DRÖM VIDARE


CHARMKNUTTEN

här kommer en gammal bild igen, kul att titta på sådana här tycker jag!
för att säga någonting om dagen kan jag säga att vi har haft stenbocks tråkigaste lektion idag, ingenting gjorde vi, ingenting!

SHIMZOOOO

nytt som jag hade idag

I WANT TO GO TO A BIG CITY, LIVE LIFE AND HAVE FUN NIGHTS


FÖRSTA FOTBOLLSTRÄNINGEN!

ååh det var härligt! var hemkommen klockan halv tio ungefär, direkt efter fotbollsträningen på vistavallen som slutade klockan sju hämtade mamma mig. Sedan bytte jag om, åkte ner till macken och tankade fulltank på moppen och så bar det iväg till nästa träning! men gud va längesen jag spelade fotboll, det var en speciell känsla!

DAGENS

provade min nya byxdress idag, jaoo

ETT LITET SKRATT I VARDAGEN

vi är snygga, så är det

DETTA GJORDE MIN DAG LITE ROLIGARE


TA TRE BETALA FÖR TVÅ

den i mitten är stärkande för naglarna, jag provade den precis innan träningen. Wow va glansiga de blev! plus då att de kommer stärkas?

MEST VÄRDEFULLA

jag har egentligen inget speciellt att berätta, såå här kommer en liten bild

CAN YOU BE MY DOCTOR

nu säger jag godnatt, väldigt tidigt eller? jag lovar jag kommer att sitta uppe minst 2 timmar till.

IT'S NOT WRONG, NOT AT ALL


STÄDNING

ni hör ju vad jag gör idag då, det behövs verkligen herrgud, jag lovar mig själv varje gång jag städat klart att nästa gång ska jag aldrig ha det såhär stökigt längre.. hur går det? nä dåligt, varje vecka!
både anton och axel var borta i natt, anton hos mormor och morfar och axel hos oskar, gud va skönt det var. sedan kom  mormor och morfar hit och lämnade anton och tog med sig semlor, mums!


B-O-R-Å-S

uhuu? jag har åkt buss själv, helt själv för första gången idag! det gick bra, haha helt borta är jag ju inte. jag var i borås och köpte lite med min kära kusin carro. hittade ett par skor (första bilden) som jag ska köpa så fort jag har pengar, dom va för dyra för hade inte så mycket kvar.. men jag kom hem med en del grejer. visar kanske någon gång.
när jag kom hem tränade jag på träningsmaskinen i över en timme.. kollade självklart på film samtidigt, hehe fusk? nä. var tvungen att träna bort hamburgaren jag åt.. så nu är den borta!
just nu sitter jag med inpackning i håret, tänkte sova med det också (moas tips) hoppas det blir så ljuvligt vackert när jag tvättar ur det imorn! haha..

JAG LÅG I MIN SÄNG IGÅR OCH TITTADE UPP MOT HIMLEN OCH STJÄRNORNA OCH TÄNKTE... VART ÄR MITT TAK?

gillar överskriften, hehe. Idag var det en väldigt chill dag i skolan, jag ska inte ta och berätta om alla lektioner vi hade men vi kollade mest på film och va i datasalen. sedan behövde vi inte gå hem heller, jätte skönt, jag och moa fick skjuts av dino. en sak som var lite komiskt imorse, jag gick upp ur sängen, gick ner och bredde mig en macka och funderade på om jag skulle ta och åka moppe till skolan? igår var det ju så skönt väder ute och jag var ute och åkte, sekunden efter tittade jag ut genom fönstret och insåg... happ där rök den planen.. 1 dm snö, niceprice sådär över natten

BREATH IN

idag alltså då

HOOKED ON A FEELING

så himla goa är dom, och jag har en tråkig dag

GOODIE

en till från bikbok som jag inte använt än

ANTON 13 ÅR

heheheh min lilla bror blir tonåriiiing

MELODIFESTIVALEN//KALAS

igår hade vi kalas här hemma för pappa och anton som fyller år. alla satt bänkade framför melodifestivalen, jag hejade såklart på Nicke Borg! sen var the moniker härlig med. Men småflickorna bredvid mig hejade på Eric Saade och såklart så vann han också.. jisses vilken suprise

en liten rolig sak i morse också, haha. Jag vaknade upp och var helt säker på att det var min födelsedag idag, så jag låg och vänta på att mamma och pappa skulle komma upp med frukost på sängen! jag fattar inte riktigt vad jag tänkte med.. måste ha halvsovit men där låg jag och vänta iallafall tills jag kom på att så inte var fallet.

