AVATAR, VILKEN FILM!


¨¨CIDERSPELEN¨¨



Igår var det tufft att gå upp tidigt, klockan 6 på morgonen.
Jag och Elin gick vidare i flickor 14 och vidare till kvartsfinalen direkt sen. Det gick skit för båda där. Många timmar efter började flickor 15 och jag gick vidare till åttondelsfinalen som jag vann. Gick mindre bra i kvartsfinalen.. elin åkte ut på set räkning, bara otur!

JULAFTON 2009






SEN FÅR VI JU INTE GLÖMMA TOMTARNA!





JUL PÅ GÅNG !

Nu är allt klart! Julpynt, gran, mat och städat överallt! Gästerna kommer imorn klockan 1 och firar jul. Äntligen! Detta året kommer jag inte heller missa Kalle Anka som jag har missat 3 år i rad nu!





NICE



Pappa köpte något väldigt coolt på rusta häromdan. En grej som man skulle sätta på vattenkranen så när det är kallt vatten lyser det blått och när det är varmt lyser det rött. Det ser så coolt ut när det är helt mörkt i köket och man tar ett glas med vatten så lyser det upp blått x)

SLALOMBACKEN



Igår va jag i slalombacken med Chey. Mycket roligt att dom öppnat innan julafton detta året! Igår åkte jag skidor men längtar tills jag får min snowboard :D



ÄNTLIGEN KOMMER JULGRANEN UPP!


SKOLAVSLUTNING


 
Bilderna är tagna från Malins facebook ;)

NÅGOT NI KAN TITTA PÅ NÄR NI HAR TID



BILDER TAGNA I BOHUSLÄN

- AN ANGEL -



Nu ligger snön på marken :D
Idag var det den sistadgen med lektioner i skolan, det sista vi fick göra var att köra blixtlåset med Karin Gardell. Det var väldigt kul för vi tappade Karin :o
Ikväll blir det också pingisavslutning så som imorn när vi slutar skolan!

HOS FARMOR OCH FARFAR I BOHUSLÄN



1. Hummer
2. Jag
3. Min goda efterrätt ;)


SEEEEEEEEGT

Tjoo!
Har haft väldigt mycket att göra på sista tiden, massa onödiga saker så har inte orkat att lägga in nytt. Jag var ju i Bohuslän i helgen. Kommer att ladda upp bilder på det senare när vårt internet inte är så segt som nu. Erik vann ju idol btw! Vääldigt glad över detta. I tisdags hade vi också handbollsdag. Killarna ägde ju skiten och tjejerna gick det kanske lite sämre för, men jag klagar inte. Vi var bara en som spelade handboll i vårat lag, Moa. Vi vann faktiskt 3 matcher och 5:a av alla tjejer. Sammanlagt med killarna kom vi då 3:a av alla 7 klasser. Hyfsat bra iaf. Idag har några i klassen vart funktionärer och dömt volleyboll matcher. Först fattade man inte reglerna alls men man fick hjälp av de som spelade volleyboll som stog och dömde undertiden vi räknade poängen. Fick oxå trycka på den knappen där det låter högt i hela hallen. Det var väldigt skoj till en början men efter att ha dömt, tryckt, räknat poäng, skrivit och bara suttit blev det liiite långtråkigt. Men jag är assss glad att vi slapp lektioner :D
Sen var det ganska roligt att kolla på när lärarna spelade mot de vinnande laget. Haha säger jag bara! Imorn ska jag, Elin och Vickan om hon är frisk lära de små sjuorna hur man spelar riktig pingis ;) haha slipper lite lektion på morgonen imorn med då.

Sen får vi ju inte glömma skolavslutningen på fredag!♥

GODNATT.



Idag lämnade vi in våra deckare. Jag läste igenom min och den suger verkligen så jag är glad om jag får ett G.
Nu ska jag förövrigt sova!
GODNATT ♥

PINGISTRÄNING I STENBOCK



Heya!
Kom hem från pingisträningen nyss. Var faktiskt ganska mycket flumm idag.. så våran tränare var nog lite sur på oss tror jag iallafall. Haha!

