BÅDA SKOLFOTONA

Outfits hit och outfots dit. Själv tog jag ju två skolfoton, en med klassen och en med kören. 
 
 

RED AND SHIMMERING

 
 
 

BUSLUS

Igår var vi och hämtade lite biljetter till matfestivalen på lördag och på banken fanns det några ipads man kunde pilla med undertiden man väntade. Och Rania är väldigt bus.... Hahahah (inget riktigt nummer dock)


SLÄKTKALAS

I lördags var det morfar som fyllde år så det var släktkalas i bygdegården i rångedala där de bor. Vi brukar alltid hyra den när vi har kalas osv.
Det va as god mat och vi körde lite fem-kamp och sånt haha. Måste skryta lite med att jag nästan vann på att pricka en hink i bandy... Sen kom pappa och satte 3 bollar mer än mig... Typiskt!
Men jag fick även åka cab!!! Mina kusiner har köpt en as cool cab så jag är så jäkla avis på att inte få köra en sån..
Aja precis efter åkte ja direkt in till Borås till viskan och mötte upp mina kompisar för att sedan dra till Harrys och lite andra ställen (lol)... Hahaha galen kväll/natt!!
Fick 2 tjejer brevid mig sen när vi skulle sova och jag fick ligga i mitten som en klämd grillad macka... awsome


NAILPAINT

Mitt hemarbete för denna kvällen.
 

SKOLA OCH BÅTTUR

I skolan var vi så jävla trötta så vi gick in i vårt eget lilla mysrum och somnade (som ni ser på en bild här) rätt gött att ha nyckel till ett sånt rum ändå! Satt och kolla film också.
Senare på dagen i fredags var jag och Anna nere på bryggan, sen kom även Malin och vi blev upphämtade av pappa i vår båt och åkte ut på en härlig tur på sjön med lite fika och så.


SKOLFOTOT

I fredags var det dags för skolfoto, då va vi så snygga så alla föll pladask alltså. (Inget överdrivet alltså) heheh


CHILL PILL

Asså det är ganska fett att ha en bio-studio i skolan där man kan kolla på film på håltimmarna! Nu när vi har så många håltimmar hela tiden finns alltid filmer i biblioteket att låna och sedan gå upp till sackosäckarna i biostudion och bara chilla.
Idag blev det american pie


NÅGRA ANDRA DAGAR I SKOLAN

Ååh ja livet rullar på här. Nu exakt idag då va det sista dagen på sommarlovet för en vecka sen... Hänger ni med? ;)
Jo lite tråkigt hit och dit på lektionerna har det vart. Har inte direkt haft riktiga lektioner än så blev lite fläta hår dit och äta glass hit.


FÖRSTA DAGEN I SKOLAN

Första skoldagen bestod av info och boule spel med de nya samhällarna på skolan!
När vi väl slutade typ vid 2 så drog vi ner och käkade pizza och köpte några nödvändiga saker i staden!
Senare på kvällen igen så tränade vi vår första inomhusträning med volleyboll. Det va fett nice alltså, Gud vad jag saknat det!


KRÄFTIS DEL 2

Ja lite efter fortfarande men här kommer lite andra Bilder från kräftskivan som ännu inte kommit upp. Hehee

 


KRÄFTIS DEL 1

KRÄFTIS!! Detta va as najs faktiskt! Rebecca hade ordnat kräftskiva hemma hos sig en kväll innan skolan började. Jag skulle jobba dagen efter men yolo liksom?
Vi käkade mycket kräftor och hade det as kul efter också! SKÅL


BÅT

Juste nu har den nya båten äntligen anländit! Vi vigde in den i lördags med lite fika och en liten åktur. Blev dock lite strul med något rör så tog kanske 40 min innan vi kunde åka iväg.. Och jag skulle senare iväg på kräftskiva så fick kanske bara åka en halvtimma men jaja! Någonting iaf!


