KLOCKAN ÄR 16.02

Jaa jag har tråkigt, märks kanske på rubriken.

Har inte bloggat på några dagar nu så, i måndags var det fotbollsmatch, inget mer om det vill ja säga..
I tisdags hade alla 7:or cykel dag. Vi cyklade ungefär 3 mil tror ja. Sen var vi nere i stan och såg på balen. Linnea och Sara, våra pingiskompisar gick. Ni var jätte fina ! Och sen efter det bar det av till vistavallen för att kolla när damlaget spelade match.
I onsdags var det inget speciellt.. fotbollsträning då på kvällen :)
Och idag ska det pluggas ! Tyska prov imårrn -.-

LÅNG HELG



















Tjena!

Helgen tillbringades i Bohuslän hos farmor och farfar. Kusinerna kom sen med. Till slut var vi väl 13 pers där, men iaf jätte rolig helg. Första dagen regnade det men sen var det så varmt att man låg ute och solade. Var ute med båten oxå, vi åkte över till lyseskil och shoppade lite. Jag hittade en tunika som troligen ska med till Cypern har ja bestämt ;)
Men annars får bilderna säga resten för nu ska jag gå och kolla på Parlamentet !

BOHUSLÄN



Idag åker jag igen! Hälsa på farmor och farfar i Bohuslän, Fiskebäckskil.
Så borta hela helgen. Kommer hem på söndag med bilder

HEJS!  ♣

ÖVERNATTNING IGEN

Tjo! Elin sover här inatt, vi tänkte prova att sova ute denna gången. Så vi sover på våran altan !
Kallt? nej då, vi har sovsäckar. Sen tänder vi en brasa och grillar korv xD
Blir nog bilder sen, men nu ska jag ivög och träna

Ciao!

BÖRJAN PÅ DEN KORTA VECKAN



Måndag, tidag och onsdag. 3 dagar i skolan denna veckan. Fast på onsdag slutar vi typ 5 i 12 ! Så gött säger jag. Sen drar jag till Bohuslän igen. Är nog borta hela helgen, torsdag, fredag, lördag och söndag. Hoppas på att det blir fin fint väder! Då ska man ligga och steka i solen. INGET MER REGN NU!
Japp det va allt jag hade att säga.. joo tränat fotboll precis, ska spela match imårrn oxå :D

:)

ÖVERNATTNING


Ibland är jag vääldigt hungrig!


Moa fixar noterna ;)



SÖTNÖT TILL VÄNSTER

Bilderna får säga det mesta


GÅRDAGEN, IDAG

Va med Moa igår. Vi kollade skräckfilm och satt lite vid datan och så. Sen gick vi till mig och hämta pengar sen ner till stan och köpte godis, och inte lite heller.. Priset är hemligt. Sen var vi ute till klockan 11. Idag ska ja till borås till mina kusiner. Sen blir det nog sova hos Moa oxå.


IDAG..

känns det som om vi inte haft någon seriös lektion. Först va det bara klassråd aa sen hade vi ju Idrott. Men efter det va det hål, sen SO och då kollade vi bara på film. Sen hål igen för engelskan var inställd, då gick vi ner och åt på Kinarestaurangen. Dagen slutade med tyska. Nu sitter jag här hemma och har tråkigt framför datan. Idag är det ingen träning heller. Vi räknade ut att vi har bara 16 dagar kvar i skolan tills sommarlovet! Tiden går snabbt. Det som är så kallt och blåsigt ute. SOL TACK! Jag längtar såå mkt till 22 Juni, Cypern här kommer jag! Jag ska bli bruuun har jag bestämmt.
SOMMAREN 09  ♥



ONSDAG

Tjo, känns som om jag har fotbollsträningar och matcher varenda dag nu.. Igår spelade jag aa.. ähh vill inte ens nämna det. Och idag tränade vi igen. Men varför går det bra på träningarna men inte på matcherna? En fråga bara. Jag stör mig lite på det. Men annars har dagen vart bra. Sovmorgon och sånt. Imårrn blir det thai på hålet. MUMS! Och fick veta att våran elevens val är inställt nästa vecka + att kemin vi har precis innan är det halvklass och killarna som har det, så vi kommer sluta jätte tidigt! Yey.
Har precis ätit pizza oxå, träffade Vickan nere där efter träningen.. haha litet sammanträffande.
Nä, men jag ska dra och duscha nu !

