VILDMARKEN

I torsdag gav vi oss av för paddling och övernattning i amazonas! Hanna ska skicka alla bilder så berättar mer då.


HIGH CHAPARALL

Tjena mittbena. Här kommer en hel drös med bilder från lilla high chaparall! Hade inte vart där på ett bra tag så det vart super roligt även om man blivit lite äldre (hehe)
Jag köpte ett nytt armband som jag vägrar ta av mig (bild 2)
Jag hittade även the whorehouse (bild 4)
På bild 15 hittar ni bland det godaste jag smakat, spanska vofflor! 
Vi vaskade även guld! (Bild 13)
De sista bilderna är från "old mexico" där man verkligen kände sig som utomlands på riktigt! De spelade mexikansk musik, det var dansare och tacos och vimplar i olika färger! Och så var det såklart riktigt fint väder.


THE CHILD WHO SURVIVED

T

21 JULI

hej och hå igen. Den 21 Juli var ju min och oskars 1 årsdag, vi hade egentligen planerat något annat men det sket sig lite. Så det blev en dag på sjön istället, med mat vid Hofsnäs!

GRILLIS KVÄLLIS

En bild får det bli, haha resten går bara inte! Det bjöds på grillkväll hos Malin förra veckan, det va mys! Goa människor lärde man känna med. Plus att när vi åkte hem hitta jag tusen grodor på vägen! Iiiih <3


FIRANDE I BORÅS

Vi hade ju ett år i lördags, men då jobbade jag på kvällen så vi åkte in till Borås på söndagen istället för att äta på vår favvisrestaurang Jensens! Sedan se bio (cockpit) som för övrigt var väldigt rolig!


TORSDAGSALLÉN

I torsdags åkte jag, Malin och Jesper och kollade på attempt fall, alltså Oskars band! De spelade på hemgården i Borås och va jävligt bra, stolt flickvän


BOHUSLÄN

Okej nu ligger jag efter igen, detta var väl förra veckan men. Vi var iallafall först i Göteborg och kollade när Anton spelade gothia! Sedan när han spelat klart så åkte vi vidare eftersom det var mammas födelsedag! Vi åkte runt och hamnade sedan i Bohuslän vid Marstrand! Vi åt gott, gick och kollade vid hamnen, åkte båt, kollade ett gammalt slott, badade i havet (inte jag dock) Sedan massa andra saker, go dag! Varmt var det också, fast det blåste så jag frös... Men hade ju Oskar så det gick bra :D


ETT ÅR MED BUBBEN!


Det går fort när man har det bra ♥♥♥

FÖRR

Detta var i Kinnekulle. Det är intressant att se sånna här platser eftersom just detta huset bodde mina släktingar en gång i tiden. Det mest intressanta är att de var de sista boende i detta huset så tapeterna, kakelugnen, borden och stolarna som låg där inne var just de som de använde då. Hela huset hade de bara lämnat, övergivet. Taket hade rasat in och det såg mer ut som ett skräckhus från någon film. Skulle aldrig besöka det på natten!
Vi såg det på skylten som ni kan se några bilder ner: sista boende Vilhelm Andersson. Det var alltså mormors morfar om jag inte minns fel.

BRÖLLOP

Juste ja, jag har ju varit på bröllop också! Dock inte någon nära precis..
detta var samma dag som jag spelade laserdome och även var på kalas. Hann med mycket den dagen..

JÖNKÖPING

Detta var i Jönköping för ett tag sen, gud jag ligger verkligen efter med uppdateringen.. haha men det är ju trotsallt sommarlov så att säga! Plus att jag jobbar rätt mycket också, kom och besök mig i kassan på ICA!
Jag funderar på att göra om mitt rum lite... hittade lite saker i Jönköping.. ska nog rensa mina hyllor, byta gardiner, kuddar, måla min trähylla, byta mattor och en ny lampa i taket.

BACK ON TRACK

Nu har jag varit alldeles för dålig på att uppdatera här va? Detta är ju längesedan.. mer än en vecka sen men här kommer iallafall massa bilder från när vi var på en liten släkt utflykt på Kinnekulle!
Ni har också bevis på allra sista bilden att jag har badat! (fick sen öroninflammation) HÖHÖ
 

GALOPP!


I tisdags var jag hos Moa och red! Haha jag började sakta och sedan blev det upp i galopp! JAG!! Helt galet skoj!
Vi fick rykta och gå med hästarna till hagen och så vidare. Sedan åt vi spagetti och köttfärssås (mums) efter det bestämde vi oss för att gå ut och plocka blåbär, smultron och även kantareller som vi hittade! 
Vi stekte svampen och åååå va gått det va! Sen blev det glass till bären.
Men inte nöjde vi oss där inte, nej, vi skulle baka maränger i olika smaker. Så sagt som gjort, 5 smaker blev det.

Polka
Oboy och kakao
Hasselnötter och kardemumma
Kokos
Vit choklad

Detta blev det och det va sjukt gott hörrni!

EXCUSE ME..

Nu åker jag snart till Jönköping. Det kommer snart bilder från igår också när jag var hos Moa och red?!