BRYGGIS

I fredags var det lite utgång på bryggan (stannade dock inte så länge för skulle jobba tidigt dagen efter) och ja... Det blev lite senare än tänkt... Som vanligt


FIKIS

I fredags hade jag, Sandra, Emil, Maria, Frida, Linda, rebecca, och Anna (även Rania lite senare) en liten fikisstund nere vid sjön. Det va fett mys och fett gott.
Gick även till staden och införskaffade några saker innan jag åkte hem. Senare på kvällen åkte jag till Rania för att käka kåldolmar (haha lol?)
Blev även chokladshots och skräckis!


OMG

Sitter uppe till typ 3 på nätterna nuförtiden och skypar? Haha vad händer med mitt liv...


TÄNKTE VISA MITT NYA HALSBAND

Joodå detta var jag innan vi drog ut på krogen i lördags. Tänkte bara visa mitt nya halsband (som jag egentligen köpte för ett tag sen men råkat glömma av det) najs huh?
 
 

WET VOLLEY

hehe va bara tvungen att visa dessa goa bilder som bella hade tagit på oss när vi precis hade badat och haft volleytuering. rätt najs va det. 
Bilderna kom från http://litchilitchi.blogg.se/
 
 
 

MÅNDAG-TISDAG

Igår efter jobbet tog jag och Rania en promenad runt i staden och snacka om lite allt möjligt. Sedan kände vi för skräckfilm fast hela kvällen/natten slutade med ostbricka och snapchat hahha!
På morgonen nu blev det dock lite skräckis, usch asså värsta jag sett.
Nu väntar jag tills klockan 8 igen så ska vi dra till gymmet. Precis käkat tacos såååå hahahah


SAME DAY

Jo volleyboll va inte det enda vi gjorde den dagen. Utan på kvällen var det dags för Annas första krogrunda på riktigt! Wiihoo!!! Vi blev rätt mkt folk som åkte med så det va najs. Det började lite smått hemma hos Malin innan vi tog bilarna till Borås för att möta upp Linnea och Anna som hade vart och förkrökat lite på viskan! Haha
Anna panna banana sov hos mig sen och herregud somnade direkt när vi släckte ljuset alltså! Så himla utbränd haha

Angående bilden på sconesen så va dom himla goda dagen efter.


BEACHVOLLEYTUNERING

I lördags var det lite Tunering på gång i grönahög! Vi hade anmält en kill-lag och ett tjej-lag! Det va lite såhär roligt spel med sådana som inte spelade volleyboll i vanliga fall också.
Det hela slutade iallafall med att vi badade med matchkläderna på! Haha jag blev rullad lite i jord så fick bada flera gånger haha men det va lugn för det va riktigt skönt i vattnet även fast det regnade en stund.
Jag och Malin provade även hopptornets alla höjder innan vi kände att vi skulle byta om. Problemet va att jag nästan inte hade ombyte med mig eftersom jag inte räknat med att bada hahahah. Men det fixade sig.
(Ja, jag har volleyshorts på bilden även om det ser ut som jag inte har det)


TORPASPELEN

Åh detta året va verkligen bäst tycker jag! Så himla duktiga är alla som är med och så himla bra story alltså!
Bästa hittils!!
Var där med mamma, pappa, mormor, morfar och mina kusiner! I pausen hade vi det mysigt i solnedgången vid torpa med räkmackor.
På kvällen efter teatern åkte jag direkt ner till stan och mötte upp min fru Malin så drog vi vidare till vad som egentligen skulle vara ett glas vin på bryggan! (Hahaha sluta inte riktigt så nej)


SISTA TORSDAGSKVÄLLEN FÖR DENNA SOMMAREN

Igår var jag, Anna och Linnea i Borås och chillade lite. Det var något rockband som spelade hehe. Vi fettade oss lite med varsin munk och sedan begav vi oss till Harrys. Anna har ju precis fyllt år så detta blev första drinken ute på krogen! Tog dock bara en (isbjörn hette den) för jag skulle jobba idag och vakna klockan 6 såååå haha! Lyckat


U-PORT

Ja själv va jag ju egentligen där båda dagarna, fast utanför! Slutade sent på jobbet varje dag som u-port va så var nästan ingen idé att gå in då jag började tidigt dagen efter igen..
Ja men både lördag och söndag var jag iallafall utanför och träffade massa folk! Har tydligen hört att det va ca 7000 pers där inne! Helt sjukt i lilla ulricehamn!


