DRÖMMAR OM UTLANDET


UGGLA


14/7-2011

igår va det ikea och A6 bland annat..

TAPAS PÅ BABBEL

i måndags hade mamma och pappa beställt bord på babbel i borås! hade aldrig ätit där innan, men det blev iallafall världens godaste tapas! inte för att jag har ätit det innan heller men gott va det iallafall!
vi skulle fira att jag gått ur nian, anton har gått ur sexan, mamma har gått färdigt engelska kurserna, det va pappas första semesterdag och axel... ja han har gått ur tvåan då. sen pricken över i var ju att det var mammas och pappas förlovningsdag!

DEATHLY HALLOWS PART 2

klockan 19.30 börjar slutet!

                                                       

DETTA MÅSTE VART EN EVIG TRÄNING

ganska otroligt bra uppträdande? aldrig sett någpt sånt innan
Beyonce - run the world

GO FASTER


9 JULI 2011

de senaste dagarna har varit väldigt roliga måste jag säga, vart i borås flera dagar i rad på bland annat, stan, bio, torsdagskväll och sånt. varit ute mycket också, ikväll blir det nog igen! sena kvällar här.. kanske basket igen? hehe
igår var iallafall chey och hennes mamma här på grillkväll, var mycket gott! speciellt tårtan/cheescaken som anton hade bakat, det var nog den godaste jag någonsin smakat! jisses!
idag (än så länge) har jag bara legat ute i solen och försökt bli brunare


på tal om ingenting, här är vad jag åt på en restaurang när jag va i jönköping! MYCKET GOD MAT

BAD TEACHER

dags för bio
båda är från H&M

JACKA

jag har egentligen massa saker som jag köpt, fast inte orkat ta kort på! denna jackan köpte jag för kanske en månad sen.

TORSDAGSKVÄLL MED SEPTEMBER

 för att fira ännu mer begav vi oss till torsdagskvällen där september uppträdde! hon är grym faktiskt.
vi åt även väldigt gott inne på oliven!
den klassiska kidnappningen fick vi med också!
                                
                                          

DETTA VAR VAD JAG HADE PÅ MIG

AMELIAS FÖDELSEDAG

vi skulle hem till amelia för lite födelsedagsfirande innan vi skulle ut med båten och sova över i den borta på tvärön. då hade hon dukat upp detta smarriga bordet med massa gott! senare på kvällen handlade vi och gjorde en tårta som vi skulle överraska henne med. vi åt kyckling, revben och potatissallad! mums. senare blev det tårtan, vi fick även besök mitt ute på sjön av bland annat erik som också fyllde år, så han fick resten av tårtan, resten av kvällen bestod av badande!
                         

VARBERG

I tisdags var jag i varberg med johanna, lovisa, jeanette, mamma, anton, axel, mormor och morfar! vi låg väl på stranden mest hela dagen så jag fick bannemej lite bränna. doppade mig såklart i havet också!
efter stranden åkte vi till ullared och handlade onödiga saker.

BAK OCH FRAM

nytt linne som har använt en gång, syns kanske lite

RSS 2.0