GISSA MOROTEN

En kväll så åkte några av oss i volleylaget till köttkulla (jag vet, sjukt namn) och spelade volleyboll! Det va så himla bra väder och allt va perfekt. Efter träningen följde Bella med hem så gjorde vi lite tacos som också va fett najs alltså. Va så sjukt hungrig för hade inte käkat på hela dagen... Sedan rullade jag i säng


FIESTA

Ännu en jävligt härlig dag på skottek blev det! Nu följde även lilla Malin med. Det blev lite pizza osv innan vi drog hem till mig igen. Kom lite gäster på kvällen och senare gick vi ner till bryggan och beställde lite drinkar. Haha det blev även "chillefterfest" hos mig igen som slutade någon gång runt 6 på morgonen! Så ska det alltid va


ALLA GILLAR BRUDAR

På de sista lediga dagarna av mina 2 veckor så åkte min familj iväg till Bohuslän och det innebar ju att jag skulle bli ensam hemma i en vecka om jag inte flöde med. Det resulterade i att jag fick lite inneboende i några dagar haha. Det va fett najs med amerikanska pannkakor och skit till frukost osv. Mina små hemmafruar!


TORSDAGSKVÄLL I BORÅS

Woopwoop vi tog bilen in till Borås i torsdags så tjejerna fick åka med mig för första gången! Hehe hög musik va det som gällde.
Vi shoppade såklart för det va rea and we löve rea!!
Vi käkade på granada för att sedan typ strosa runt och nästan skita i artisterna helt haha. Va inte direkt vår smak om man säger så.
Sedan på hemvägen fick jag med mig 2 tjejor hem som bodde hos mig rätt länge haha!


MAMMAS FÖDELSEDAG 17 JULI

Denna dag var vi på hofsnäs och badade! Sjukt fint väder och blev jäkligt solbränd alltså. Till kvällsmat grillade vi med mormor och morfar och mamma var väldigt nöjd över sina paket!

 


LEGOLAND #3


LEGOLAND #2

Har ju massa bilder härifrån så kommer nog ett till Legoland #3 snart hha!


LEGOLAND

Asså frukosten på hotellet va sjukt nice säger jag bara. Fick ta så mkt man ville såklart och då kommer ju matvraket fram!
På Legoland var vi även och kollade på 4D bio när det snöade i salongen osv! Det va as skönt när man väl var så varm. Diggar verkligen glasögonen också

 


FÖRSTA DAGEN AV DANMARK

Första dagen hade vi inte så mkt tid att göra saker så vi var ute lite i parken bredvid hotellet och gick runt lite. Sedan köpte vi hem sushi och lite annat gott och chillade i en liten myshörna med soffor vi hittade i källaren.


DIREKT IFRÅN DANMARK!

Tjena morsning korsning.
Sitter nu på hotellrummet i Danmark och chillar lite. Efter att ha gått upp vid 5 imorse så är man lite trött liksom så kaffe hjälper bra!

VILL ÄVEN SÄGA GRATTIS TILL MIN FRU SOM FYLLER ÅR IDAG!!! <3
Va sur för jag inte kunde hänga med till krogen igår men jag är med nästa gång promise!!!


THE DAY AFTER

Dagen efter alla festligheter så hade vi svinkul också då vi drog ut med båt på Åsunden och körde lite ring! Åh de va längesedan alltså och as kul!
Blev lite iputtad i vattnet osv men aja är det sommar så.
På kvällen köpte vi med oss tacos och hade det ännu mysigare igen när vi åkte tillbaka till timmele!


EN FIN SOMMARKVÄLL

Ja okej jag är efter i uppdateringen igen. Detta var i timmele förra veckan tror jag. Vi hade lite lagfest med 3-rätters och så vidare. Det va fett najs hela kvällen lång även om vi tjejer loosade på kubb..


TJENA VI HADE SKOJ

En stukad tumme och massa skoj senare vaknade jag upp i ett barnrum med starwars täcke och djungeltapet. Haha vad hände där liksom? Nä men jag hade en skoj kväll i marbäck i fredags! Fick lära känna lite nya personer och det blev också väldigt gott grillat kött!


LINGONSKOGEN

Ja detta va ju typ i början av förra veckan men vem bryr sig?
Ja jag och Anna panna var iallafall och hade en trevlig kväll på torgstallet och sedan ute och sedan hos mig (hehe)
Gud mina pengar tar slut så snabbt..


FATTAR FORTFARANDE INTE ATT JAG FICK KÖRKORT IDAG!


2 VECKORS LEDIG TID

Åååh Gud va skönt. Har numera ledigt från jobb i 2 veckor! Så nu kör vi!


ASSÅ NI....

Haha möter detta när jag går in på bilderna på min data. Jag och Rania var och gymmade igår och när vi kom hem till mig skulle jag bara fixa till hennes naglar för hon skulle på studentfest idag. Ja då lämnar jag henne med datan ett tag för att käka en macka.. såhär lever vi hahaha
 
 

BEHIND THE SCENES, SORT OF

Japps jag lovar detta är de sista bilderna från Antons konfa haha. Kan förövrigt berätta att tårtorna på bilderna liite längre ner var supergoda (tjockis som man är)
 
 

I KYRKAN

Japps här kommer alla kamera bilder jag tog. De flesta var från kyrkan men kommer liiiite mer sen från "kalaset" hemma :)
 
 

EH JA LITE FLER BILDER BARA


NY HEADER

Som ni kanske märkt så har jag bytt header. Min kära lilla kusin Caroline tog några foton på mig och jag valde ett haha. Kunde typ inte bestämma mig egentligen så headern kanske ändras igen snart till en liknande bild. 
 
 

KONFIRMATION

Ska bara visa snabbt hur lilla jag såg ut på konfirmationen! kommer fler bilder från min kamera senare!
Köpte en så snygg långklänning från GinaTricot på rean!


KROGA

I fredags drog jag Linnea och Linda till krogen och hade det fett mys. Haha helt sjuk kväll egentligen!!
Tack alla som va med (lol)


MAYMAYMAY

Jo jag, Anna och Linnea åkte in till Borås i torsdags för att först gå på baksmällan på bio (sjuk jävla film, så grym!) sedan gick vi vidare på torsdagskvällen och det var fett najs när state of drama spelade. Haft sångaren som vikarie helt sjukt egentligen.
Åt sedan med jonte, Kuba och Bella på en kinarestaurang innan vi åkte hem. Fick skjuts då så slapp åka buss hehe.
Jo sen har jag vart på gymmet för första gången haha! Det gick bra lol


RSS 2.0