VI ÅT INGEN PIZZA

Detta var någon gång i helgen dagen före jag skulle upp och börja jobba klockan 6 på morgonen. Vi var iallafall hos Simone och Petter och myste med massa roligt folk.

 

LISEBERG

Okej detta var typ 2 veckor sedan nu men förra helgen jobbade jag verkligen heeela helgen och i skolan har det varit så mycket nu så verkligen inte hunnit skriva någonting. Vi åkte till Liseberg iallafall och hade det skoj hela dagen. Vi träffade på Carina, Morgan, Carro, Emelie och Linn också som vi åkte vissa saker med. Precis innan Lisberg åkte vi faktiskt till arendahlen för att fånga pokemon eftersom det är så himla många bra pokemon där. Okej nördar jag vet...

 

TOMBOX

Okej jag provade detta en gång för jag kollade på Kissies video på youtube om just denna produkt. Man kan väl kalla det en mensbox (haha). Man får den alltså 1 gång i månaden så får man skydd osv tamponger och grejen, MEN! Sen får man alltid massa extrapresenter i boxen som man aldrig vet vad det är för någonting. Så först en stor låda som det står "for you" och en liten där det står "to you". Där fanns det massor av små roliga produkter som nagelcream, handkräm, ekologisk choklad,nail revive, te, ögonbrynspenna! Ja det va så himla roligt att få lite extra presenter sådär. 

 

PIZZA OCH BORÅS

Detta va rätt längesedan nu, kanske 1,5 vecka sen men jag känner att jag har inte så mycket tid till att skriva. Skriver på uppsatser dagarna i ett och är i skolan och det är så himla mycket nu men ja.. Jag och Rania har iallafall vart i Borås förra veckan för att köpa en ny dator till henne. Det gick bra bara att nu i efterhand verkar inte mellanslagstangenten funka på datorn så det blev krångel iallafall. Sedan var hon också hemma hos ig en dag och så gjorde vi hemmagjord pizza so ni ser på bilden! Mums mums!!

I Borås mötte vi även upp Anna och fikade lite tillsammans. Anna bor ju där nu för att hon går i Göteborg på högskolan, så himla roligt att alla börjar plugga igen som jag själv. 

 

LÄKARBESÖK HELA DAGEN

Okej vad hände här? Jag fick åka med Axel till läkaren 2 dagar i rad för att först ha en undersökning och sedan röntga hans fot i och med att han hade skadat den på en fotbollsmatch. Dett resulterade i kryckor. Även jag fick en undersöknig av mina öron då de gör ont, har lock för dem och det tjuter i hela huvudet. Det visade sig då att jag hade en infektion som gör att locket inte försvinner och jag har svårt att höra vad folk säger och detta kan hålla i sig i 5-6 veckor.... Fick en läkartid senare samma dag och även hon sa det till mig att om det inte går över behöver jag komma in igen och få antibiotika. kul.

Samma dag precis efter Axels besök skulle jag även till tandläkaren för att kolla min visdomstand för den gjorde också ont. Det visade sig då att jag även hade infektion i tandköttet precis vid visdomstanden så jag fick åka och köpa någon gel på apoteket som skulle dra ner svullnaden... så japp det var 4 läkarbesök på 2 dagar för oss... eller för mig..

 

UTGÅNG PÅ EN MÅNDAG

Okej, det är nog första gången jag går ut på en måndag på en vanlig "vardag" när det inte är sommarlov eller någonting annat. Vi förfestade iallafall i Viktorias nya lägenhet och det va sjutk najs, det var jag Viktoria och Evelina som drog ut! Vi gick till akademin och dansade loss extremt!! Heeeeelt svettiga var vi när vi kom hem till lägenheten igen för vi hade haft så kul kväll! 

 

INSPARKSFESTIVALEN

Jodå nu är skolan igång igen och detta året hade vi biljetter till insparksfestovalen! Woop! Jag hade inte varit där innan så det var superkul att titta och lyssna på alla artister som var där. Jag träffade även Viktorias kompisar, asmysiga människor och vi hade hur skoj som helst! Inne på festivalområdet fanns det as mycket gratismärken och grejer så vi var på märkesjakt och har fyllt på våra overaller med fina saker!

Det var bland annat Rebecca & Fiona, Hoffmeistro, Panda da panda som spelade på scen!

