ONSDAG

en ganska vanlig dag, jag började med min låttext idag. Hann faktiskt ganska långt, en och en halv vers plus refrängen. Men njaa är inte riktigt nöjd än. Jag satt precis och nynna på något här som jag precis glömde bort. NEED HELP


BIGGER BIGGER STRONGER STRONGER


WIIMOTE?

detta är en tårta?, beställdes från Schicks Gormet Bakery i Brooklyn som födelsedagstårta till en 9-åring.
Priset var ungefär 360 dollar (ungefär 3000kr)
ganska ballt

ARVIKA

jag och pingisgänget var i arvika under helgen, fick bo på hotell och allt, härligt. Den sista kvällen bestämmde jag mig för att inte somna innan Norbit var slut. (en film då) och jag klarade det så morgonen efter var jag as trött. Tog inga bilder tyvärr, hade med mig kameran men glömde av den sen, oj..
Nu försöker jag plugga på tyskaprovet på onsdag, fick precis alla rätt på glosboken, yey

¿QUÉ PASA EN MI CABEZA?


ÅÅH TITTA VAD JAG HITTA!

pappa hade laddat upp massa gammla bilder fårn sin mobil, heheh kolla va söta vi är ;)

IT IS WHAT IT LOOK LIKE, YEAAAH...


CHOKOLADEEEE

hur mumsigt ser inte detta ut då? anton bakade muffins med massa kladd som jag hade med till fikaaa i skolan, hehehe

FOOOOTBOOOLL

Yes! sista matchen gick med vinst! 3-0
tror nog jag spelade på alla positioner idag, haha, fick till och med byta till topp det sista. Jocke bytte alla backar så de spelade topp och topparna gick ner till mitten.
grymt

GÅRDAGENSSSS


NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!

SHIT!! Allt som jag hade skrivit hemma på SO:n är helt borta! jag sparade ju, det är ju omöjligt att skriva hemma, vafan ska jag göra nu? tror jag bryter ihop snart

POUR FEMME

ÅÅh min favoritparfym håller på att ta slut och jag vet inte vart man köper den.. fick denna för längesen av min mormor.

TODAY IS GONNA BE THE DAY THAT IT WILL HAPPENED

ska berätta en rolig sak, jag var hos tandläkaren idag och lagade en tand.. då bedövade de min högra kind så kände absolut ingenting! Haha kändes så konstigt, sen när jag skulle dricka juice så kunde jag typ inte stänga munnen på den sidan så juicen rann ut på högra kinden! HAHAHAHA
(nu är det borta iallafall)



ÄPPELPLOCKAR'N

idag har det vart en lat-dag. Men jag har kommit iväg och dömt en fotbollsmatch, F12 faktiskt. De gick hem med vinst. Men det började plötsligt spöregna mitt under matchen, så man tänkte men va i *******! Sen frös jag röven av mig.
Idag har jag hunnit med att plocka ner alla äpplen på vårt lilla äppelträd på framsidan. Mamma gjorde någon mumsig efterrätt med de sen, *slick runt munnen*
hehe

ETT SISTA BAD MED ELECTRIC BATH DUCK?

Hittade denna på en sida, det är en såkallad bath duck. Den ska kunna anslutas till ett uttag i väggen, med andra ord: en jättefin gåva till de som vill ta självmord?
Om man läser noga (ringade in det) står det: one use only!
Och på baksidan står det: Please make sure you have made the right decision!

Det var ingen riktig produkt utan ett ganska sjukt skämt ;)


LONG TIME AGO, I WAS LIKE THIS, BUT NOW, YEAH LIKE THE SAME

lång dag idag, behöver sömn, BEHÖVER SÖMN! haha kom hem för typ, oj, 1 timma sen redan?!

WHAT DESCRIBES ME THE MOST, I'LL RAISE AGAIN


PINGIS

kom på att jag inte berättat hur det gick i Varberg, finns förresten inte så mycket att berätta.. gick vidare från kvalet sen va det inte mycket mer.
Men man ser tydligt vilket bord jag spelar på här, eller?

DET GÄLLER ATT VÅGA, DET GÄLLER ATT CHANSA. ALLTING BLIR INTE ALLTID BRA, ALLTING BLIR INTE ALLTID DÅLIGT.


OHJAAAAHH

Alla andra bilder ligger uppe HÄR på facebook. (logga in för att se sidan)

Å va skoj det va! även om det regnade lite ibland, men det var endast mysigt när vi låg där i vindskydden. Skoj lekar måste jag säga, hehehe kanske lite för skoj.. eller.. ehm
det var iallafall en mysig kväll vid elden sen och i vårat vindskydd frös man ju precis inte för det va nämligen populärt att ligga där inne, hur många va vi egentligen? O.o


JUST WAIT FOR ME TO


VANDRING IMORN! TAGGGGGGAAAAARRR

HONEYHONEYHONEYHONEYHONEY

nu ska jag berätta läget lite här för er som vill veta. Sitter och käkar sesamkakor med kokos. Imorn har vi vandring, det kommer bli ösregn och vi ska sova i vindskydd heheh jippie! Har precis vart nere på stan och inhandlat allt som ska vara med, mat alltså. Sen köpte jag även sporttights, bra att gå i. Egentligen har vi fotbollsmatch.. samling klockan 5 men jag känner, nä det går inte, fortfarande förskyld. Köpte halstabletter som jag ska frossa i ikväll. Kanske åker ut med moppen till vistavallen och ser hur det går sen? jo kanske. Men jag ska packa lite först. Vad ska man lägga underst?!


