NAJS LÖRDAG

I lördags var vi hos Simone och Petter som nyss flyttat in i en egen lägenhet! Mysigt va det. Det blev bland annat tre-rätters, spel och Singstar! Här på bilden kör vi twister haha det är jag där i mitten, sen Kuba, Carl och Simone tror jag.. Ja vi va som en stor knut iallafall. Bilden tog jag från bellas Instagram hehe (tjuv)



JULKONSERT

Dagen då jag och mamma va och shoppade på mellandagsrean i Borås slutade vi på en julkonsert i rångedalskyrkan med mormor, morfar, Mattias, Anders, Jeanette, Lovisa och Johanna! Den va ca 2 timmar och jag va faktiskt på den förra året också. Väldigt fint sjunger dom och äntligen fick jag julkänsla... Grattis EFTER JUL




ALLA ÄR BALLA

Tjena! Här kommer lite bilder från mobilen från jul, juldagen osv. På juldagen var vi ju faktiskt på hotellet! 200 spänn per biljett men rätt najs va det väl ändå. Det var förfest hemma hos Moi och vi körde väl järnet om man säger så! Vi va väl runt 13-15 pers här hemma som drog ner samtidigt till hotellet där vi träffa ännu mer folk. Natten/morgonen avslutades på Jamaica där det köptes kebabtallrik (den godaste jag käkat seriöst!!) och sen sov jag hos min bitch (haha gissa...)






RUDOLF MED ROSA MULEN

Julaftonsaglarna. Haha det roliga är att varje gång jag gör naglar så kommer det alltid lite nagellack utanför så det blir sådär fult på bilderna. Men sen så orkar jag aldrig ta bort det sååå..
 
 

BREAKING THE GIRLS

Detta var ingen julklapp från någon (jo kanske från mig själv då) utan den va bara fin. hehe
 
 

JULKLAPPSUTDELNINGEN

som sagt är jag väldigt nöjd med mina fina klappar! Allihop. Jag, som resten av släkten hade rätt många klappar att öppna så det tog ju sin lilla tid. Men det är den roligaste tiden på julafton tycker jag. Det roliga är att ibland blir man gladare av att se andra öppna paket (speciellt om det är från mig) och se hur de reagerar. Jag tror iallafall att de julklappar som jag köpt blev uppskattade också.
 
 

IHOPKLIPPT JULAFTON

Här kommer den årliga "julaftonfilmen". Haha det är alltid jag som springer runt och filmar lite hitan och ditan och sen blir det en film av det hela. Måste bara säga vilka söta tomtar det va ännu en gång.

FOTOGRAF AGERANDE

Vem tatta min kamera nu? Jo andreas och han tog så jäkla många bilder. Och eftrsom vi va så himla snygga så kan jag visa några här. 
 
 

JULAFTON

Första delen av julafton kommer här. Det va himla mysigt iår med måste jag säga. Dagen började med att vi gick upp och fick paket i julstrumpan.. detta året var det något ganska ovanligt om man säger så. En köttätande planta! Haha ja det är sant, som ett eget litet husdjur. Det är jätte coolt faktiskt, den äter små insekter som man lägger i "munnen" på den. Sedan stängs munnen och den käkar upp dom.. kan kanske visa om jag tar kort eller filmar. Iallafall, först firades det med mormor, morfar, farmor och farfar hemma hos oss. Då åt vi julbord, kollade på kalle anka och sedan kom tomten såklart aka axel (haha). 
Efter detta åkte vi vidare till borås/rångedala till mormor och morfar där resten av alla kusiner etc var. Där åt vi också julbord igen, sedan kom 2 tomtar och delade ut klappar. Och det tar timmar alltså eftersom vi är så himla många men hur kul som helst! Jag är jättenöjd med mina paket också. Vi fikade också och åt ris á la malta och stora pepparkakor som antagligen mormor hade gjort. Sedan mot slutet av dagen kollade vi på American Pie hahaha julkänslan där alltså.. nä men sjukt skoj va det.
 
 

DAN FÖRE DOPPAREDAN

Igår (idag är det ju julafton så är lite sen med dessa inlägg) men iallafall igår gjorde jag allting på samma gång kändes det som! Packa in alla mina paket och städade och hitan och dittan. Sen va jag och gynnade själv för första gången! Gick faktiskt bra, körde järnet och tog inga pauser så va helt slut sen när jag kom hem. 



