BRÖSTGALAN I JÖNKÖPING

I lördags var det dags för Bröstgala på akademien i Jönköping! Fin klädkod stod på schemat så min svarta långklänning åkte på! Lockigt hår och fint smink så att säga. Kvällen började med att jag och Viktoria gick och käka på en italiensk restaurang innan eventet! Vi drog sedan till akademien för bröstgalan då. Där var det tilltugg och drinkar man fick ta och så var det budgivning på massa grejer som de auktionerade ut! Man fick bjuda om man ville och så.. Det va till exempel en kille som köpte ett luciatåg med julfika för 2000 spänn liksom.. aja det var väl en fin tanke i och med att det gick till bröstcancerforskningen!

Vi drog mellan eventet och efterfesten hem till Gustav i vår klass. Stannade dock inte länge utan vi begav oss fort till efterfesten på Kollektivet! Vi va tydligen astidiga för det va knappt folk där.. vår sista skjuts hem gick vid 12 och det var då folk började strömma in!! Helt sjuuuuuuukt mkt folk också.. hade velat stanna då so bad.. Menmen.. det bästa var väl att vi sprang på Calle i Paradise hotel innan vi åkte, TJIIIING








KÖPEN FRÅN JULMARKNADEN

Detta var vad jag köpte på julmarknaden då!

Läppkräm - ska göra läpparna lena och mjuka och ta bort flagor och torra läppar. (fungerar verkligen då jag fick prova den innan! mirakelprodukt?)

Äpple/kanel tryffel med marsipan - ja det är väl som det låter. Men shit va nog den dyraste godiset jag köpt. Va väl ca 12 bitar i och den kosta 60 kr.
 
 

DIMMAN HAR LAGT SIG

Gårdagen var ju rätt mysig. Var i Borås med gruppen och arbetade klart med ett arbete och vi va klara typ vid halv 12 redan! Svängde in till stan lite för att köpa en grej till mamma och sen åkte jag med bussen hem! Gick lite i stan i u-hamn innan jag mötte upp rania och Linda på torgstallet för att käka.
Sedan gick vi hem till rania så jag kunde hjälpa henne med Lite körteori. Sen blev det gymmet.





JULMARKNAD I TROLLHÄTTAN

Lördag var det dags för att gå upp lite extra tidigt än vad man brukar göra på lördagar. Vi drog iväg med mormor, morfar, sara, mattias, noah, och familjen österholm till trollhättan för att gå på julmarknad. Måste dock säga att förra årets julmarknad var mkt större. Vet dock inte exakt vart vi var då..

Men det va mysigt iallafall. Gubbar som satt och spelade dragspel med jullåtar, smakprover av korv, ost, lax, julgodis, sill ja... allt man kan önska sig till jul. Man kunde ju gå in där, bli mätt gratis och sen gå ut igen (haha!). Jag fick dock med mig 2 saker som jag ska visa i ett annat inlägg. Blir nog gott iallafall. Älsklingen köpte också lite saker.. tror det va korv, senap, sill och någon hallonketchup. Ja hör ni eller? Det finns helt sjuka grejer som man aldrig hört talas om innan som är hur goda som helst. 

Vill ni veta för övrigt vad vi åt till lunch? Jo vildsvinskebab. Hur coolt va inte det? Gott var det också.. helt sjukt gott. 

Marknaden låg precis vid det privatägda (ja folk bor där.. shiiit) Kobergs slott. Här var det också väldigt fin utsikt. Fanns ett litet museéum precis vid slottet som bara hade öppet 4 dagar om året och den dagen var en sådan dag. Där inne fanns kungens gamla hästgrejer, båsen, byglar, sadlar, vagnar och allt man skulle ha. 






FEBER MEN DEN GICK ÖVER

Nu är vi antagligen på väg till julmarknad!! Vi ska vara borta hela dagen och ha det allmänt mys! Tror det är där jag varit innan och då finns det massa julgodis, glögg och pepparkakor. Fik och julgrejer att köpa överallt. Snacka om vilken julkänsla jag kommer få!
Hade feber i förrgår och igår men det gick över som tur va! Ville ju så gärna följa med och kroppen visste nog det hehe. 