SRY MEN JAG LÄNGTAR TILL JULEN.


SEAN BANAN!









Han är för rolig asså! Rumpaaaa!

JUST NU



Sitter vid mitt skrivbord och skriver en deckare som är läxa i svenskan. Har bara ungefär 2 sidor kvar och det ska vara klart tills på onsdag så jag behöver nog inte stressa. Anton satt faktiskt och läste igenom det jag hade skrivit hittils, han hann inte klart riktigt allt för han va tvungen att göra sin egen läxa först. Men det var nog första gången jag såg han sitta och läsa utan att fråga något eller säga att han inte orkar läsa mera. Så det är ju alltid positivt. Får hoppas på bra betyg :D

SÅÅ SÖTT




TORPA STENHUS



idag var vi på torpa stenhus. Först och främst för att det var julmarknad i huset brevid och att vi skulle på den enda gudstjänsten som var detta året på torpa. Eftersom jag är tvungen så visst. Ni ser den sista bilden där, när vi kom ut från gudstjänsten var inte klockan mer än halv 6 och det va verkligen cp mörkt! Man såg absolut ingenting vart man gick så pappa tog fram en ficklampa som hela kompany som hade vart i gudstjänsten fick nytta av oxå då eftersom dom inte såg något heller x) ingen hittade tillbaka till sina bilar så det va lite kul xD
I torpa var det annars coolt med alla gångar upp och ner, dom är så trånga. Sen var det är liten flicka på ett fotografi som skulle bli drottning tror ja.. hon blev bara 3 år sen dog hon..
FLICKAN


Men den saken som är mest hemskt på torpa och det man minns av det är ju den flickan som blev inmurad i en vägg för att hon hade vart i ett annat land och där fanns det en dödlig sjukdom. Dom visste ju inte ens att hon hade sjukdomen men för att vara säkra på att den inte skulle spridas så murade de in tjejen i väggen. Stackare kan man säga!







SEN FÅR VI JU INTE GLÖMMA FIKAT SOM VAR JÄTTE GOTT ! ;)



EN LÖRDAG, EN LÅNEMOBIL



Igår var jag och familjen i Borås för att köpa de första julklapparna, så nu är jag klar med iaf tre st. Haha jag vet en julklapp som jag kommer att få, en kameraaaa som jag har pekat ut själv.. men shh det är en hemlighet ;)
Sen har det ju vart glapp i min mobil rätt länge. Ibland funkar den ibland funkar den inte och då är det några knappar som är sönder så när jag skriver ett sms och gör fel måste jag börja om.. ganska jobbigt så lämnade in den så får de andra lösa problemet.


EN LÄNGTAN


Jag längtar så till slalombacken kom jag och tänka på nu. Detta året kommer jag få en egen snowboard eftersom det är för dyrt att hyra hela tiden. Längtar oxå till friluftsdagarna och främst till jul och nyår! Det kommer blir såå bäst :D

ÄLSKA MIN CHOKLADKALENDER



2 december och musse pigg :D

8G I FACKELTÅG



På kvällen igår var nästan hela 8G med i fackeltåget som gick genom Ulricehamn. Tyvärr fick vi inte några facklor att hålla i, för vem vet då kanske det skulle blivit kaos. hehe
Efter vi hade gått genom hela stan blev vi fotade av tidningen, bilden kom med men vill inte visa upp den för hatar den verkligen. usch.
Iaf så gick vi upp och satt i 1 timme i kommunfullmäktige. Det var många som skulle prata om ekonomi, kriser och annat sånt.. våran lärare blev väldigt stolta över oss eftersom vi hade skött oss så bra ;) så på torsdag får alla de som var med en hel ledig lektion!


När jag kom hem packade jag faktiskt in de första julklapparna!♥

HA-HA 1 DECEMBER!



Snön kanske kommer om man räcker ut tungan? :D







om någon undrar... ja jag är konstig ;)

RSS 2.0