RADIOACTIVE


ONSDAG

Ja i onsdags va detta då. Hade precis varit på rean i Borås när jag kommer hem och får se att det blir utflykt med några lagkamrater! Först drog vi iväg till Borås och käkade på en ganska fin pizzeria! Första gången jag käka en inbakad pizza (fick dock dela med Bella för skulle aldrig orkat den)

Sedan åkte vi lite överallt.. Vi va på torpa och fick se en väldigt fin solnedgång i skogen. Vi åkte även runt och leta djur?! Hahaha nästan som safari! Såg sjukt mkt harar och rådjur alltså..


SÄG TJENIS

Har ju ej visat hur mitt "nya" rum ser ut än! Wihooo okej nytt och nytt men har bytt det mesta, det enda som saknas på bilden är min stora svart myskudde men den va i tvätten så vad gör man..
btw älskar min nya kristalllampa !
 
 

ANDRA DELEN AV MIDSOMMAR

Vi hade det ganska najs hos annina på kvällen!


EVEN SPACE HASN'T GOT SPACE


 
 
 

JOBB SNOBB

Sitter och har lunch på jobbet nu, ganska segt ha. Ska jobba till stängning idag sååååatteh fett med party
Bild från midsommar. Peace out


BAD OCH SÅ

Lite från förra veckan då jag var ledig. Jag och Linda var de enda som faktiskt vågade bada *stolt*
Annars hade jag och Linda solat typ hela dagen och blivit cp-bruna ehm.. Ah men ganska iallafall!
Sedan kom även Anna, annina och Rania till skottek med oss. Fett mys
Sedan blev det pizza i bara Bikini, fick rabatt brb... (Skoja)


TISDAG 25 JUNI

Hejsan! Kom precis hem från jobbet osv. Första jobbdagen "på riktigt" idag. Hade ju bara inlärningsvecka förra gången. Det gick bra och snart är jag lila PRO på kassan som jag va på Ica haha!
2 fina överblivna bilder jag hittade på mobilen förövrigt.


MIDSOMMAR FÖRMIDDAG

Här är lilla familjen på midsommar då alltså. Det kommer lite mer kort på firandet i Rångedala här. Haha hade rätt många kort på när vi dansade men alla va inte så himla smickrande om man säger så!
Förresten diggar verkligen ego bilden på anders som ni kan se längre ner haha!!
 
 

CYKLA TILL BLIDSBERG, BAGGIS

Vet inte vilken dag detta var nu men jag och Rania fick en idé helt plötsligt att vi skulle cykla till blidsberg och överraska Linda men en smidig liten plan haha. Okej vällingen gick bra och tog mycket kortare tid än väntat men planen spåra ur lite!
Skulle smyga in i hennes trädgård och ta kort på henne genom fönstret när hon satt och kolla tv för att sedan skicka till hennes mobil. Man borde ju bli rädd när man ser en smygbild på sig själv just i nuet hahaha eller? Jaja kul grej. Men iaf så när jag hade tagit en bild blev den inte så bra så jag skulle flytta mig och ta en till, då dyker Linda och hennes mamma upp i fönstret (de trodde väl vi va inbrottstjuvar) och börjar skrika. Rania börjar också skrika och det va så jag upptäckte att de sett oss. HAHAHAHA FETT KUL IALLAFALL


EGO-TIME

Midsommar alltså. Såhär såg jag ut när vi åkte till Borås till mormor och morfar först. Där åt vi middag (sill, potatis och sånt) innan vi gick till midsommarstången och dansade med massa från Rångedala där mormor och morfar bor. Jag åkte senare på kvällen (typ vid 6) till annina för lite party. Då hade jag annat på mig dock, haha låter som värsta modebloggaren.. uuh hade en annan outfit inna (boohja)
 
 

COSMOPOLITAN

Ja här kommer bara lite "extra-bilder" från borås igen som jag hade över som jag bara ville visa haha. So no writing
 
 

HOLA

Tjena, idag är det sån slappdag då jag ska plugga körkort och sånt där. Kommer nog även bli en liten prommis med Rania senare som vi brukar göra på kvällarna.
Tog första bilden från henne när vi va ute förra gången.