DOPET FÖR NOAH

I helgen döptes (eller välsignades rättare sagt) äntligen Noah! Jag och Saras bror var faddrar och fick stå framme i kyrkan med föräldrarna. Allt jag behövde göra var att hålla Noah haha medan andra läste dikter osv. Så det var ju skönt. Sen så trodde jag verkligen han skulle gråta men icke! Har nog sett han gråta EN gång och det var en gång när han var hungrig så jag behövde ju inte oroa mig alls. Allt Noah gjorde var ju att le och räcka ut tungan! sååå sööt. Hela tiden i kyrkan var det inte gråt alls.
Sen när gudstjänsten var slut åkte vi till Rångedala där vi fick mat och tårta! Ni ser tårtan längre ner och det som var speciellt med denna var fotstegen där! Det är faktiskt Noahs riktiga fotsteg hehe. gulligt.

Det var sedan också presentöppning och som fadder fick jag ju också köpa någonting vilket blev små söta barnbestick med Olle i blåbärsskogen på!










LÖRDAGSKVÄLLEN

Såhäe såg jag ut på Chilithai iallafall. Hade en ny klänning faktiskt, väldigt basic svart. Tog även på mig nya tights som jag hade fått av mamma i julklapp! Hade helt glömt bort dem. 
På kvällen åkte jag till älsklingen och där bjöds det på pizzabullar både till kvällsmat och frukost hahah.. en liten tjockis är jag alltså.. Vi båda två skulle ju upp tidigt så de bullarna va ju fantastiska på morgonen tillsammans med kaffe. 




CHILI THAI

I lördags fyllde Bo-Göran i vår släkt 60 år så han bjöd alla oss på Chili Thai i ulricehamn! Det var första gången jag käkade där och kan säga att det va himla gott!! Många rätter att välja mellan och även soppa, sushi och efterrätter (och kaffe, glöm inte kaffet). Ja så vi var himla nöjda där inne kan jag säga. Åt som en häst som vanligt!






DRACULA UNTOLD

I fredags blev jag bjuden av älskling på bio i Borås! VI såg den nya filmen Dracula untold. Precis so trailern var filmen superbra enligt mig! Nästan helt säker på att det kommer att komma en tvåa också i och med hur filmen slutade. Men ja, riktigt bra film, helt klart värd att se! 
Va lite sorgligt i slutet där och se upp för äckliga spindlar som kan dyka upp..
 
 

DING DONG

Haha nu ska jag berätta en rolig historia som hände för någon vecka sen. Jo jag hade beställt hem ett paket från ebay, hade sett denna på kissies och att hon hade en sådan och den kosta liksom 8 kr på ebay så jag köpte en likadan. Det tog ju ett tag innan den kom fram liksom, ca 3 veckor eller mer. 
Iaf, när den väl var framme tog mamma in posten och läste detta på paketen! From: DING DONG FENG?! hahaha vad tror man då liksom?? Så hon gick väl och tänkte att jag köpt något annat kul liksom men... hahah så hon var väldigt frågvis och ville veta vad det var innan jag fick berätta det då. Men gud blicken jag fick där hahaha!! så kul!

Vilket namn alltså...
 
 

LITTLE BUG

Juste! Äntligen har jag satt på mitt skal.. Efter nästan ett år.. Köpte detta på Zara i Prag! Tänk så längesen liksom? Har aldrig vågat ta ut den ur paketen för paketen va så snygg och fin...



MODEVISNINGEN 25 ÅRS JUBILEUM

I lördags var det dags för modevisning i staden! Ekonomiprogrammet på Tingsholm är de som ordnar detta varje år och just detta året var det 25 års jubileum så de slog på stort. Vi fick goodiebags med lite erbjudanden, prover, dricka, godis och kataloger (++++). Älskar ju goodiebags. Showen var helt okej. Skulle önskat lite mer rörelser, dansmoves typ. Va lite stilla ibland man vad ska man göra, man kan väl inte lära sig hur mkt som helst haha. Det var iallafall skoj att kolla på!! Sen var min favvobutik GinaTricot med detta året också, +++ i kanten igen!!

Snodde bidlerna från ulricehamns tidning. Själv satt vi nästan längst fram ändå så jag va nöjd!! (även fast vi var lite sena in)
 
 

PLUGGISH... ISH

Igår va lilla Bobo och pluggade hos mig! Vi hade bestämt att vi verkligen skulle plugga, dricka te osv. Vad blev det istället? Vi gjorde smoothie, te, knäckebröd.... Pratade... Och så flög tiden iväg hahahah! 


HIGH

Min nya tröja från bikbok! 


