<3



I fredags vaknade jag typ halv 11..
Sen kom Jakob och va här tills 11 på kvällen, väldigt roligt :))

Idag är det halloween och Elin, mela, Vickan och Chey kommer hit. Vi ska äta pizza och kolla skräckfilm (y) Det blir SAW 4 och SAW 5 som vi ska hyra.Det kommer bli mkt mkt mysigt!

Vi kommer nog inte ha lätt att sova! ;)

INKÖPEN I GBG



Det blev 3 inköp.
Btw på bilden dricker jag Chai Latte ♥




1. Blanka leggins från gina 149:-
2. Peace halsband från glitter 149:-
3. Jacka från peppers 699:-

MAMMAS GAMLA KLOCKA



Fick låna den. Väldigt fin tycker jag :)

SUSHI


            


Kom hem från gbg för en stund sen, mycket rolig dag har det vart. Denna gången blev det 3 inköp som ni får se senare för just nu orkar jag inte. Jag och mamma köpte hem lite sushi när vi ändå va där, mmmmuuumms!
Och jag har hittat min STORA kärlek! Det heter Chai Latte. Något jag verkligen kan rekomendera för det är suuuper gott ^^

KVÄLLSBAD

Finns det något bättre än att ta ett bad när det är mörkt ute? så tänder man bara ett ljus :)
As skönt!
Men jag ska upp ganska tidigt imorn för vi ska hämta Emelie i Borås innan vi drar till gbg, så godnatt alla!

GÖTEBORG!



Imorn drar vi äntligen ^^

ORDNING

Jag har lyckats ordna upp alla bilder på mina dokument! Haha ganska stolt att jag har sorterat säkert över 1000 bilder i olika mappar (a)
Hade ändå inget att göra xD

KLAR ÄNTLIGEN



Haha jaa nu är både jag och Anton glada :D

STÄDDAG

Idag behövs det städas! Haha för imorn drar jag och Emelie till göteborg, jag får bara 100 kr för detta men någonting iaf. Idag blev jag väckt för övrigt halv 9..! Så är ganska trött, när jag ä klar med städandet blir det film tror jag!

Men nu tar jag och sätter igång ^^


KLASSFESTEN



Såg precis på den på tv1000 nordic. Det var längesen kan man säga!

AXEL 7 ÅR!



25 OKTOBER :)

CHOKLAD FRÅN FRANKRIKE




mmmm! Farmor hade vart i Frankrike och hade köpt någon speciell choklad därifrån till mig. Haha hon kallade den "flygvärdinnechoklad" ni fattar nog varför.
Nu ska jag nog sätta mig vid Tven och mumsa lite (a)

VI HADE VÄLDIGT ROLIGT I BILEN




Stockholm ja.. pingisen behöver vi inte prata om x)
När vi skulle sova på natten iaf så kunde jag inte sova för alla snarkade omkring mig! Jag vaknade nog minst 4 gånger den natten! det var typ surroundljud (stavning?) haha.
Det var bara 1 natt denna gången och jag var ganska glad över det xD
I bilen på vägen hem tyckte jag och Elin att ingen var social så vi började typ sjunga och fråga vad alla hade lärt sig och sånt idag. Alla var fortfarande osociala så vi tog väldigt "fina" kort ist :D usch asså.. men jag lägger ut dom iaf, bara för det är skojjj!  ^^


DEN LÅNGA TORSDAGEN AVKLARAD!

Torsdagar är alltid värst! Har nog 6 lektioner om jag inte minns fel, sen efter skolan tränar vi pingis till klockan halv 5, sen drar vi ner til stan och käkar för att sen gå tillbaka till skolan och träna ett pass till från halv 7- halv 9. Denna gången blev det jag och Elin som övertalade Vickan för att äta på Jennys thai. Mmmm! Gott som ***
Nu sitter jag bara här hemma och funderar på när jag ska spva för är rätt så trött. Sen är det ju bara fredagen kvar i skolan och sen klockan 5 drar Jag, Elin, Vickan, Sandra och Elin upp till våran kära huvudstad Stockholm igen! Pingis vare ofc.
Sen är det ju dessutom höstlov veckan efter som inkluderar Halloween och skräckfilmer! :D

INGEN PINGISTRÄNING IDAG.. BARA PLUGG!


