITH TEARS IN HIS EYES AND THOUGHTS IN YOUR HEAD IF YOU LOOK OUT THE WINDOW AND SEES THE PAIN CONSISTENT WORLD.


...............

Idag har jag tränat pingis före det var det konfa, sen på elevens val hade jag faktiskt yoga. Var väldigt avslappnade faktiskt. Fast jag klarade inte att att stå på huvudet (a)




KUL..

Haha! Lovade Maria att jag skulle lägga in denna "roliga" remake. Här har du ;)


DAGENS



Jeansleggins - gina
vitt linne - gina
kofta - gina
spetströja - från min faster

JADU..

Tjoo!
Idag har jag och Elin spelat söderspelen. Och nu är jag väldigt stolt över mig själv för jag hjälpte pappa att bära upp en stor tågbana från källaren till övervåning in i vinden, sen en stor soffa också :) Så stark är jag (a) haha..
Igår var jag, Elin, Jakob och Olle och spelade bowling, skojskoj. Fast det va ju inte precis min turdag menmen..Sen gick vi till pizza palace, jag och elin åt sallad (vi som är så nyttiga) Efteråt var jag med jakob hela kvällen :D


Ville oxå passa på att skryta lite om att jag faktiskt träffade bullseye för några dar sedan, här har ni beviset

|
|
|
V


SÖDERSPELEN!




TJEJKVÄLL HOS MOA!



NAGLAR




GODNATT..

Idag har det vart en väldigt slö men ganska rolig dag, det var 2 pass pingisträningar efter skolan. Vi gick ner till torgstallet och käkade, det blev räksallad för mig. MUMS!
Imorn ska jag, vickan, amelia och elin till moa i hennes nya hus. Ska bli kul att se men nu ska jag nog ta och sova ut lite.


Här har vi btw en bild på mig som liten.. mm man är ju så vacker asså xD



YESSS


FRILUFTSDAG

Idag fick jag en timme sovmorgon till klockan 7.  Det var nämligen friluftsdag och jag var i slalombacken och åkte snowboard. Jag hade inte gjort det på typ ett år så det var väldigt svårt i början men jag vande mig snabbt. Det var faktiskt inte så många i backen av 8orna fast ganska många ändå.
Vi blev förvånade av att backen stängde klockan 4 istället för klockan 5. Men precis innan det va slut fick jag och Chey för oss att vi skulle byta så hon skulle åka snowboard och jag skidor. Jag fick inte på mig hennes pjäxor så jag satt i backen undertiden hon fick prova min snowboard. Det va nästan dagens när hon skulle ställa sig upp för hon klarade det verkligen inte och ramlade efter 1m ;)
Haha men det var duktigt ändå Chey för att va första gången x)



DAGENS



Vit tröja från lindex
byxor från bik bok
armband från ?

VILLE BARA SÄGA GODNATT OCH SOV SÖTT :)


ONSDAGEN 13 JANUARI 2010



I helgen blir det seriespel i pingis, men får hoppas att man vinner många matcher eftersom jag tränat så mycket det sista. Sen har vi också söderspelen och pingismatcher i trollhättan på g. Detta året blir det mycket mera tävlingar har jag och elin bestämt! Vi ska verkligen satsa och vinna! Får väl se hur det går med det.
Idag var en vääldigt seg dag, bara när vi slutade dagen blev det plötsligt bättre :D
Imorn har killarna kemi så de flesta tjejerna i klassen drar ner och käkar kinamat på stan! MUMS! Även om det inte va längesen jag gjorde det sist (a)
Klockan är just nu 19.19 och jag känner mig faktiskt väldigt trött.. ska nog lägga mig tidigt idag, fast först måste jag kunna min tyskaläxa tills imorn, bläää

El invierno es frío.



dagen i skolan var okej, jag fick arobics på elevens val. Så nu är det bara att köra järnet!
På måndag är det äntligen friluftsdag, då blir det snowboard i backen :D
Det blir första gången jag åker snowboard i år.

