DAG 13 - DEN HÄR VECKAN

Japp. I måndags var jag i borås och köpte min nyårsklänning samt nya skor. det tog låång tid eftersom jag va tvungen att kolla igenom precis alla klädaffärer och prova allting. i den sista hittade jag den, visst är det typiskt? ja i tisdags började vårat pingisträningsläger klockan 10 på morgonen och höll på tills ungefär halv fem tror jag. efter det åkte jag hem och halv 7 åkte jag tillbaka till stenbock för att träna volleyboll! skojskoj
i onsdags var jag hemma, skulle egentligen tränat i sjömarken men det blev inställt. Istället åkte jag till backen och åkte pulka med några från 9G, fort gick det! sen hade vi mysmys med grillning.
i torsdags, igår då, dåå städade jag för idag kommer tjocka släkten! de kommer väl runt 4 tiden och jag ska dra till viktoria klockan 6 och sen vidare till amelia. dit kommer lite folk. så jag håller på att tagga och göra iordning lite

DARK IS THE SKY, LIGHT IS THE STARS


DAG 12 - I MIN HANDVÄSKA

där brukar det inte ligga så mycket, lipsyl, tuggummin, nycklar, mobil, kanske pengar någon gång, hörlurar.
såpass intressant alltså

BACKEN NÄSTA

snart åker 9G ut till backen och har det mysigt med grillning och pulka!

BARA NÅGRA AV JULKLAPPARNA

Bok
Marsipangubbe med snowboard
pandora smycke
ros-ring
ring

DAG 11 - MINA SYSKON

ja vart ska man börja? de väcker mig på morgonen med visselpipor och stereo med musik på högsta volym, de är vilda och hoppar runt när man minst vill det, de stör ALLTID när jag måste göra mina läxor, de härmar vad jag säger när jag har pms, de klänger på mig och har alltid raptävling vid matbordet, de skriker och skyller på varandra, de vill alltid ha hjälp med massa onödiga saker när jag har väldigt mycket och göra, om de inte får som de vill så...aa ni fattar poängen.
men man kan inte sluta tycka om dom ändå!

DAG 10 - DET HÄR HADE JAG PÅ MIG IDAG

eftersom jag har tränat precis HELA dan så har klädseln vart såhär

DAG 9 - MIN TRO

hm, min tro? ja jag tror att jag tror på gud. konstig mening det där kände jag.
eller nä förresten, asså någonting måste ju ha skapat oss? någonting måste ju ha skapat big bang, så det mest logiska för mig (här kommer lite kemi) är väl att några molekyler har slåtts ihop och bildat någon kraft som fick det att "smälla". Ja gud vad jag krånglar till det, men jag tror ni fattar galoppen.

DAG 8 - ETT ÖGONBLICK

eftersom alla andra skrev om volleybolldagen så tänkte jag ta en annan upplevelse. detta var ett ögonblick för mig, att liksom göra något som jag inte brukar, och det var fantastiskt!
detta var en början kan man säga, för lite senare i mitt liv ska jag hoppa riktig fallskärm.

DAG 7 - MIN BÄSTA VÄN/VÄNNER

synd att vi inte har så många bilder på oss allihopa, jag hittade bara en som jag hade.
min kompisar är de bästa på jorden. man får leta länge om man ska hitta några perfekta,  jag gjorde det redan i förskolan!
ni betyder väldigt mycket och jag hoppas verkligen att vi kommer hålla kontakten även om vi nu sprids ut ganska mycket när vi börjar gymnasium. men vi har ju lovat varandra att även om vi inte har pratat så mycket kommer vi bjuda varann på varandras bröllop! haha det är ett sant löfte. älskar er

DAG 6 - MIN DAG

passande dag för just denna punkten säger jag! självaste julafton!
min dag började med att jag vaknade av två stycken lillbrorsor (som alltid) sen gick vi ner och fick öppna ett paket i strumpan som vi alltid gör på morgonen, där fick jag en ring. sedan åt vi julfrukost och gjorde oss iordning och så bar det iväg till mormor och morfar. där åt vi julmat och kollade på kalle anka, men mitt i kalle anka så kom tomten! och morfar var puts väck som vanligt, haha!
det blev julklappsutdelning och jag är mycket nöjd! speciellt med min fiiiina nya mobil. det blev fika och sen åkte vi iväg igen till min farbror polisen och firade vidare där. det blev mat igen och sedan kom en till tomte. vi delade ut klapparna och där va jag även mycket nöjd. framåt kvällen spelade vi ett spel, när och fjärran som det va cd till tv:n och sånt. tjejerna vann såklart även om jag inte kunde bidra med så mycket, hehe.
det var en väldigt mysig julafton iallafall!

24.12.10.00:27

här hemma har alla i familjen sprungit runt som små blå och sett allmänt hemlighetsfulla ut. alla har haft sina egna hemliga grejer att ta itu med, nu känner jag att julen är nära och det är den också för den är redan här!!!!!