LASERDOME

I lördags hann jag med mycket, bröllop, kalas och laserdome.. Vi va ett gäng på 11 pers som åkte till borås för att ha det grymt skoj. Och det hade vi också, MITT LAG VANN!!! yeeeeah
Senare hade de andra bokat bord på en restaurang, ååh gullig av er. Så vi käkade, sedan gick till ica och köpte lite smått och gott för hemresan. Vi var i bussen (uuuh)
Sedan när vi kom hem så kunde vi bara inte skiljas från varann så vi gick ner till sjön och satte oss vid bryggan. Där kom det några gubbar  som var väldigt sociala.. mer konstiga kanske. Så vi gittade väl vidare och hämtade handukar hos annina borta vid bowlinghallen för att sedan bada mitt i natten. Så stötte vi på Chey och Niklas som följde med en bit. Doppade dock bara benen för fasen va kallt det va!
(fast nu har jag ju doppat mig, gjorde det i söndags)
Sedan körde moa mig hem.. haha ja MOA! Hon fick övningsköra lite..
j

GRODA

När jag och oskar va ute och gick för några dagar sedan hittade jag små små små grodor på vägen som hoppade. åååh då kom den rätta amanda fram som har sådan kärlek till dessa djur! haha
Dom är ju såå söta! Va tvungen att plocka upp några...
 

FRISBEE GOLF

hej och hå, här är jag igen. Okej detta var väl kanske ett tag sen då men jag har för första gången i mitt liv spelat frisbeegolf, det va rätt kul och jag kommer nog antagligen fråga ett par vänner nästa gång om de vill med. 
Det va till och med helt gratis och vi har redan de frisbeena som man behöver för det!! 
Hör av er ;)
 

HELA

Här kommer hela outfiten från möhippan (känner mig som en riktig bloggare nu "outfiten" hehe)

EASY GALAXY NAIL ART

Denna gången provade jag på så kallade "rymd naglar". Gick väldigt bra och är nöjd med resultatet. Jag följde en tutorial på youtube som ni kan prova. Fick dock inte till det när jag skulle lägga upp klippet här på blogg.se, allting har ju ändrats och klippet syns inte när jag klistrar in det i HTML, någon galning som vet hur man gör?

Aja, vi gör såhär! Om ni vill prova själva (det va faktiskt enkelt tro det eller ej) så kan ni bara följa vad de säger här ---> 
http://www.youtube.com/watch?v=3EMgt4_jW5U
 

RESTEN DÅ ALLTSÅ

Inte mer att säga, bara de som jag inte visat alltså

DEN MYSIGA MÖHIPPAN

hej och hå igen. Nu kommer bilder från Saras mysiga möhippa. Detta var ingen vanlig möhippa med konstiga saker hon skulle göra nej nej nej, det fixar nog hennes kompisar!
Det bjöds först på tapas på babbel i borås. Ååååh så gott det var, allihopa rullade därifrån...
Direkt därefter åkte vi till ett ställe där vi spelade minigolf, fick dock ge upp min mästartitel till lilla Johanna denna gång, men räkna med att jag laddar batterierna nästa gång!!
Efter detta körde emelie (se sista bilden) oss hem till dem för att gå ut en bit och hitta en plats att spela kubb på. Det blev ju inte så lyckat med massa sniglar och mygg överallt... så var det mörkt också. Lilla jag gick med min ficklampa på mobilen och lyste i gräset för att veta säkert att jag inte trampade på någon snigel.. euuuk
Mamma gjorde dock det, I MINA SKOR!!! hoppas du tvättat dem mamma....annars blir jag arg....som ett bi..
 

LITEN DEL TILL AV DET NYA

hej och hå här kommer mera.

Linnet - Från marknaden på torget
Stjärn-linnet - NewYorker
Vit och blå klänning - ginatricot
 

OCH SÅ LITE OM ALLT

Igår var jag på möhippa och det va mysigt och roligt. Det var även min sista dag på jobbet på dagiset! Lön kommer WIIHOOO
Så nu ligger jag ute i solen och har det allmänt skönt, snart ska jag nog övningsköra till dalstorp och ställa till med kalas (ska bjuda på min paradis choklad) hehe

ACCESSOARER

Här är några av accessoarerna (fick slå upp stavningen på det på google haa...) som fick komma med från Jönköping, kläderna kommer.

Solbrillor- JC
Hatt - JC
Solbrillefodral - NewYorker

BARA NÅGRA TILL FRÅN TORSDAGSKVÄLLEN, PLUS BILD PÅ MITT HÅRSMYCKE

hjaejj

JÖNKÖPING

hejsan hoppsan, i lördags så var jag och Linda i jönköping för att shoppa loss. Och det var precis det vi gjorde, hela jönköping kom med hem i bilen!
Linda köpte sina första klackar!! åååh fina va dem (jag köpte med höhö)
Indisk mat blev det också, söt indisk personal eller vad säger du linda? Gott var det iallafall!
Ska visa strax lite vad som kom med hem.
Vi var även inne på afroshop och provade peruker (se facebook) haha, dock taskig personal som sa att vi inte fick prova perukerna? haha lycka till och sälja då liksom...
 
 
 

GINA

Va en snabbis inne på ginatricot för att kolla in rean när vi var på torsdagskvällen. Fick med mig massa kors hem..ricot

CROWDED PÅ LOREEN

Jo detta var då på torsdagskvällen. Det är på en torsdag så alla vet (höhö)
Vi hade så underbara platser verkligen, brevid felix ketchup i korvståndet där var våran plats. Haha! Jag har aldrig sett på maken va mycket folk som trängs, i lilla borås också! 
Ah, nu är ju inte borås så jättelitet ändå men ni fattar. Jag fick verkligen stå på tå för att ta dessa bilder. Folk stod liksom i korvstånden för att få plats! Loreen gjorde ett väldigt kort framträdande dock, fast jag skulle ju ändå upp tidigt till jobbet dagen efter... Vi fastnade dock i en bilkö på vägen hem! åååh...
 
 
 

PARADIS

hej och hå, titta vad jag fick av mina arbetskamrater på dagiset. Känner på mig att detta blir en tjock vecka!

RSS 2.0