DAN FÖRE DOPPAREDAN

Kvällen innan julafton! Vi i la familia sitter väl som resten av Sverige och kollar på uppesittarkvällen! Alla paket är inpackade och julskinkan står i ugnen! Vi har precis mumsat lite på resten av julmaten hemma, så himla gott. Julnaglarna kan vi också sätta check på. Som ni ser har jag packat in mina julklappar, men jag gör alltid någonting lite roligare med dem. På varje klapp finns nämligen ett rim! Om jag inte uppdaterar imorgon, god jul så länge! Puss till alla



VINKVÄLL HOS ANNINA

Vi hade det så mysigt hos annina i hennes lilla egna "minilägenhet" utanför huset. Vin stod på menyn och lite tilltugg på det. Vi satt och babblade hela natten, sprang runt som småungar och dansade till musik. Kortspel, drickspel förgyllde kvällen med de bästa kompisarna man kan ha. Love you guys. Detta är terapi för hjärnan alltså, att umgås med sina vänner. Best time best time





NU ÄR DET JUL, HÄR I VÅRT HUS

Nu är granen vår äntligen uppe! Satte upp den igår och pyntade innan jag åkte iväg till Annina. Visst blev det fint? Vi har dock ingen julstjärna än eftersom vi hela tiden glömmer bort att köpa det men Anton hitta på en tillfällig lösning med en liten stjärna som ni ser (den ska egentligen hänga i julgranen men..) 



IKEA/A6/HÅRFÄRGNING

Igår var vi iväg i Jönköping och inhandlade de sista juklapparna på A6 och Ikea. Blev jättenöjd och nu är jag klar med alla. Mamma och pappa hade också lovat oss julbord på Ikea, det va så himla bra förra året ju!! Det var det detta året också kan jag säga. Mumma. 

Juste, vi hade ju köpt färg (hårfärg) i Ullared som vi skulle färga. Jag behöver ju då 2 burkar varje gång jag måste färga håret eftersom mitt hår är så himla långt och tjockt. Men vad händer då? Jo vi har bara fått med oss 1 burk.. och samma burk fanns inte på ICA så tog en helt annan färg än vad jag egentligen skulle haft haha. Blev dock inte så stor skillnad som ni kan se. Kanske börjar ta sig lite sen, men det syns dock mer i verkligheten än på bilden!




BASTUMYS/PIZZA/SKRÄCKIS

Vi hade det så mys igår! Anna och Rania kom hit och då gick ju nästan direkt ner till bastun som redan stod varm som fan (kom upp i 70 grader) och där satt vi, lyssna på musik, snackade och svettades! Va riktigt trevligt och härligt. Vi avslutade "spa grejen" med en chockladansiktsmask som luktade så gott så en av oss..(ska inte nämna namn mohaha) tog sig en liten smakbit. Kvällen fortsatte med lena ansikten, vi började baka hemmagjorda pizzor! Vi tog väl det sista vi hade i kylskåpet så blev väl lite blandad.. bacon, salami, tonfisk osv. Supergott enligt mig iallafall!

Vi tog lite amarettoglass som anna hade med sig och gick upp och satte på skräckisen vi hade sett ut tills idag! Blev så glad när jag såg att den kommit ut på swefilmer!! Och den va så jävla bra som jag hade anat också, haft ögonen på den i flera månader. Så se The taking of Debroah Logan!








WHEN YOUR HAPPINESS IS SOMEONE ELSE'S HAPPINESS, THAT'S LOVE

Igår satt jag och pluggade och precis då ringer mormor och säger att hon är i stan och frågar om jag är hungrig. Perfekta tidpunkten där, för började bli riktigt hungrig. Så jag följde med henne till stan och åt god pasta med kyckling osv på torgstallet (standardplacet). Vi gick sedan och letade lite julklappar på stan, va riktigt mys. 

Nu sitter jag här och skriver lite på min hemtenta som vi fått över lovet. Ikväll kommer Rania och Anna hit för lite bastukväll.


BETLEHEM I KYRKAN

I onsdags begav vi oss till betlehem i kyrkan, våran årliga tradition. Både mamma, mormor, lovisa, mattias, sara och Noah va där! Jag gick med Raniiiii och vi åt lussebullar, frukt och var glada. Är alltid lika mysigt tycker jag iallafall. Vi skulle ju egentligen vart med och hjälpt till där men olyckligtvis gick jag i skolan de tider vi va tvugna att vara där så det blev ingenting med det.. 

Jesubarnet var också så himla gulligt! Och sjöng fint gjorde alla med. 






1 ÅR TILLSAMMANS DU OCH JAG

I söndags hade jag och älskling 1 år tillsammans och gissa hur det firades?? Jo blev utbjuden på en fin restaurang i Borås på trerätters! Hade ingen aning om det när han kom och hämta mig så roligt nog så stod jag där i jogging och linne.. fick byta om snabbt som fan och sminka mig och allting haha!