DAG 5 - VAD ÄR KÄRLEK?

kärlek är något alldeles underbart som kan få en att bli galen. det är också något som kan vara det värsta som finns.
jag kommer iallafall alltid ha kärlek till mina kompisar och min familj. jag tror att det är den kärlek som håller längst

DAG 4 - DET HÄR ÅT JAG IDAG

idag har jag ätit en macka och sen en halv tallrik med kyckling och ris plus att jag har druckigt massa juice.

DAG 3 - MINA FÖRÄLDRAR

detta är då min mamma och pappa, johan och marie. de betyder väldigt mycket för mig och jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan dom ibland. ibland är de jobbiga som alla andra vanliga föräldrar men jag älskar dom ändå.

DAG 2 - MIN FÖRSTA KÄRLEK

detta blir svårt. okej, man kan bortse från alla förälskelser man hade när man var liten. men först måste jag bara berätta en liten grej, min allra första kärlek var till en kille på dagis, han hette Tony. De flesta vet nog inte detta, hehe. Jag lyssnade en gång på ett band pappa hade spelat in när jag och han berättar hur mycket vi gillar varandra. såå gulligt!
men till det lite mer allvaret, min "riktiga" första som jag blev tillsammans med vet nog de flesta om. vi var tillsammans 1 år och 22 dagar innan det tog slut en novemberdag. i början var jag väl lyckligast på jorden men man kan säga att vi gled isär. jag kände det faktiskt på mig flera månader att detta inte skulle hålla jättelänge. men tanken bara jag försökte skjuta iväg. så det var därför det blev som det blev.
jag tror inte det är någon som ens anar vad jag gick igenom under ungefär tre veckor. en gång funderade jag till och med på att hoppa ut genom fönstret! men så dum var jag inte sån tur va.
mina vänner var iallafall där och stöttade mig, även om det var jättesvårt att komma tillbaka till skolan när hans bror går i min klass. ja tack iallafall för det ♥
men man går vidare, blir förälskad på nytt och fortsätter leva kan man säga. hoppas det händer mig snart.

ni anar inte hur länge jag satt med denna texten


DAG 1 - OM MIG SJÄLV

okej vi kör på den första listan nu.

Jag börjar som alla andra, jag heter Amanda Anna Marie Friberg och bor i den lilla staden Ulricehamn. Jag är äldst av 3 syskon, jag har två lillebröder som jag tycker mycket om även om de driver mig vansinnig ibland. Men de flesta skulle nog bli mer arga än vad jag brukar bli.. man kan säga att jag har rätt bra tålamod faktiskt. En annan grej, haha jag kan aldrig sitta still. Fast undantag är när jag ser på film eller sitter i bilen, man skulle kunna tro att jag är en stenstaty.
Jag har väldigt svårt för att tänka positvit, det är en negativ sak med mig. Men jag jobbar på det kan man säga, mental träning alltså.
Jag tränar pingis och fotboll, nu även har jag tränat tre gånger volleyboll också, detta har jag inte sagt till någon men jag funderar på att kanske börja på det. För jag tycker faktiskt det är kul! Även om man ibland får sjukt ont. Fast jag antar att det bara är i början, sen är jag inte själv där heller eftersom malin troligtvis ska börja med. Men det får vi se som sagt.
jaa vad kan amn berätta, jag föddes 12 april 1995 så jag är ett aprilbarn som många andra. Jag har haft jättesvårt att bestämma mig vilken linje eller vilket gymnasium jag ska gå jättelänge. Men jag tror att jag har bestämt mig nu, det får bli tingsholm samhäll inriktning media (fast inte helt säker på inriktningen än)
Sen kommer jag att välja till "extraidrott" eller vad det heter, pingis då.
Något jag gillar mycket är mina kompisar och min familj.
Jag älskar gröt och hostmedicin, haha ja det är 2 saker ni kanske inte visste. En annan kul grej är att jag har över 40st halsband hemma..
Jag älskar sommaren och vintern även om de är två helt olika saker. Jag gillar inte riktigt det där mittimellan, hösten och våren. Det kan lika gärna va jävligt kallt eller jävligt varmt, det är min åsikt!
Det finns miljontals saker mer att berätta men nu har ni lite kortfattat.

Dag 01 - Om dig själv                                                               
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar


FÄRG


VILKEN?

det finns tydligen två stycken sådana här, jag har bestämt mig för att prova detta, lite sent efter alla andra men. Vilken är intressantast?


Dag 01 - Om dig själv                                                               
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick


Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Min önskelista
Dag 3 - Vad är kärlek.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 –  Något jag brukar göra på måndagar
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob.
Dag 9 – Min favoritstad
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Låtar jag kan lyssna på om & om igen
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min absoluta favoritlåt
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En bild från mitt rum/lägenhet
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 - Min favoritfärg
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig.
Dag 30 – Såhär vill jag dö.