La felicità arriva, la felicità va, gli anni passano, il mio amore è!



#####



Gud! När vi var i värmland var det verkligen hyper kallt! Runt -30 grader men ändå övertalade vi oss själva att gå en kvart till köpcentret. Mitt nyårslöfte var att inte äta godis.. hmm.. det gick inte bra. När vi kom dit får vi syn på en stor godisbutik med hur jävla mycket godis som helst, jag kunde inte bara stå där och se på när alla andra köpte så.. hehe det blev väl lite grann. Och som jag alltid gör köper jag de mest konstiga sakerna som finns xD


LÄGER I VÄRMLAND



Det var faktiskt roligare än jag hade tänkt mig och jag har konstigt nog inte tröttnat på pingis!
Det var iaf lättare att gå upp till skolan idag eftersom vi vart uppe tidigt de senaste 4 dagarna :)
Och btw jag orkar verkligen inte lägga upp alla bilder, det är ett par stycken ;)

JAG SKOJAR INTE, NÄSTA STORA IDOL?



låt : i'm yours

PINGISLÄGER I VÄRMLAND IMORGON



Idag har jag vart i slalombacken, men har inte åkt något jag har stått liftvakt med pappa. Vi stod i den lilla liften och hjälpte de små barnen att komma på liften. Det var inte alls svårt. Alla var ju så gulliga när dom skulle åka för första gången. Men det va ju inte världens grej att stå där i 4 timmar och frysa röven av sig! När jag kom hem kände jag varken fötterna eller händerna. Mamma hade satt på bastun som vi gick in i direkt. Sen har jag ägnat kvällen åt att packa saker tills imorn då åker jag nämligen till värmland! 4 dagar ska jag vara där och träna pingis. Jag har lovat mig själv att inte äta godis "nyårslöfte" får se hur det går asså...
Jag ska iaf a kul och träna skiten ur mig själv, så är jag nöjd.


HAR NI HÖRT?

mystiskt Rochom P’ngien tillsammans med en kvinna som säger

Rochom levde 19 år i djungeln

Skulle valla vattenbufflarna när hon var 9 – försvann

Djungelkvinnan har slutat slita av sig kläderna.

Och börjat tala.

Men sanningen om Rochom P’ngieng, 30, är ännu begravd.

Om den här historien hade skickats in till ett förlag som gav ut spännande romaner hade den antagligen sänts tillbaka med vändande post.

Den är alltför osannolik.

Men Rochom P’ngiengs berättelse är inte fiktion. Den började 1988, i en djungelby i Ratanakiri, i Kambodjas nordöstra hörn.

Nioåriga Rochom gick i väg på morgonen för att valla vattenbufflar. Till kvällen var hon inte tillbaka.

Inte nästa kväll heller. Eller nästnästa. Familjen gav upp, trodde flickan var död.

Naken och smutsig

19 år senare tröttnade en bonde på att någon ständigt stal hans mat. Han gömde sig, väntade – och fick en chock.

Tjuven var en späd, framåtböjd kvinna. Naken och smutsig, mager in på skinn och ben.

Snart trädde en man fram. Han hette Sal Lou och sa att det var hans dotter, som kommit tillbaka efter 19 år i djungeln.

Något dna-prov gjordes varken då eller senare. Sal Lou säger sig ha känt igen henne på ärret på hennes arm.

Märkliga rykten spreds. Det talades om att Rochom vägrade bära kläder och gick på alla fyra. Att hon talade ”djungelns språk”.

Att hon hade en naken man kvar i djungeln.


Hämtat från AFTONBLADET


Τώρα έχω κάνει τα μαλλιά


EN KALL VINTERKVÄLL, 1 JANUARI.


BILDBOMB, NYÅR FFS!




10.....

9.....

8.....

7.....

6.....

5.....

4.....

3.....

2.....

1.....

2010!!!


RSS 2.0