Det blev iallafall en trip till borås. Det som jag tog såg ut såhär:
Förrätt: Fåroströra med olivolja, tomat osv, fick också bröd till
Varmrätt: Lambog med friterad potatis, stekt aubergine, tomat med tzatzikidip
Efterrätt: Turkisk kokos någonting.. med grädde och chocklad 

Haha som ni ser kom jag inte exakt vad alla maträtter hette men sjukt gott var det! Rött vin fick jag också till (och även en bukett rosor (se bild) så jag va nöjd som ***!) Så yey glad flickvän.

Jag hade även köpt ett armband och graverat i det (heheh gulligt av mig) Älskar dig♥







JULEN VAR HÄR

I fredags åkte jag och mamma till dalsjöfors till sara och Noah en liten stund. Fick då syn på en jätteljusstake (bild nedan) som mamma tvinga mig ta kort på haha! Så om du läser detta mamma kan du ju spara bilden på din telefon också nu då. 

Annars kom Rania till mig senare på kvällen och det blev mys framför hjältegalan med småplock som kex, ost och kyckling. Teet får vi ju inte glömma heller haha, våran vardagliga sak, min med honung i (viktigt!!)

Mysmys. Det var ju också verkligen snöstorm den kvällen, så himla juligt!! blev så glad.. och sen var det borta på morgonen..



PEPPARKAKA SKA MAN BAKA

Jo någon dag i veckan nu när jag kom hem från gymmet hade mamma, axel och anton börjat klistra ihop pepparkakshuset hemma! De hade dock inte börjat dekorera än så klart så skulle ju jag vara med!! Haha jag gjorde faktiskt alla sidor på huset och blev ganska nöjd ändå. Så nu står det så fint här hemma. Fick också lite hjälp av mina bröder som gjorde taket.
Tycker att vi borde käka det tidigare detta året eftersom annars blir pepparkakan så seg och inte knaprig som jag tycker att den ska vara!!

Sen så var jag ju dock inte hemma igår när de bakade egna pepparkakor men jag fick smaka och det va asgott, hemmagjort är ju alltid bäst. Är förresten helt besatt att julkalendern nu! Helt inne i den alltså, så spännande för har inte sett dagens avsnitt än!!




SKRÄCKFILMSMARATON

I torsdags var det dags för skräckmaraton!! Viktoria följde med mig hem där på kvällen någongång och det började med lite handling på ica så vi hade någonting til filmerna. Revbenspjäll och potatissallad till mat (supergoooottt!!) och lite choklad och julmust till filmerna. Vi satt uppe och kollade på 4 stycken, till klockan 5 på morgonen haha. Ska bara också säga att väckarklockan ringde vid 8 på morgonen sen eftersom hon skulle med bussen så blev ungefär 3 timmars sömn. 

Iallafall, här har vi de 4 trailarna på filmerna vi såg. Måste nog säga att Ouija va bäst enligt mig..Det läskaiga var att 2 av filmerna kollade vi på swefilmer och det brukar ju lagga lite eller hur? Det laggade endast EN GÅNG och precis när det hackade kollade jag på klockan.. 03.00... FETT LÄSKIGT att det laggar endast en gång och då va klockan exakt början på spöktimmen..

Innkeepers
OuijaJessabelleThe Babadook

LIGHTS OUT

Alltså förlåt mig verkligen nu men haha. Hr redan skickat iväg denna till några av mina kompisar! Fick se denna kortfilm igår och blev så jäkla rädd så jag skrek rakt ut i skolan. Det är en skräckkortfilm på några minuter. Om ni vill få en trevlig natt idag (särskilt om ni bor i lägenhet) så kolla kolla kolla. 

ULLARED FOR THE WIN

Hejsan längesen!! Vart helt upptagen med tentan jag äntligen skrev i fredags så har inte blivit så mkt uppdatering. Efter tentan iallafall fick jag ju äntligen lite ledigt. Då drog vi och min familj iväg till ullared för att shoppa loss inte bara till oss själva utan massa julklappar blev ju köpte också! Mest så köpte jag nog dock till mig själv ego som man är... hittade jätte fina saker som jag ska visa någon gång!!

Nu har vi precis börjat en ny kurs i skolan, vetenskapsteori. Kursintroduktionen va faktiskt skrämmande.. helt sjukt vad vi ska ha gjort på så kort tid och dessutom över jul och nyår... kommer sluta med att jag sitter och pluggar på julafton jag lovar...



 

10 SANNINGAR OM MIG

♥ Jag har ett ärr som ser ut som en ring med en prick i på min vänstra handled
♥ I mitt rum finns bara sneväggar
♥ Jag har spelat piano i flera år men aldrig lärt mig noter så bra
♥ Jag älskar ljudet av gräsklippare
♥ Jag äger en målad bit av Berlinmuren
♥ Jag älskar att läsa icatidningar om nya varor när jag äter frukost
♥ Det värsta jag vet är när folk ändrar sig i sista minuten
♥ Mina längsta tår har båda lagt sig över stortån
♥ Jag sjöng solo en gång på en teater när jag var liten (jag spelade farmor skogsmus, ville egentligen inte sjunga men man var tvungen att beskriva varför man ville ha just den rollen och det var det enda jag kom på att skriva.. att jag ville sjunga låten, även fast jag inte ville det)
♥ Jag måste ha minst 2 toffsar i mitt hår annars trillar allt ner för det är så tungt
 

RSS 2.0