TORSDAG

I torsdags dissade jag och Anna torsdagskvällen för lite filmmys hemma hos Anna! Vi såg en skräckfilm som va sjukt najs och vi blev rädda haha. (Skräckfilm liksom... Obvious)
Vi gjorde även väldigt god mat (lax) och sedan Annas berömda chokladshots till efterrätt!


LISEBERG

Ååh i helgen åkte vi äntligen till Liseberg! Fick dra med mig mina 2 kusiner med så jag hade någon att åka alla farliga saker med hehehehe. Det va fett najs även om hela Liseberg stängdes ner för kanske 20 min pga åska och ösregn... Men det gjorde inget för då fick vi chansen att gå till ben&jerrys glasscafe och köpa lite glass (se bild)


GRILLKVÄLL HOS SIMONE

Ååh detta va en mysig kväll. Vi grillade med massa folk och hade det även asmysigt med simones lilla kanin. Hehe vi spela lite volley i trädgården och sköt även med någon pistol så det va rätt najs. Malin gick även en ballonghatt av bader (lol)
Min mobil blev även stulen en stund av 2 pojkar som hade ganska skoj på toaletten... Ehm! Vågar inte lägga upp de bilderna här för då skulle nog Kuba och jonte mörda mig hahah


THE REST

Lite av de överblivna bilderna. Måste bara berätta om den sjuka buffén vi käkade på båten hem! Kände mig som en riktig rik dam hahaha nä men shit alltså. Kostade sjukt mkt men den buffén alltså... fanns så himla mycket mat! Det va typ paradiset bland all lax och alla räkor och allt. Fanns även ett sjukt efterrättsbord med hur mkt som helst! Man kunde även ta egen mjukglass med strössel och sås och skit. JAG RULLADE UT DÄRIFRÅN EFTER TYP 2 TIMMAR XD
 
 

ATLANTIS

Joo detta va bara så mysigt kan jag bara säga. Det började med att vi fick se en film om atlantis o.s.v. Senare fick vi åka med i "u-båten" in i atlantis och därav bilderna här nedanför. Man fick dock inte ta med blixt så vissa är ganska mörka. 
 
 

EN ANNAN DAG I SOLEN

Jag, Linda, zeb och Albin drog förra tisadagen till rosé kvällen på bryggan. Det va fett med najs och vi hade det ganska finfint :)
Dagen efter var jag fortfarande ensam hemma ju så åkte till mormor och morfar och käkade middag. Blev även jordgubbar som efterrätt (mums)


59 MILJONER

Hehe forskade lite och fick reda på att det fanns totalt ca 59.000.000 legobitar på legoland, kul att veta va?
Aja, här är iallafall lite av dem. De har ju byggt upp ett helt imperium av städer, flygplan, raketer och slussar med båtar och allt och de rör på sig också (haha det som är det coola). Även fast man inte är ett barn så står man där och tycker det är ganska intressant. 
De hr ju också ett tema att de gör städer från verkliga platser (från världens alla länder). De hade bland annat byggt slussarna i Göta kanal från Sverige! Där legobåtar slussas ner i vattnet. Pretty cool huh?
 
 

ALLT PÅ VIDEO

Gjort som jag brukar göra och klippt ihop alla danmark-klipp till en film på ca. 3,5 minuter. Kollakolla!
 

LEGOLAND FRÅN KAMERAN

Visst, det blir väl lite mycket bilder här va. Men hade ju både bilder från kameran och mobilen så ja!
Axel vann förövrigt en väldigt stor gosedjursgris som jag tog hand om (haha). 
Det va så sjukt coolt egentligen att alla skulpturer eller figurer på legoland var gjorda av enbart lego!
 
 

SÅHÄR BODDE VI

I danmark igen då. Hotellet vi bodde på såg verkligen ut som ett riktigt palats som ni ser på bilden. Det va sjukt stort med mycket fina rum också. Bakom hotellet fanns en megastor park med både massa dammar och lekparker. 
 
 

RSS 2.0