BACK ON TRACK

igår var vi hos våra kusiner på kalas här i ulricehamn för min lillkusin fyllde fem år! det blev god tacos och glassbakelser som han hade gjort själv, gulligt! idag har jag pluggat kemi och bara chillat lite. imorgon bär det iväg tidigt klockan halv åtta för min första volleybolltunering! haha gud.. hoppas jag inte får spela. vi är väl typ avbytare kan man säga, har inte lärt oss systemet än så. men jag får se och lära!
.....
nu ringde precis pappa nere från tv rummet och sa att det var en bra låt i melodifestivalen? wooot`? haha nä men får väl gå ner och kolla, kan ju inte vara sant..


MER ÄN NÅGONTING ANNAT

sommar, vår, sol, vad som helst! kom nuuuuuuuuuuu

SO FUCKING TRUE


GRÖT I FEJJAN

hur bra är inte jag, egentligen?
mamma hade gjort i ordning en skål med risgrynsgröt till mig precis, jag ställde den i micron (för den var kall) och satte på värmen, sen gick jag in i badrummet och tvättade ansiktet. när jag sen kom tillbaka tittade jag in i micron lite sådär försiktigt och upptäckte att gröten hade börjat bubbla för den var så varm. då öppnade jag micron och så kom världens bubbla och bara skvätte upp gröt i hela facet! mina kläder och golvet fick det inte lätt heller, när jag sen hade tvättat bort allt och gick in i ateljen för att äta min gröt som jag hade kvar och se på tv, då sitter anton där och undrar vad jag hade gjort.. när jag berättade det som hänt höll han på att dö av garv.. kul

SKRIVER LITE

vilka bloggare gillar jag, jag läser faktiskt nästan alla stora bloggar. vet inte riktigt hur många jag prenumenerar på i bloglovin. det är det som är så smidigt, att ha bloglovin särskilt om man läser många bloggar. jag läser till exempel en italiensk, en norsk, flera svenska och många engelska. de flesta engelska bloggarna är "bildbloggare" som alltid tar massa foton och lägger upp. jag började prenumenera på den italienska bloggen förra året, jag satt och läste Kenzas blogg när hon var utomlands. hon hade då träffat denna bloggerskan där och länkade henne, hon driver en modeblogg, jag kollar mest på bilderna fast läser ibland med, liksom med den norska bloggen. inte alltid så lätt att förstå norska, hehe.

UNLOCK MY EYES

kvällen igår var trevlig, dock fick vi ingen sömn, haha! vi bestämde oss för att dygna, något som jag aldrig lyckats med innan, och nu sitter jag här och inte har sovit på ungefär 30 timmar i sträck. men vi fördrev tiden genom att sjunga singstar, dansmatta till och med, "sanning-leken", äta paj, äta kärleksmums, äta chips, kolla på film och bara ligga och prata. gud, jag såg inte härlig ut där på morgonen, inte sovit en blund och inbillade mig att jag var hur pigg som helst. nu vill jag bara döööö av trötthet. drack iallafall en redbull till frukost. när mamma kom och hämtade oss berättade hon att vi skulle direkt till A6, hääärligt jag som däckar ihop snart tänkte jag. men jag följde med iallafall och fick med mig hem ett par shorts, ett par byxor och ett linne från bik bok. hittade ett väldigt fint halsband också fast hade inte med mig tillräckligt mycket pengar. måste till göteborg snart!

TIDSINSTÄLLT

just nu sitter jag väl i varnum och har myskväll med trevliga tjejer! övernattar här tills lördag, så ha en bra kväll/natt!

UNBALANCED


FRESH

denna hittade jag i badrummet, jag glömt bort den. jag vann dessa på julklappsspelet och började använda dem i förrgår. de funkar väldigt bra faktiskt! de är till och med nummererade från ett till tre så man vet vilken ordning man ska ta dem i.

AMITYVILLE HORROR

nu har jag precis ätit, nattgästen elin gick också hem för en stund sen. vi såg på två stycken skräckfilmer, om jag får välja en favorit av dem så var det den vi såg nu på morgonen, eller typ klockan ett, hehe. den hette iallafall amityville horror om det är någon som vill spana in den!
Pulse hette den andra.
                       

SNOWBOARD

igår blev det en härlig kväll i backen från klockan sex till halv tio!

