FANZY BY JESSICA SIMPSON

favoritparfymen just nu

LÄGER

okej, jag använde inte kameran så mkt som jag hade tänkt från första början.. men några kort blev det. Vi tränade länge, två pass om dagen från klockan tio till sex på kvällen typ. Med en luchrast då såklart. Sedan samma nästa dag! Fast då var det upp klockan åtta för en runda i skogen.
Med tanke på att vi hade sovit i en timme på natten såååå.. haha fast jag va ganska överraskad att jag inte var ett dugg trött! men guuuuuuuud vilken rolig natt vi hade eller?! hahahah ALLA ÄR SÅ JÄVLA GOA! Roligaste på länge med jävla mycket skratt och skräck kan man säga.. haha mer säger jag inte! men jag kan lova att så rädd som jag var ett tag kan nog ingen slå, gud va ni ska få igen killar!
men en rolig helg med mycket sport och kul!

FREDAGS I BORÅS

I fredags tog jag, Malin, chey och Peter bussen till Borås för att möta upp massa folk och gå på spelningen för Oskars band och josh band och massa andra band.. Aa men det ä var en rolig kväll och de var jätte bra! Yeah
Sen blev det mc och sedan bussen hem lite senare för jag och Malin skulle upp tidigt för träningsläger!


TAGGAD TILL MAX PÅ LÖPRUNDA SEN OCKSÅ..

okej! snart drar jag iväg på volleybollläger resten av helgen! massa träning och gött umngänge!
Igår va kuuul förövrigt, borås med maassa folk och spelning och allt! kom hem halv 1 inatt och väcktes halv 7! bra amanda! bra!

snart åker vi så jag ska packa resten av grejorna! denna gången tar jag med kameran ! woooo

PIG

nämen kolla vad jag hittade bland alla mina gamla saker när mamma rensade ut vinden lite! min lilla nasse som jag hade när jag var liten! kände igen den direkt! Den var min absoluta favorit ett tag, inte konstigt att jag numera älskar små grisar för dom är så söta!

EN SOM JAG ANVÄNDE PÅ BLAND ANNAT INSPARKEN, INTE VISAT ÄN


JUST NU

jäkla läxor överallt..tar över mitt liv

2 MÅNADER

det blev kina och sedan hem till mig tills klockan 3 när trummlektionen började.
hihi 2 månader går snabbt ♥

HAZARDOUS

imorgon börjar vi inte förrän klockan 10! sedan slutar vi klockan 11! GO DAG!!!!

22:14

Okej lite kort om helgen:
fredags - chillkväll
lördag - upp tidigt.. fotbollsmatch, vann med 7-0 mot Fristad! plus att vi hade snygga vita tröjor! yeeeah sedan var det mysmys hela kvällen
söndag - upp tidigt, pingisseriespel. Krossade dom med 6-1!! yeeah igen, jag och elin va bäst i dubbeln, yeeah igeeen!
Okej men idag då, lång måndag som vanligt, men ändå helt okej. Sista lektionen kollade vi insekter på nära håll, euuw för alla spindlar och maskar som bara är allmänt äckliga när de rör på sig!

Sedan tränade jag fotboll ute på lassalyckan med damlaget, självklart ska jag råka ut för en sträckning i låret! på med bandage och hej och hå.. efter ett tag när jag hade haft det på mig märkte jag först inte att benet hade somnat så reser jag mig upp från datan (skrev uppsats, bläää) så är benet nästan blått! oh shiit tänker man ju och kastar av sig bandaget! Blev lite illamående och höll på att svimma så fick böja huvudet framåt som man ska göra.. usch aldrig igen!

Bild från religionen idag, hehehehe vi jobbar braaaa

SWEETIE

detta var nog något av det gulligaste, hihi
oskar hade sovit här och sedan skulle jag upp tidigt för att spela pingis så han fick ligga kvar och sova. sedan gick hans buss vid tolv så jag hann inte hem innan han åkte, men sen när jag väl kom hem så går jag upp på mitt rum och finner att allting är i ordning och sängen är bäddad och så ligger det en mörk choklad (som jag älskar) på kudden!
så fick jag ett litet meddelande på också, hihi har jag inte världens bästa pojkvän? jo!