GIRLZ

jag har inte rakt hår, jag kan inte heller få det eftersom min plattång är *** sönder!
orka, måste köpa en ny.. men hinner inte. Måste packa.. men orkar inte.

en liten go grej

SHE LOVES YOU YEAH YEAH YEAH

denna dagen började med en regnig idrottslektion uppe på sjärnvallen, dock var jag inte med (förskyld) är liksom inte heller så bra sen om vi ska ut och vandra på torsdag. Vi har haft engelskaprov eller en tyå av nationellt prov fast ändå inte nationellt, om ni fattar. Sen efter lunchen drog Malin till grekland, fyyyyyyyy bara lämna oss sådär! jag skulle egentligen vara hennes handbagage men det glömde jag sen (KATASTROF!)


FÖR ATT DU FINNS, FÖR ATT DU KAN

okej nu ska ni få se hur det går för mig för tillfället, alltså inte dirket suveränt. Haha anton skulle hålla kameran med gick därifrån hela tiden så jag blev sur på han och skrek som ni kommer att märka..
gör ganska mycket fel här men orkade verkligen inte göra en till video och spela om hela skiten så, imorn ska jag kunna den!

SLUTET FICK JAG TILL IALLAFALL!


LIKE A FAIRYTALE

känner för att spela lite piano, ska nog ta och öva lite på för att du finns som vi ska sjunga upp på onsdag shit
får se hur det går med min "get röst" hehehe
 

BIGGER BIGGER STRONGER STRONGER


EN SOM JAG GLÖMT ATT VISA UPP


lindex
bikbok
dinsko

HEMMA, HOME, NACH HAUSE, AND SO ON

hemma från varberg, trevlig helg, gött att man inte gick med förlust i alla matcher


BUT WHY ME? BECAUSE YOU SAW ME WHEN I WAS INVISIBLE


VI LYCKADES INTE

vi lyckades tyvärr inte vinna idag, fan
men jag laddar inför Varberg i helgen! Inget får gå fel nu


THE LIGHTED CITY


härmed säger jag, godnatt


BEESWAX

I turkiet åt jag bi vax? haha ville bara säga att det var väldigt gott !
idag var det veckans jobbigaste dag, 2 idrottslektioner, varje tisdag! hataaaaa
känner att jag har stort behov av att shoppa just nu, vet inte varför.. vill till borås eller göteborg eller vad som helst! men det blir väl någon gång. Plus att undra när jag kommer iväg till bion..

LITTLE GIRL...GONE NOW


DAGENS ENKLA


SHUT U-P


tycker nästan att det är liiite sent nu, men och? för vi har stenbocks goaste sovmorgon till 12.10 imorn!

KONST I SAND

hon är helt otroligt duktig!
en sån här tråkig söndag kan ni tar er tid att titta.
slutet är fint :')
(jag vet att det är segt i början men jag lovar, det blir bättre!)
detta är alltså en hel berättelse.


MISSGUIDED GHOST


FOTBOLL


idag spelade vi lika mot sjömarken med 1-1. Synd bara att jag bara kunde spela första halvlek eftersom jag blev skadad, usch sitter och tycker synd om mig själv. Det gör ont

IF




FINALLY, FINALLY


nu funkar våran data igen tack vare mattias! men vi har sån otur, alla liksom ALLA bilder som jag hade på datan är borta + alla videoes och gojs som fanns... ååh döööö
men inget att göra åt, datan behövdes ju rensas? hehe
idag hade vi skolfoto, bilden på bara mig blev nog katastrof för fotografen tyckte det va kul att få mig att skratta precis när han tog bilden! Får se hur klassfotot blir sen.

O.K.

okej Axels operation gick bra, för er som undrar var det att han hade en "extra tandrad" innanför tandköttet! Låter lite läskigt.. med de hade opererat och jag fick se en tand (som han fick ta med hem) som hade suttit innanför tandköttet och den var jättestor och lång, såg precis ut som en vampyrtand! (?)
Ja iallafall, idag har jag blivit intervjuad om musikämnet i skolan i en timme så jag missade nästan hela tekniklektionen (yeyyy)
Nu ska jag snart iväg och döma en fotbollsmatch + träna!

BTW våran data är sönder på övervåningen (den jag använder mest) så kommer nog inga bilder förrän den är fixad för har inga bilder på denna datan..

RSS 2.0