IT'S A BOY GIRL THING

tittade precis på denna filmen, efter ett tag upptäckte jag att skådespelaren (killen) i denna filmen var samma kille som i skräckfilmen Frozen jag och elin såg för ett par dagar sedan. det blev liiite underligt på något sätt
                                       

THE DAY THAT ALL HEARTS IN THE WORLD NEED LOVE


DANMARK/ALLA HJÄRTANS DAG

ja vad gör man på alla hjärtans dag?
jag åkte med mina kusiner, mormor och morfar och familjen till Danmark. vi hade nog roligast på färjan dit, hehe. i danmark var vi bara ungefär två och en halv timme och gick i massa affärer och köpte grejer.
jag åt en hamburgare för 130 kr, körde bilspel, blev besatt av enarmade banditer (som alltid), men jag kom hem nu 400 kr rikare! jarrå! jag brukar inte ha så värst tur på dem, men idag! kanske berodde på att det var alla hjärtans dag?

ONYTTIGT, MEN ÅH SÅ GOTT!

varma hallon, kall glass, skivade bananer, kolasås och silverkulor. UNDERBART

CHRIS MHINA

RIKTIGT GRYMMM

ZINATRA

doesn't see
dosn't look like me

FROZEN

jag och elin kollade skräckfilm, men denna var mer sytlig. ni kommer aldrig mer vilja åka en sittlift efter ni sett den! eller åka det sista åket i backen.. det kommer jag nog aldrig mer göra! haha

TORSDAG

idag hade vi nationellt prov i tre timmar, man skulle skriva, mycket. jag skrev en krönika om "flammande kärlek". det fick bra!
det var rätt gött att gå lite slappt i skolan idag..

ONSDAG


AH GUD

- gillar du Kirsty?
- aah
-  jag med..
- hon är den vassaste här iallafall!

- vad händer om du åker ut?
- ....nä det finns inte
- är det sant?
- a
- vad cool du e!
- mm


*åker ut*
- kirsty, jag avgudar dig ändå!

- vilka jävla små råttor dom e! JAG PISSAR PÅ DOM! JAG PISSAR PÅ DOM! FATTAR NI?!
*i feel pretty oh so pretty...*

- jävla pissluffare!
- kirsty är bra...men resten!

KLAGADE VI?

jag kommer ihåg denna dagen, det var såå varmt! vi satt inne i kyrkan och fick kämpa för att inte svettas för mycket. drack mer än 10 glas vatten den dagen, och vi klagade på värmen? tänk nu, jag skulle göra allt för att få en sån här dag! jag längtar så sjukt mycket till sommaren, sommarlov, sommarkläder, sommarskor, bruna ben och härliga sommarkvällar med kompisarna!

IF YOU LISTEN CAREFULLY YOU HEAR THE JUNGLE


EN TIDSMASKIN, DET ÄR ALLT JAG BEHÖVER


BABY I KNOW HOW TO FLY

I morse vaknade jag upp klockan nio i hössna.. haha ja, åkte därifrån ungefär klockan tio, sen var det bara hem och packa ner badkläder och handuk för att sedan bli upphämtad av elin. hämtade viktoria och amelia på vägen och sen drog vi till jönköpings badhus! hoppa i vågor, åka rushkana, hoppa från hoppen och smita in på relaxavdelningen (haha elin och amelia!)
dagens mat bestod mestadels av pommes! till lunch i badhuset åt jag snitzel med pommes och på kvällen blev det den där efterlängtade chillan på pizza palace! en RIKTIGT MUMSIG FAMILJEPIZZA SOM VAR LIKA STOR SOM EN A-BRUNN! HAHA nä men goood var den! den har man väntat på i ungefär ett halvår nu!
sen blev det hem till elin för att se melodifestivalen, usch vilka dåliga låtar det var med.

POFF CATSHIIIIIIING


I DON'T WANNA BE ANYTHING OTHER THEN ME

torgstallet är gott! idag har det inte hänt så mycket, ska iväg ikväll och träna igen, till 10 idag också? hmm kanske.
ska nog börja plugga lite.. so?, matte?, kemi? får se..
                             

UTMANING

denna SKA jag kunna sen på måndag! har den i läxa i piano nämligen, älskar när edward spelar (0:20)

RSS 2.0