PINCHOS

Förra helgen var vi ute i Jönköping och käkade på pinchos, som vanigt hur gott som helst! Tog massor med goda saker och såklart minst 2 drinkar. Deras drinkar är ju fantastiska alltså, de har smaker som ingen annan har. Sedan gick vi hem till Viktoria och chillade lite och titta på film. 

Ni ser ju maten och drinkarna nedan. Tog en med smak av rött surt snöre (godis) och en med bubbelgum. 

 

ENHETSCHEF

Jo jag har ju börjat praktisera på socialkontroet igen, bara det att nu som Enhetschef för LSS! Har vart där i 3 veckor idag och har 7 veckor kvar. Jag älskar det faktiakt än så länge! Trivs som fisken i vattnet. Min handledare sa till mig efter vi fixat mina visitkort att jag skulle ta upp fötterna på bordet i mitt egna kontor och ta en bild och skryta om det så det gjorde jag väl. 

Har 2 handledare och båda är jättebra! Ser fram emot flera roliga veckor till.

 

EDITHS DOP

Såhär fina var vi på Edoths dop i Rångedala! Så söt var hon! Va egentligen så att jag skulle spela piano i kurkan också men hade inte tiden att öva så det var en annan som fick ta över. Lovisa, Carro och Johanna skulle sjunga till men det gjorde de ändå sen. 
Efter detta blev det tårta och mat i församlingsgården, jättegott!

 

GREY YEY

Längesedan jag bloggade nu känns det som! Här är en ny tröja jag köpt iallafall, grå och enkel med nytt halsband ni vet sånna som alla har nu. Hade detta när vi bowlade för någon vecka sedan! Samma dag som cirkusen i stan.


BULGARIEN MOVIE

 

PROFESSIONELLA SAMTAL - BLOOPERS

Okej har nog kollat lite för mycket på detta men det är så sjukt kul. Vi hade fått i uppgift att spela in på video professionella samtal utifrån ett case. Detta skulle visas upp för lärare och studenter i ett seminarie där vi skulle reflektera vad som gick rätt och fel.. japp rätt mycket gick fel som ni ser (hahaha!) Men vi fick ihop det tillslut och fick bra kritik så det var ju skönt.  

SUSHIHEAVEN

På senaste tiden, typ förra veckan hela tiden har jag levt på sushi. Hemmgjord sushi, sushi i JÖnköping efter skolan ja you name it... så himla gott är det! Har faktiskt även fastnat för detta med att kleta wasabi på bitarna innan jag stoppar dem i munnen. Alltid tyckt att det va för starkt innan men nu är det bara gött. 

Käkade även sushi med Viktoria i Jönköping och det var första gången för henne! Hon tyckte det va najs också som tur va, så mer sushi till oss!

 

ELEFANT

Tjenis igen! Har köpt ett nytt halsband, dessa som är så superpoppis just nu. Har egentligen köpt ett till som också är poppis (ånna långa svarta trådar som man knyter vid halsen) alltså kanske svårt att veta vad jag menar men.. iallafall. 
Gått så lång tid igen nu sen jag bloggade men som sagt, mycker händer på en och samma gång. Min 10-veckors praktik börjar faktiskt nu på måndag redan! Kommer praktisera som enhetschef inom LSS uppe vid Hester där jag bor (asbra!!). Kommer bli väldigt intressant faktiskt. Jag har redan träffat min handledare också och han verkar hur go som helst. 

 

NY JACKA

 

 

RSS 2.0