Dagen började med idrott, antingen höjdhopp eller badminton. Jag valde höjdhopp först eftersom jag inte hade hoppat på ganska länge. Senste rekordet var väl 1.25 :)
Men mattan vi hoppade på var så hård så man fick ont i huvudet! Vi bytte till badminton för där inträffade det inga skador. ^^
Det blev ingen träning idag för imorn har jag tyska prov som är assssss svårt! Sitter fortfarande och pluggar och pluggar och puggar. SUGER! Men jag gör mitt bästa.
På ta om prov, vi fick tillbaka matte provet idag, jag hade tänkt mig IG men fick en liten chock när jag fick VG! Då var jag väldigt stolt över mig själv (a)



Idag när jag kom hem hade lilla Axel tappat sin femte tand! Så gulligt ^^





MITT VERK I ELEVENS VAL



Elevens val har jag Lera med Viktoria, Amelia, Moa och Chey. Kan man inte tro va? haha.
Men man fick göra vad man ville så varför inte skriva Elfsborg med vattenfärg på sin hand liksom?
Jag tyckte iaf det var ganska roligt (a) + att dom är bäst ;)





Moas och Viktorias bilder var mkt fina oxå!


IDROTT I SKOLAN.



Inte världens finaste bild men ni får nöja er ;)
Kents planer för dagen idag var batminton, gick la sådär. Spelade med Malin :)

NY SKÄRM TILL DATAN



Nu blir det bilder igen! Jippie ny och större skärm till datan är ju aldrig fel (y)


VÅRAN DATA ÄR FORTFARANDE SÖNDER.

Och jag hatar det! Nu sitter jag nere i källaren igen, kan inte lägga in några bilder förrän vi har köpt en ny skärm till datan. Den förra som var sönder nu är inne på lagning..
men dröjer 2 veckor! Så pappa köper nog en ny ist :)
Idag ska jag för övrigt gå på fotbollsavslutning, vi ska bowla i bowlinghallen. Woho!
Haha tycker jag faktiskt är roligt :)
Men nu sitter jag här och är ensam hemma för Anton är iväg och spelar pingis och alla andra följde med :D As gött säger jag !

FREDAGEN, GALEN

Haha har inget mer att säga än överskriften ^^

DÅLIG UPPDATERING PÅ ETT TAG

Tänkte berätta att våran data är helt sönder.. så kan inte ladda upp bilder eller så, just nu sitter jag i källaren vid den lite mindre bra datan. Så det kommer bli lite dålig uppdatering tills datan är fixad :)
idag för övrigt spelade jag och elin pingis efter skolan, kom hem typ vid 5 tiden och då åt jag och sen gjorde jag något som jag inte gjort på väldigt länge, jag tog mig ett bad, haha. Där blev jag fast i ungefär 2 timmar (a)
Det tyckte jag var en väldigt bra ursäkt för att inte plugga! Men förr eller senare måste man ju så nu sitter jag här.. mitt fel.. he-he

men ska ta och fortsätta nu :)
Ha det bra!


DAGENS



Idag va det måndag igen och man går som vanligt till skolan. Första lektionen var SO och vi fick tillbaka våra prov som vi hade gjort hemma, fick VG+ så är väl hyfsat nöjd, fast man hade ju hoppats på MVG ;)
Sen fortsatte dagen bara, fick se på 2 filmer kunde jag berätta då och det va de 2 första lektionerna när man var som tröttast. Va uppe länge igår, kolla på wallander.
Och sista lektionen blev inställd, hemkunskap! Och på köpet blev min pianolektion oxå inställd bara för det ^^

Skulle oxå berätta att jag och Elin såg en grymt bra skräckis i lördags, kommer inte ihåg va den hette men den va faktiskt riktigt läskig. Längtar oxå till halloween då jag, Elin, Vickan och Chey ska sova här och se på SAW 4 och 5 :D♥


PINGPONG I BORÅS



Inte finsate bilden, jag vet.
Vakna klockan 6 imorse och åkte iväg till borås för att spela pingis. Det gick la sådär kan man säga, fick pris och så men.  Sen efter det åkte vi till våra kusiner :)
Och ville bara säga oxå att min mobil är sönder.. för första gången haha

DAGENS INKÖP








Skor från skopunkten 399:-

ginatricot T-shirt 99:-

ginatricottunika 149:-

ginatricot jeansskjorta 299:-

Ginatricot "jacka" 399:-


YES!

Idag började dagen med att jag fick panik eftersom mamma hade sagt att vi skulle samlas på visavallen klockan 11.. så jag gick upp typ kvart över 9 och då visade det sig att vi skulle samlas klockan 10 så aa jag packar snabbt ihop grejer och åker iväg.
Vi spela väldigt bra faktiskt! 3-3 mot dom som vann hela serien så är väl ganska nöjd ändå :)




Sen direkt när jag kom hem så drog jag och Chey ner på stan för det va marknad, jag ville egentligen bara köpa det goda godiset (a)
Ikväll blir det nog en film som mamma har hyrt, Johan Falk hette den. Men nu iaf har jag bestämt att jag ska skriva klart mitt SO prov.. usch :s


IDAG



Sista praodagen ser jag ut såhär :)

RSS 2.0