HALLOWEENNAGLAR

Kanske glömt bort att visa mina Halloweennaglar kom jag på. På tummen är iallafall ett försök till ett spöke hhaa



FADDER VAR DET HÄR

Jo igår firade vi ju fars dag som alla andra hoppas jag! Blev räkmackor på morgonen för pappsen (och även för oss då hehe...) sedan blev det en liten present och även en trip till Borås för mat och bio! Det blev pojken med guldbyxorna och den filmen var faktiskt bra kan jag säga. Va ju tvunget att det skulle passa axel lillen också.

efter bion åkte vi direkt till dalsjöfors för att käka vofflor i sara och mattia nya hus. glögg och pepparkakor blev det också. Gosade med lille Noah och blev förfrågad att vara fadder till lillen. Han döps ju nästa söndag!! Och självfallet så var svaret ja. 






GRAND HOTEL

Helgen då, jag och elin drog till Borås för att börja med en matbit på Viskan med Maja och 3 killar till. Sedan när vi käkat upp där och druckit upp för den delen också så drog jag och Elin vidare till en förfest hos elins kompisar. Free alcohol va det där japp. Det var rätt najs. Vi drog iallafall vidare till Grand Hotel för en trevlig kväll, va faktiskt riktigt skoj med massa folk och till och med några jag kände!! 
Sedan kom ju några av mina bekanta med haha, jakub, jonte, yousif och Emil! Vi åkte också i bussen hem och fick som vanligt (och detta är det jobbigaste varje natt) gå ändå hem... hahah

Fick iallafall frukost på sängen dagen efter så vart superdupermegaglad hehehe


JAG ÄR FROSTEN DÄR INGET VÄXER

NYA HÖSTSKOR, TRODDE JAG HITTAT MIN LIVSKÄRLEK NÄR JAG SÅG DEM.
 
 

ANNARS DÅ?

LIte bilder från de senaste dagarna. Vi har börjat ny kurs nu, gjorde det i måndags!! Vilket betyder att första kursen på högskolan är klappad, klar och godkänd!! Känns fett grymt kan jag säga. 
Mitt hår känns fortfarande så himla kort.. haha därför tar jag nästan aldrig egobilder längre.. illa! Gjorde det dock i förrgår eller va det va så jag skulle ha någonting (konstig människa jag är)
Va även och tog en fika med Viktoria innan bussarna gick. Vi smakade på en frappuccino med jordgubb och vit choklad på espresso house, hur god som helst. 






BREVEN FRÅN FÖRR

Åh vet ni? Nu har jag äntligen städat ur min nedersta låda efter så många år.. Här ligger brev från när jag var typ 7-13? ja ungefär. Brev från alla mina barndomsvänner, brevvänner, mormor, farmor och kusiner. Skulle egentligen ta och läsa genom alla för sakens skull.. skulle ta ett tag men vore kul!
Hade till och med varit noga och satt namn osv på alla brev så jag skulle veta vilka brev som var från vem. Va så duktig när jag va liten haha, ordning och reda!

Nu så fylls lådan med kläder istället, blir nog bra så.
 
 

ANTONS AVSKEDSFEST

I lördags var det andra festen på G! Det roliga var att HELA tjejgänget va samlade och då kan man ju inte bli gladare eller på bättre humör!
Festen började väl hos Sanna där vi checkade in hennes nya lägenhet, svinnajs, många fester där säger jag bara. Vi skulle sen göra ett litet prank på anton också, måste ju berätta om det. Jo det va ju hans avskdesfest och han kommer säkert inte träffa oss på 6 månader nu så det va ju extra viktigt att vi kom! Så vi drog ihop en lögn att hela tjejgänget hade bråkat osv och alla va jätteledsna och på dåligt humör och inte hade någon lust för att festa. Vi mådde så dåligt sa vi att vi bara låg hemma. Hahah och OM han/dem gick på det!! Vi dök sedan upp lite senare hela gänget, SUPRIIIIISE haha.

Kvällen var annars awesome med lite nattamat mot slutet också! Ha det nu så bra i Österrike Anton!!








HALLOWEENFEST I STRÄNGSRED

Ja första bilden först och främst får väl säga sitt men... inte jag som tagit den hahahah!!

Iallafall, i fredags var det dags för halloweenfest i strängsred. Alla var utklädda, jag och jakub till enhörningar som ni ser lite på bilden nedan där. Hade önskat att vi tog bild... :( va lite ledsen för jag glömde det. Tog inte alls många bilder.. va typ dessa bara. Men alla va så fint utklädda iallafall och vi åkte först till Freddy på förfest och sedan till bygdegården för det "riktiga" festen. Kvällen va bra ändå fast det blev lite för många "fyllda gummibjörnar" så att säga (haha)




RSS 2.0