BORÅS MARKNAD

Okej ligger efter i uppdateringen igen därför var detta typ förra veckan eller nåt. Men det var iallafall en stor marknad mitt på torget med mat från alla länder (ganska ballt) jag och mamma hittade såklart till godiset haha!
Det var fudge stora som... Ah jag vet inte vad


BABBEL

Ännu ett restaurangbesök med riktigt god mat! Mamma och jag delade på en tapasmeny ni kan se i bilder här nedanför. Det var bland annat:
Nachos med salsa och guacamole
Chilikycklingspett
Pilgrimsmusslor
Potatisfries
Kräftstjärtar med massa gojs på (haha)
Stora oliver med bröd
 
 
 
 

HÄR KOMMER JÄVLIGT MÅNGA BILDER

En annan dag i borås djurpark. Det va fint väder och hela köret så det var en väldigt mysig dag. Höjdpunkten var väl när jag fick gå in och klappa de söta grisarna haha!
 
 

ANDRA DAGEN I BORÅS

Här är vi ute någonstans där jag aldrig vartit innan. Kommer inte ihåg exakt vad det hette men farmor bodde här när hon var liten. Det var roligt att höra roliga historier härifrån om vad hon varit med om när hon var liten och alla roliga små händelser hon råkat ut för. 
Det var ett riktigt fint kvarter med mkt grönska så att säga. De pekade också ut huset de bodde i som ni kan se på några bilderna. En där jag står och filmar farmor så står huset i bakrunden!
 
 

GRILL

För några dagar sedan hade jag och tjejerna en trevlig grillkväll! Blev riktigt gott med både halloumiost, korv, fläskfilé, grillade mackor och mozarellasallad. Ja lite variation på mat alla hade med sig va det allt.
Kvällen fortsatte med Emil och stas till skottek för lite kubb, volleyboll och doppa fötterna i vattnet!


THROW IT OUT

Lite till random bilder från hotellvistelsen i Borås och nationaldagen. Den dagen vi åkte hem tog det kanske bara 5 timmar sen var jag tillbaka i Borås igen för utgång på krogen med Linda och Linnea. Fett najs eller vad säger ni tjejer? Lyckad kväll? Haha


UPDATE RIGHT KNOW

Ute och går! Gått med lilla Malin (frugan) jävligt länge nu så nu är jag påväg hemåt. Kommer nog träffa på mammsen på hemvägen här snart med. As gött väder ju!!


FIRST STOP THAI SILK

ÅÅh man kan bara älska maten härifrån. Tror jag aldrig käkat så mkt som jag gjorde den kvällen haha. Vi beställde både förrätt (buffé), varmrätt (buffé) och efterrätt (buffé). Fattar ni? och lite rosé på det också. Satt som en smäck!
 
Efterrätterna förresten som ni ser på sista bilden. Den efterrätten som är vit med typ lite rosa i, det va fasinimej den godaste jag någonsin ätit och jag har fortfarande ingen aning om vad det va!? Det skulle tydligen också vara bra för tarmkanalen (ehm...)
 
 

NATIONALDAGEN/FARMORS FÖDELSEDAG

Den 6 juni, alltså nationaldagen åkte vi så långt som till borås för att bo på Grand Hotel. Det var så att farmor bodde i Borås när hon var liten så vi skulle bland annat gå runt på gator och ställen vi aldrig  vart innan och få höra massa historier om farmors barndom. Vi gjorde även mycket andra saker som åt på fancy restauranger, djurparken osv. Men det kommer mer i andra inlägg. 
Här kommer lite smått och gott från första dagen när vi fika på Viskan och så vidare. Det var ett jäkla halloballo i parken med massa trumpeter för att hylla nationaldagen. 
 
 

WHAT YOU GONNA DO, WHAT YOU GONNA DO WHEN I COME FOR U?

Bad boys? Noooo bad girl!!!
nä men skämt å sido.... eller?
 