GOTTIGHETER OCH KÄRA VÄNNER

tack så mycket för kvällen igår amelia, elin, viktoria & moa! speciellt tack till amelia som stressade hela dagen för att baka till oss!

LIKE THE BLOOD THAT FLOWS


MAN DOWN

Oh mama mama mama
I just shot a man down
In central station
In front of a big ol crowd

jag gillar denna, och denna




ÄNTLIGEN FÅTT DET RÄTT

nu har jag suttit jättelänge med min nya design! men äntligen klar, hoppas jag, jag kommer säkert ändra något mer sen. Men nu är jag så trött på att sitta vid datan. har förövrigt städat heeela övervåningen *stolt*
såhär trött är jag ungefär nu

MYS

ikväll hoppas jag på thaimat. åh som jag har längtat tills imorgon också, äntligen kommer "storfikat". hehe bilder kommer säkert. jag funderar fortfarande på om jag ska börja med denna innegrejen 30-dagarberättaomallt ungefär. Får se hur detta blir. jag har precis tittat på det sista avsnittet av kenza&tyra show. synd att det är slut. men julkalendern finns ju fortfarande! de flesta kanske tycker den är lite seg, jag kan instämma men nu de sista avsnitten börjar det arta sig lite!

9G FTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9G ni är fasen bäst i världen! Vi tog hem hela volleybolltuneringen, man kan ju säga att våran klass bara går uppåt.
7:an - 3:a
8:an - 2:a
9:an - 1:a
är det inte hääärligt?
(blogg.se funkade inte igår, därför skriver jag idag)

12345678987654321

har inte skrivit på länge. Har egentligen massa att skriva fast egentligen inget, eller jo. Om ni fattar, men jag orkar inte nu. Hehe imorn ska jag klippa mig! Matteprovet var svååårt... men jag klarade det..
Har absolut inga nya bilder, här är en för läääängesen

SKUTT 2010

tränade efter skolan, även om fingrarna gjorde ont efter volleybollen! Nu sticker jag på skutt

LITE DITT OCH DATT OM LIVET JUST NU

Jag sitter och skriver stödord till min SO redovisning imorgon, jag önskar mig själv och våran grupp lycka till, hehe.
Har sett att väldigt många börjat med det där 30 dagars skrivandet, jag tycker faktiskt det är kul att läsa! Så fortsätt med det alla som gör det, jag själv vet nog inte om jag orkar, inte just nu iallafall. Ska nog öva lite på engelskan om Michael Jackson sen också, fast den kan jag nog ganska bra. Liksom 2 redovisningar på en dag?! skönt det kommer bli att få det överstökat sen.
Förresten, någon mer än jag som har grovpanik över musiken och redovsa sin låt? Jag vet inte om jag pallar, det är verkligen jättesvårt för någon som inte "gillar" eller vågar att sjunga över huvudtaget, okej visst jag sjunger men det brukar inte va sådär seriöst. Men jag VILL JU! Men sen kommer jag inte våga säkert. Usch..
Jag åt sushi precis, mamma var och köpte det på ica, mums så gott det äär! Förövrigt så har jag köpt min första julklapp, wooohoo! haha nä men var i leksaksaffärn så fick axel gå omkring och välja lite saker, så typiskt han att gå direkt till alla stooora grejer som kostar typ 500:- och säga: Deeeet vill jag haaaaa! Man står ju där med sin lilla plånbok och ser frågande ut och bara: okeeeej? och hur hade du tänkt att jag skulle ha råd med det?
jaja, nu har jag köpt iallafall, undra om det är något bra på tv ikväll, just nu är det ju julkalendern som gäller för min del, haha *big fan*

BEFORE EVERYTHING I WILL BE BORN


SUTTIT BARNVAKT..

passat denna lille parvel medans mamma, pappa och anton var på Harry POtter på bio fick vi klara oss ensamma hemma. Jippie..
En sak stör mig rejält: OLLE ÅKTE UT OCH DET DÄR ***** MINNAH ÄR KVAR!!!

BOARD

idag blev det god mat på torgstallet, mmm
just nu är jag väldigt sugen på cashewnötter känner jag! Men men det får vi ta sedan. För alla som inte vet så öppnar slalombacken imorgon och jag är inte på plats NEJ, typiskt. Skulle vart det fast imorn ska vi på pingistävling såklart, ända till Achim. Haha jag vet ganska roligt namn. Men förresten, mattias var och kollade på en snowboard som vi kanske skulle köpa och sen när jag kom hem idag, VIPS! Jag har en snowboard som är skeeeetsnygg!
Nu behöver jag inte stå i en timmes kö för att hyra längre, nädå så nu kör vi!

LIKE BEEING COLD


RSS 2.0