 

VISINGSÖ

Detta blir ett långt inlägg med massor av bilder! Det var så att vi egenltigen hade tänkt att åka till Liseberg denna dagen men vi fick reda på dagen innan att det var stängt just den dagen eftersom de bara ska ha öppet på helger numera. Så då tänkte vi till lite och kom fram till att vi kan åka till Visingsö istället, hyra lite cyklar och cykla runt ön! Så det var vad vi gjorde. Vi passade även på att fånga pokemon och kläcka ägg och det funkade as bra med cykel ju! Jag tror vi hann runt 70-80% av ön på den dagen för vi bara cyklade och cyklade. Så många fina platser det finns där eller? Paradiset typ. Ja ni ser ju bilderna. Alla små söta icaaffärer där man kunde köpa dricka på vägen och sånt, asmysigt. 

Vi började dagen när vi kom dit med att käka en stor pizza var när vi klev av färjan, gottis. 

 

ORGANISERING

Så himla skönt att jag äntligen fick till detta men min toalett! Det var så himla stökigt innan och allt låg bara huller om buller och man hittade aldrig det man letade efter. Nu har jag köpt massor av organiseringsboxar i akryl för att fixa det lite granna. Så bilden till vänster är hur det såg ut innan och till höger hur det blev!

 

SISTA DAGEN I HALMSTAD

Den sista dagen kom även mormor, carina, Noah och Lovisa till Halmtad vilket gjorde att vi flyttades över till Jeanettes och Anders husvagn den sista natten så alla skulle få plats! Det var mysigt, vi grillade tillsammans på kvällen och åt gott. På morgonen åkte vi till stranden så Carina fick bada och vi andra leka i sanden. Men det tog inte lång tid förrän jag och jakob skulle tillabak in till Halmstad för att fånga lite Pokemon i parken för sista gången. Vi tog och köpte oss piknick och satte oss och åt i parken, jättemysigt! Sedan drog vi direkt till Ullared!

 

STRANDEN PÅ KVÄLLEN

Vi var ute och kvällspromenerade en dag då havet ar så himla vackert och månen va fulllmåna som syndes tydligt på himlen. Tog med selfiepinnen såklart och knäppte några bilder. 

 
 
 

ZIPLINE, RODEL & BÅSTAD

Hej igen! Här kommer lite bilder från när vi åkte till en äventyrspark nära Halmstad! detta måste göras till någon form av tradition för det va så sjuuukt roligt! Vi började med att köpa massor av biljetter så vi kunde göra mycket saker och Zipline stod på schemat först! Man åkte då nerför en låååång backe i rep och sele (kan man väl säga) i ca 50-60 km i timmen tror jag det var! Jag filmade hela vägen ner så det finns en film på det på facebook. Så sjult roligt!

Dock, nästa sak vi gjorde va nästan ännu roligare enligt mig. Hade aldrig provat detta innan. Rodel! Tänk er att man sitter i en lite båt/balja eller vad sjutton man ska kalla det med en bromsspark som fungerar så att när man trycker den framåt går det snabbt och bakåt bromsar det. Sedan åkte man lååångt upp i en backe med en lina som sedan, när man var längst uppe, släppte båten. Då är man helt på egen hand med att styra och grejer. Sedan är det en bana gjord för denna båten som går SNABBT. Jag insåg inte först hur snabbt man kudne åka men herreguuuuuud, det fanns svängar som jag nästan tippade över i den lilla båten för det gick så snabbt! Och det var jag som körde. Det va så skoj så vi åkte en gång till efter det. Någonting alla måste prova om man inte är rädd för fart!

Några bilder är även från Båstad som vi besökte. Vi gick längs med havet och kollade in stranden och fångade pokemon... ja det gjorde vi också. Det är en riktig rikemansstad det där... ni skulle sett priserna på menyerna vid stranden... huh...

 
 
 

SVENSKA HAVET

På straden i Halmstad! Det var inte varmt ska jag säga er men jag hade bestämt mig rätt ordentligt att jag minsann skulle doppa mig i det svenska havet och det gjorde jag också! Simmade några meter innan jag nästan frös ihjäl... hahah ni kan ju se på gångstilen att.... ja jag fryser. 

 

RSS 2.0