 
 

ANDREAS STUDENT

Här är bilder från när vi var i borås förra onsdagen då det var både skolavslutning och student! Efter studenten i borås så åkte vi hem för jag skulle iväg till Elin ohlsson på klassfest som det var först. Det blev sedan typ "hela-ulricehamn-fest" haha. Vi drog iväg till stadsparken någon gång där på natten med sjukt mkt folk. Det var även mkt i stadsparken med och polisen va där och hela köret så efter en stund drog vi därifrån också. Sedan blev jag och anna upplockade av emil och hans kompis och körde runt i stan för att sedan hamna på lassalyckan.. haha to be continiued. hahah just kidding.
 
 

VILL PADDLA IGEN!!

Denna sommaren vill jag paddla igen! Det va sjukt kul ju, så brudar om ni läser detta, visst är ni med??
 
 

WE ALL HAVE FORGOTTEN

Här är lite random mobilbilder från det senaste innan skolavslutningen. Hade inga bilder från den kvällen (helt sjukt) men det berodde väl på hur kul vi hade så vi hade inte tid med att ta massa bilder haha. Får se om jag hittar några!


SKOLAVSLUTNING

Ställer lite tidsinställda inlägg här. (Det är egentligen skolavslutning idag och det är onsdag haha) Men jag är troligtvis och sover på hotell just nu med min släkt för farmor fyller år! Lite upptäcktsfärd blir det allt. Här är iallafall minijag på skolavslutningen. kärlek till sommaren
 

FINA TJEJER, GLASS OCH SOMMARLOV

Glass efter skolavslutningen! Va riktigt skönt i solen kan jag berätta. Avslutningen gick även också bra. Vi (eller jag och linnea från vår klass då) sjöng i kören tillsammans med särvux. Blev riktigt fint när alla ställde sig upp på bäde nationalsången och den blomstertid nu kommer. 
 

BLUE AND PURPLE

Säg tjena till 2 av mina nya idrottsskor!
 

EN HÄRLIG SOMMARDAG DAGEN FÖRE SKOLAVSLUTNINGEN

Varför inte bara lägga upp alla bilder? haha blir lite många men roligare att få med allt än bara lite eller hur? Igår iallafall hade vi det väldigt mys nere vid sjön med både pizza och lite cola osv. Där satt vi ganska länge, nästan 3 timmar tror jag. Hände lite roliga saker som inkluderade glass (haha Rebecca och maria ;)) 
Vi gick vidare till stadsparken och lekte av oss vid gungorna som små barn.. jaa
 
Och juste, MATA ALDRIG FÅGLAR OM NI INTE VILL BLI TOTALT OMRINGADE
 

TILL LITE ANDRA SAKER FRÅN STUDENTEN, OSS! (HEHE)

 
 

NI ÄR SÅ FINA MINA VÄNNER

HIHI måste bara säga att ni är så fina. Kan vara för att jag är på toppenhumör för att det äntligen är SOMMARLOV!!!!
 

STUDENT ULRICEHAMN 2013

Hej och hå, studenten i Ulricehamn är alltid den bästa!! Hög musik, dans och pepp på högsta nivå! Man vill bara springa ut på den trappan själv till den bästa dunk låten man vet!!
Flaken är ju helt klart en av de roligaste sakerna också, "en sån adrenalinkick så man behöver inte ens dricka" har jag fått höra.
 
Helt sjukt egentligen att det bara är ett år kvar tills jag själv tar. Var även på flera studentfester innan jag senare på kvällen åkte till malin med lite kompisaaaar. 
 
Vet att jag redan lagt ut alla ca 180 bilder på facebook. Men valde ut några till för att visa att jag faktiskt va där? (höhö) Fick en as bra plats tack vare mina små sötisar som passade en plats till mig! Jag sjöng ju i simhallen innan med kören med alla studenter och släktningar. Rätt nice att man får vara med på det för det är sjukt mäktigt!!
 

MOTION

Jag och mamma körde gärnet med stavar i solen!


HELLUU

Fler bilder från baleeeen. Bara det att nu är det inte balparen som visas utan vi som va nästan lika snygga (höhö)
Var och fikade lite innan med anna, rania och linda. Fett mys? Sedan när vi skulle se balen kom lilla Linnea och malin och hela köret. 
 

RSS 2.0