-TILLBAKABLICK-

va kort hår jag hade, och dålig mobilkamera också för den delen. detta var väl år 2008 skulle jag tro, jag sitter jämte Max och tittar på när Moa äter inne på Emma&Andreas. haha en sån där vanlig dag som man minns bara genom att kolla på ett foto

DENNA SÅKALLADE MORGONEN

kom hem sent igår, eller det tyckte iallafall mamma och pappa.. typiskt
så idag är jag så jäklarns trött, kom precs upp och klockan är precis nu... 12:03. Vi ska ha kalas idag och gästerna kommer klockan tre, ska palla mig ner och äta frukost nu, ska bara spela klart hehehhe

TRE ALLDELES FÖR SÖTA BILDER

look what I have found!

FETTIS

jag är sugen på smooooothie! men nej, idag eller ikväll för den delen blir det inget för mig, för igår fettade jag mig alldeles för mycket! gud vad åt jag egentligen, semla, kladdkaka, ostkaka, ben&jerrys och ja jag vet inte allt.. fyyy amanda
hoppas iallafall att jag har tränat bort det idag, efter fyspasset på pingisen smakade det blod i min mun!?



BOY IN LOVE

jag älskar dig
va?
eeeehm.. jag menar... kaffekokare måste man ju ha..

BARA GÅR OCH VÄNTAR PÅ TILLS JAG FÅR ANVÄNDA DEM

- bikbok

SUSHI


LÖRDAG

pingis i göteborg, jag gillar inte elin när hon äter godis framför mig...

FREDAGSMÄSSA

idag var det en chill dag i skolan, matte, engelska, kemi och sånt. jag gjorde mitt läxförhör äntligen och det givk väl ganska bra. förutom sista frågan som var helt ooooschalala om ni fattar.
senare drog vi oss uppåt mot fotbollshallen för en företagsmässa, fick gå i olika montrar och kolla på saker, man fick godis lverallt men duktig som jag är åt jag inget. hoppborg och stapla lådor uppe i luften, ja det var kul att kolla på iallafall. mötte till och med några jag kände! tänka sig..
igår förresten hade jag tre inställda lektioner! tre! matte nationella på morgonen, lite syslöjd och sen engelska nationella. sen slutade jag egentligen fast det visste jag inte då utan tillbringade en och en halv timme för mycket i skolan.. typiskt.
nu har pappa fått hem lite nya high school filmer som jag ska checka in!

VART SJUTTON SKA JAG GÖRA AV ALLT

ibland vet jag inte vad jag ska göra med alla mina halsband.. det hänger minst 50 stycken här! de flesta syns inte

TOILET PRANK

vart kommer man ut egentligen, är jag rätt? haha titta och se!

UNGEFÄR NU

kemiplugg

FARMOR

idag hade jag på mig min tröja som farmor precis har stickat åt mig! den var klar och jag provade den på kalaset i fredags. snygg!
det tog henne en vecka.. jag stickar nu på syslöjden och jag har väl gjort en halv vante på några månader..

SOM HAVET TOG IFRÅN MIG


FÖRSTA DAGEN MED CONVERSE

idag har vi haft sex och samlevnadsdag! trevligt, trevligt. det är en sån där rolig lärorik dag, haha!
det har iallafall blivit mycket skratt men även seriösa saker, man fick till och med massage, göttans.
idag hade jag på mig mina nya brallor som jag köpt på bikbok också:

HELGEN

i söndags gjorde jag min debut, hehe. fick bara prova på att spela i några matcher för att liksom känna på det, sen kom vi iallafall trea i hela tävlingen! så det var ju gött.
jag hade ovanligt ont i handen tänkte jag på när jag spela, då hade jag nog fått in en felträff eller något så fick ett litet blåmärke, det ser litet ut på bilden men nu precis när jag satt och kolla på det har det blivit större och blått. men jag är väl som jag är, jag får ALLTID blåmärken!

RSS 2.0