GRANUPPSÄTTNING

Vår fina julgran iår! Saknar dock stjärna... Haha våran va så sliten så vi slängde nog den förra året. 




JULAVSLUTNING

Sista julavslutningen med vår klass på Tingsholm. Det är ju nästan sorgligt redan även om vi inte ens slutar än. Dagen började i klassrummet när vi fick fika och satt och pratade och smed planer inför den kommande pingisturneringen i aulan. Sedan gick vi dit och fick lyssna på kören (haha satt och sjöng med.. Ångra nästan att jag inte va med i kören på avslutningen) men iallafall då kunde jag sitta och tagga lite inför tuneringen. Efter allt va slut med sång osv så va det då dags för oss treor att göra upp! Och jag va representant för SA11 och gick och vann faktiskt. Haha nä men seriöst skulle aldrig förlåtit mig själv om jag förlorat där! Aja VINST BOOOHJA så nu springer vi ut på den plats på trappan vi ville som mest!! Nu taggar vi student som fan! SA11 TJALALALA
Sen efter allt detta skoj så hade vi tjejer i klassen bokat bord på Kina! Det va gott som vanligt och fullpackat med folk som vanligt också! Sedan va det utgång där på kvällen! Harrys såklart! Fett kul







UTSPRINGET FIXAT

Haha skrytsamt 



BETLEHEM

Egentligen skulle jag och Rania kanske kunna få vara me och hjälpa till på Betlehem i kyrkan men vi anmälde oss försent.. Bajs också men det kanske blir nästa år om jag är kvar här då haha. Vi gick iallafall och kollade och fick massa fika osv. Det va ett riktigt barn i krubban (kommer inte ihåg om det vart det tidigare år men...) den va riktigt söt iallafall! Sedan inhandlade jag de sista klapparna i förrgår också.. Yeahyeah







A LITTLE BIT AMERICA IN MY MIND

Tjena. Idag gjorde jag mitt sista prov för iår! Yeah säger jag bara, nu har jag bara en inlämning kvar så är det finito för denna terminen. Snart drar jag till träningen också även om jag är sjuk träningsvärk i benen efter gympasset igår haha.

Dagens här med dåååe
 
 

LUSSEBULLE

Åååh asså var är min julkänsla? Seriöst det är mindre än 10 dagar kvar till julafton och jag har inte fått känslan än. Lucia är klart och klapparna är nästan klara. Lussebullar bjuds det på i skolan och vi slutar denna veckan... 



I AM LIGHT, I AM LIGHT

Helgen har varit grymt bra hehe. I fredags var det ju Lucia som sagt och den dagen drog jag Linda och Frida också ner till kinarestaurangen för att käka lite då det var äcklig soppa i skolan. Asså kolla bara bilden.. blir hungrig nu till och med även om jag precis käkat. Vi fick Lussebullar i skolan idag med (fetis 2014 sen)
I lördags var det volleybolltunering hela dagen och vi kom 2:a, woop. Vi spelade faktiskt väldigt bra, är till och med nöjd över min egen insats hehe inte ofta det händer (och fötter). lol
På kvällen agerade jag den nyktra personen.. hhaa bowling blev det och gissa vem som vann? MOI SÅKLART. Sedan blev det till att skjutsa alla till en fest ute i mörkö?? Vet inte riktigt hur det kom sig men sedan stannade vi där .. jag med haha. Va nära att köra över 2 älgar sedan när vi åkte hem där runt halv 3.. usch och jag som hade Jontes bil och allt! 

I söndags var jag och Linda i borås och shoppade massa klappar (som egentligen tomten ska sköta men vet inte vart den gubben är alltså...latis). Det blev lite buffé på StorKnallen och mycket spenderade pengar. 




 

LUCIA 2013

Sista lucian för mig någonsin blev i fredags. Det kanske inte var det bästa vi haft då vi var i matsalen av någon anledning. Sedan fick vi inte heller ha levande ljud när vi gick in (som förövrigt är hela grejen med luciatåg tycker jag) men.. vad gör man nu är det iallafall över. Och Annina var så fin som lucia med måste jag säga.
 