THE BOY WHO LIVED


ITALIANO

här är ett nytt halsband som jag köpte i bohuslän (ganska länge sen då)
sedan märkte jag att en annan bloggare som jag läser om har ett likadant, och hon kommer från italien, hehe tyckte jag var liiite coolt faktiskt!
kolla neråt får ni se

21.09

i fredags var det inspark i borås! åkte med elin, amelia, och viktoria till borås för att käka på eest före vi skulle till festen. träffade även en vän till amelia, ellinor som gick med oss och åt. det var jättegott med buffé! va bland annat massa sushi och lite friterade småsaker och räkchips! (mmm favorit helt klart)
sedan gick vi då vidare till festen, blev roligare mot slutet!
i lördags var det invigning på lassalyckan så vi började med att spela första matchen mot MTV på konstgräsplanen! vi hade otur som fick en straff emot oss där i slutet.. menmen sånt är livet. sedan fick vi marschera in med massa andra lag på planen innan A-laget skulle spela matchen som dom förövrigt vann sedan! 4-3... tror jag, va inte där sen men kommer ihåg att pappa sa det.
åkte nämligen direkt vidare till en hockeymatch som också vanns! yeeeeah great!
sedan har det bara varit mysmys resten av helgen

11 SEPTEMBER

sorgens dag idag, även om det inte vart så för mig.
Men tänk att det är tio år sen, sjukt sorgligt! får tänka extra på alla som förlorat några nära och kära.

RELIGION

åh så kul, sitter och kollar film och äter morotskaka!

IDAG PÅ SKOLFOTOT

igår fick jag lite panik vad jag skulle ha på mig på skolfotot.. så jag åkte ner till stan och köpte ett par nya byxor iallafall som jag fick ha! hade preciiiis pengar till det som tur va!
imorgon är det ju foto igen men denna gången med kören

IGÅR

gillar den bruna lilla halsväskan? eller hur ska man säga.. den är ny iallafall

ALLDELES EGEN DAG

på tingsholm i måndags hade vi då detta när bland annat denna galna kvinna kom och sjöng och hade sig.
Vi fick sjunga med henne och det skulle vara så mörkt så möjligt.. haha ja men det var kul iallafall!

plus att när jag kom hem för en stund sen såg jag att vi är med i tidningen!

 

ON THE PREMISES


PUSS

trevlig helg det har varit, först på fredagen åkte jag, chey och lizett med bussen till bella och malin, sen kom även jesper också så vi spela lite skvaller och titta på film innan alla somna i soffan hehe.
sedan sov vi där i gästhuset för att sedan gå upp jäkligt tidigt för att jag skulle iväg på fotbollsmatch mot olsfors som förövrigt blev 1-1! spela faktiskt bra kan jag säga själv.
sedan direkt in i duschen och direkt till charlotte och andreas för lilla louise fyllde år så då var det kalas där men massa god mat och tårta, muuuums.
Sedan på söndagen var det kalas för mamma, jeanette och morfar med släkten. då följde oskar med och det var kul hela tiden, haha! god mat och tårta (m.m) där också!
Sedan åkte vi hem och oskar sov här för idag i skolan var det en "alldeles egen dag" som de kallar det när christer fuglesang, caroline af ugglas och en till kom och föreläste och sjöng (bara caroline då). Men det var helt okej faktiskt eftersom vi missade våran jobbiga måndag!
Sedan gick vi hemåt igen och klockan halv fem ner till bussen (snäll jag är som alltid följer med ner). Men det gjorde att jag glömde tiden för fotbollsträningen så den missa jag preciiiiis bra amanda!! BRA!
Men det fick bli volleyträning på ätradahl istället, så nu är jag hemma och ska börja med lite engelska!

NY RÖD

snart kommer chey och vi ska hinna ner till bussen för att möta lizett och sedan åker vi till bella med massa folk och hade en allmänt trevlig kväll och natt!
hörs!

idag har jag en från bikbok

17.52

slutade hyfsat tidigt idag, hade ett religionsarbete att göra klart på lektionen och när man var klar fick man gå så det var skönt. Tills nu har jag suttit och kollat film, finns en jättebra sida där man ser bra filmer helt gratis! finns även alla tv-serier! mega bra säger jag då! så satt och hade det kul åt american pie här hemma.
snart blir det träning och sedan hem till johnny !

RSS 2.0