HÖRES

FOTBOLL (Y)




Jao, har precis vart och tränat. Imårrn blir det hemmamatch på vistavallen :D

SÖNDAG, SKOLA IMÅRRN

I fredags va jag på spa i Liared, det är något alla måste prova kan ja säga. Men det va lite kul eftersom det åskade så mkt så att strömmen gick. I lördags var alla UIFK:are ute på vistavallen för att gå en "parad". Sen var det match, men jag, Elin och Amelia åkte hem istället. Men hörde sen att dom tydligen förlorade.. Idag vaknade jag klockan 7 på morgonen. Usch säger bara bara, men som tur va somnade jag om igen och vaknade inte förrän ganska sent. Men då va ja så trött att ja bara låg i min säng och tittade på film. Sen mådde jag inte så bra, så tänkte att om jag tränade fotboll skulle det bli bättre, och jaa ibland har man rätt :D

Nu mår ja prima och ska ner och duscha nu så ses!





HEJ.



Detta är då jag och Axel :)
Dagen har än så länge vart seg, började på klassråd sen friskvård, fysik och engelska och sist tyska. Men nu är jag hemma! yes. Höll på att somna på en av lektionerna idag haha. Imårrn blir det stadsvandring i stan. Sen ska jag faktiskt på spa. Första gången till och med. Ska bli kul. I helgen blir det antingen pingis elr fotboll elr båda och. För på lördag ska vi till vistavallen och typ ha kul x) Sen skulle vi kanske iväg och träna pingis. Har inte spelat på flera veckor nu så det kommer nog inte gå så bra i början. Nä men nu ska jag nog dra och äta något!

^^

FOTBOLLSMATCH FÖRSTA GÅNGEN DETTA ÅRET!

Japp igår var man och spelade fotboll i Nittorp. Kände verkligen att det skulle gå bättre detta året. Men det gick la sådär kan man säga. Vi fick iaf många målchanser, bara att vi skulle göra mål oxå och vi hade oturen att inte göra det även om det va väldigt nära. Sen när jag kom hem var det bara att plugga på biologi. Provet ska vi ha idag.. just nu sitter jag i skolan i datasalen. Precis haft sovmorgon oxå! Skönt att ha det någon dag iaf.


Yeah måndag -.-

Måndagar är tråkigast på hela veckan kan ja säga. Först orkar man inte upp på morgonen.. hehe fast det är det väl varje morgon men. Sen är det bara tråkiga lektioner. Fast kvällen blev bättre, fotbollsträning! Råka skjuta en boll i Fannys mage fast alla skrattade aset iaf. Såå aa va ska man göra? Just nu pluggar och biologi, väldigt roligt måste ja säga. Och imårrn blir det fotbollsmatch (a) Första detta året faktiskt för mig iaf.

Nu ska jag dra och plugga igen

HÖRS ♥

SOOOL!

Och mera sol. Idag har jag vart ute nästan hela dan. Så skönt! Igår var jag nere på stan och åt pizza med Chey, idag skulle jag dra till marknaden nere i stan igen. Då blev det godis såklart, en ny plånbok och det behövdes verkligen! Sen köpte jag 2 T-shirtar på den nya butiken jämte hemmakväll. Dom är väldigt nice tycker ja. Gick ner till sjön sen och satt där, sen gick vi lite överallt kan man säga. Men någon gång måste man ju hem så när jag kom hem var det middag. Sen bara solat hela tiden. Tror ja ska dra ut igen nu så...

Hejdå

1 MAJ



Vaknade typ klockan 10 imorse. Gick upp oh åt frukost. Hela dagen har det vart sol! Och det är det än. Jag ska nog gå ut snart, idag har jag oxå vart väldigt duktig och tjänat 50 kr. Japp jag har typ målat och hjälpt till ute. Fast det blev några pauser, då man solade. Just nu sitter jag här och mumsar på en glass. Men ska nog gå ut igen nu!

SES

RSS 2.0