Och Rania.. hahah sista bilden, du är la go
 





HÖGSKOLAN I BORÅS

Borås högskola. Igår var vi där på ett så kallat nobelfirande med massa föreläsningar om kemi, fysik ec. Okej jag måste erkänna, jag höll på att somna under de första 2 föreläsningarna, dels för jag hatar fysik och dels för att jag inte fatta ett dugg haha. Han tredje som föreläste var väldigt bra dock, det va mer biologi inriktat med massa humor från hans sida. Han snacka till och med norska lite då och då (det gillar vi!) 
Sedan blev det det väntade maten! Åååh va gott det va. Fanns typ allt, kycklingfilé rostbiff, skinka, kycklingspett, potatissallad, pastasallad, fetaost ja you name it. Vi fick till och med praliner efteråt. Sedan träffade jag min fru också vilket gjorde dagen lite bättre med (heheh puss Malin)





SPÅRAT I TIMMELE

I lördags kväll då va det partyparty i timmele! Och som alla timmele-fester så spårar det och vi har alltid kul som satan! Haha! Jag ska nog inte ens försöka sammanfatta detta så.. Vi åkte oclså i diket 2 gånger om med bilen när vi va ute och sladda mitt i natten? Och dont Worry, han som körde va helt nykter. Så ja... Inget mer nämnt nu så får bilderna försöka tala istället även fast jag inte tog typ några.




MIN FÖRMIDDAGSLÖRDAG

I lördags var det då dags för tävling här i Ulricehamn! Det tråkiga var ju att dagen före (mysdagen i skolan för övrigt, det va myyyys även om vi hade psykologiprov) hade jag vaknat upp med svinont i min vänstra stortå? Vad händer liksom.. Jo då har jag fått en inflammation och kan knappt gå alltså.. Va hemskt, men jag skulle bannemej spela dagen efter tänkte jag så jag tog la lite ipren och voltaren som jag fick låna av Ida då. Det gjorde ont, det gjorde det! Men spelade gjorde jag!! OCH KOM 2:A, BAM! Inte dåligt men inflammerad tå va?
Sedan en bit in på eftermiddagen var det att döma matcher för min del.
 
På torsdagen skadade jag även högerarmen så kunde inte träna den på hela träningen så klantskallen is back typ. Jaja tån är inte riktigt läkt än tror jag inte för jag haltar liiiiite. Men va på gymmet igår och ska till volleyn idag iallafall, á la amanda style
 
Gammal bild från tidigare iår i brist på bilder från sim&sporthallen då.
 
 

I'M A BIG FAN OF THE EASY WAY

No LIFE kände jag när jag satt och målade avataren på snapchat haha. Detta va mysigt att ha på sig till skolan säger jag bara, sååå soft! På fredag är det ju mysdag i skolan också, då åker antagligen onepieceen på! Längtaaaaar! 



PRAG WE'LL BE THERE

Prag-resan är betald och allting är bra! Asså vilken dag jag haft eller? Vaknade klockan 11.. gick till skolan och va där typ vid 12.. käka lunch direkt och sen hade en lektion (som vi fick sluta 20 min tidigare från) och sedan slutade jag. Japp... vart hemma och pluggat psykologi sen hela dagen tills klockan 7 då jag va och träna pingis tills helgen. Har sån sjuuuuk träningsvärk i benen efter gympasset med tusen (typ) squats i måndags. Helt sjukt, kan knappt gå och verkligen inte böja mig ner haha.

2 bilder från midsommar i brist på annat
 
 

I CAN'T FIND MY WAY OUT ANYMORE

Måndag idag igen då. Gött att komma till skolan och sitta själv eftersom de andra sitter och har prov som jag ska ha imorgon.. sitter och redigerar lite bilder jag tog med den lånade systemkameran från skolan när jag gick hem. Öva lite liksom. Är ju klar med alla engelska-uppgifter sååå.. 
Vet dock inte om det blir träning ikväll.. fortfarande förskyld så vet inte om det är bra? Blir nästan aldrig förskyld eller så.. men jag tror inte man ska träna egentligen även om jag gjort det ändå. 
Jaja det va inget intressant jag skulle säga nu så bye
 
 
 

LÖRDAG

Asså sämst på att ta bilder igen men tur att man har Rania som lägger upp lite haha! På kvällen drog detta Goa gäng ut på brännan först och sedan vidare till Harrys på kvällen. Fett najs kväll (med många cheeseburgare) kom även för tidigt till bussen för första gången, det börjar arta sig med tiderna nu..?


FITNESSMÄSSAN I GBG

Massa ego-bilder med i allting men stå ut lite nu va. Tog inte alls några bilder på fitnessmässan typ.. 3 stycken och de såg i princip likadana ut hehe But here you go
(Kom in 120 spänn billigare för jag kunde va 17 för en dag hehe)






RSS 2.0