3-1

yesyes!! superbra spelat av alla i UIFK idag, vann med 3-1 över MTV!
spelade på topp idag (positition), eller  aa förövrigt kände jag mig ganska på topp också för den delen! fick lite skott på mål men fick nöja mig med en assist istället, men helt okej!

EN AV ALLA

idag var jag även i gällstad kom jag på, det var ju på morgonen. fick hem 2 tröjor, 2 solbrillor, 1 par korta leggins och en jacka, och jag behövde inte betala för något! wiiihoo
köpte även en morsdagpresent lite sådär diskret i smyg när mamma var i provrummet, hoppas ingen har glömt att det är imorn?

STUDENTEN 2011

jag såg på en film som säkert många har sett, the last song! gud va hemsk, höll på att nästan börja storlipa när den lille killen grät. ja, så är det..
kom precis hem från borås också, vart hos min mormor och morfar för mormor fyllde år! träffade kusiner, åt tårta och hade det trevligt. igår var studenten också! jag längtar verkligen tills jag tar studenten! jag ska ha en stor kanon när jag står där uppe, den ska spruta konfetti så det bara dundrar om det! sen ska jag ge igen på alla som sprutar champagne genom att spruta tillbaka !
vänta tre år bara, sen kommer jag!


THE ORPHANAGE

idag vaknade jag klockan halv 12! det var verkligen jätteskönt att få sova ut lite. har inte gjort det på flera veckor. elin kom över innan och vi kollade på Adam & Eva och The orphanage. den sista var då en spansk skräckfilm. usch ja! den var spännande och jag hoppade till på en del ställen.
klockan sex bär det av till skottek för lite volleyboll!

WHAT IF BIRDS CAN'T FLY


23:36

idagidagidag, ja idag har jag vart i skolan, väntade i två timmar på en lektion som innebar att sudda i matteboken! ganska meningslöst fast vi körde på massageled istället. Sedan efter skolan blev det torgstallet, där satt vi till ungefär klockan 5 när vi sedan gick ut för att se alla vackra klänningar till balen. hade en favorit, det var vit.
imorgon som alla vet är det LEDIGT! så har precis suttit och tittat på en film som jag egentligen redan har sett: Accepted heter den och det är en high school film. pretty funny!

bilden är dock inte från idag men det var ganska fint väder och vi hade det mysigt nere vid sjön..

TITTA VAD SOM ÅKTE HEM FRÅN ICA


TIMETRAVELING

okej, sena bilder från i söndags då. det var då jag var på släktresa med några från släkten, det var inte så som jag tänkt egentligen. farmor och hennes bror göran hade fixta så att vi fick åka till olika platser där våra släktingar från så långt som på 1700-talet levde. rätt intressant ändå. farmor är ju väldigt inne i att släktforska nu för tiden så.. hon visste mycket.
de hade också med några saker som hade förts vidare i släkten, några saker hade vart iväg i USA och allt var det nu var.
Vi har jättemånga släktingar i USA! hur sjutton kommer det sig? jätte många utvandrade från sverige på typ 1800-talet.

en lite läskig grej vi fick veta när vi besökte en kyrkogård var tornet på första bilden. där har en av mina släktingar ramlat ner, överlevt men blivit sinnessjuk! han hamnade sedan på ett mentalsjukhus som han sedan avled på. det nästan ryker skräckfilm runt det...

TIDSINSTÄLLT

nu är jag förmodligen ute på släktresan. hoppas jag har kul, haha.
tänkte bara slänga in ett inlägg, jag hittade två himla söta bilder på axel när han har snott en bucklig sil och min egyptiska "huvudbonad". det var så längesen jag tog dessa bilder, åh va liten han var.

FROM DETROIT TO MONTREAL


21/05/11

äntligen har jag inhandlat mina spexkläder! yesyesyes
det var en trevlig dag i göteborg med emelie, vi började med vår vanliga tradition: chailatte. Sedan fortsatte vi till butteriks. Det blev thaimat också, mums.
imorn ska jag på en släktresa för att träffa släktingar som jag annars inte ser varje dag!

GÖTEBORG

bussen går tio över tio så nu får jag nog rappa på!
en gammal bild från påsk

MMMM

gick igenom mina gamla bilder från i vintras och hittade denna, ååh så gott det var! Amelias hemgjorda macarons!


Om det bara skulle gå att köpa sådana någonstans i närheten.. var som helst. Kan inte någon ta och öppna ett litet fik med bara macarons? skulle vara evigt tacksam. Sådana här små lådor skulle sitta fint

FEATHER

har glömt att visa dessa som jag köpte för två helger sedan när jag agerade försäljare.

DET ÄR INTE FEL, INTE RÄTT, INTE NÅGOT MITTEMELLAN


GO WITH THE FLOW

dålig uppdatering här, ska väl  försöka bli bättre igen. Har inte orkat eller hunnit ladda upp bilderna på datan på jätte länge, men nu snart bär det av till fotbollsträning. Kan kanske bjuda på en gammal bild från en bildlektion för många veckor sedan undertiden jag laddar upp nya bilder.
Here you go

MITT I NATTEN PÅ ARREHAGSVÄGEN 13 FREDAGEN DEN 13

Nu är klockan exakt 04.03.. jag är UPPE! har suttit och kollat på två stycken skräckfilmer helt själv, är totalt LIVRÄDD!
nu vet jag inte vad jag ska göra för jag kan ju inte sova, dels för jag är rädd och att jag inte är trött.. men vad gör man?

 nu slog klockan över till 04.04. Ska jag kanske dygna med mig själv? nej inte så kul kanske..
fotbollsmatchen innan gick sådär.. vi förlorade iallafall inte. Det var min första match detta året! yeah
det blev 1-1 mot sjömarken, ganska nöjd med min insats ändå, ganska.

ska jag kanske ta och sova iallafall? hörde precis att fåglarna började kvittra, kanske det hjälper till? blir som en nattvisa, eine kleine nachtmusik. Fick vi lära oss på musiken, men vem hade skrivit den.. mozart va? jag kommer inte ihåg.
idag va det ju fredag den 13.. aaahhh (hjälp) okej det va igår om man ska va exakt, kanske därför jag kolla på skräck? tänkte inte på det.. eller jo. I början för den ena filmen hette Fredagen den 13 såå..men den va lite äldre, typ från 1980.

usch, jag är inte trött. nu är klockan 04.09, hörde precis ett duns på nerevåningen! nejnejnej!!! vad ska jag göra? shiiit
jag klarar inte av sånt här. okej, nu gör vi så här, (om ni läst såhär långt) att jag går in på mitt rum och försöker sova. det hoppas vi på att jag kan.

godnatt/godmorgon


VÄND ALDRIG OM NÄR DU SER ETT HINDER


THERE NEVER BE ANOTHER LOVE FOR SURE

DET BLEV LITE FÖRSENAT SÅ NU ÅKER JAG HALV ÅTTA, YEPP

AWAY

nu drar jag iväg över helgen till värnamo, (höhö jag tror det hette så) och sover i en husvagn och tjänar lite pengar

WAR

dagen i skolan har varit rätt go, torgstallet lättade upp det hela.
en sak jag hatar är att det ska vara så jädrans kallt!

RSS 2.0