PÅSK 2013

Påsk 2013 blev ju inte som jag hade tänkt egentligen då. Skulle ju vart med tjejerna men hade sedan ingenstans att vara så att det blev party hemma istället. Fick dock 2 erbjudanden att komma någon annanstans men hade ingen chans att ta mig dit så.... Men det blev skoj iallafall! Jag gjorde skattjakt åt "barnen" och sedan kom drickagubben (bli inte rädda det är en tradition i vår släkt) hhaha aah iallafall som ni ser på en bild så va det på altanen drickagubben kom och ställde lite toliga frågor innan man fick en cola. Så sjukt kul hahaha. Ni anar inte

Sedan hamnade jag på en fest i kanske 20 min haha. Somnade vid halv 6 på morgonen, haha rätt gött så


GINA JEANS JEANS JEANS

Förra inköpet i Borås. Behövde verkligen ett par nya jeans, plus att jag inte haft blåjeans på länge alltså.
 

IBLAND FÅR MAN VARA LITE FÖR COOL

 
 

HÄRLIGA TID

Här sitter jag och sjunger med till Laleh. ska ju sjunga en av hennes låtar på vårmusikalen hihih så måste ju faktiskt öva lite va?
Äntligen påsklov! Imorgon är det påskafton och jag har precis blivit klar med en skattjakt jag har fixat till "barnen" imorgon haha. Blev ju inget festande då vi inte hade någonstans att vara. Hoppas på att någon är hemma ensam någon gång på lovet iallafall, eller hur tjejor?
 
Förresten, har någon sett jurassic park? Allt jag hör utanför min dörr är dinosaurieskrik. Anton och axel sitter och kollar på filmen, borde jag va rädd här inne? 
Om ni inte hör från mig imorgon ring 112 och säg att en T-rex krossat vårt hus, okej?
 

PÅSKLOV!!!


OZ THE GREAT AND POWERFUL

I söndags var det bio-time i Borås. Trollkarlen från Oz va filmen. Jag hade hört dåligt om filmen och att den inte skulle vara bra men jag delade inte den meningen. Jag tyckte den va riktigt finfin!

OVER THE HILLS, YOU WILL FIND IT

Drömmer mig bort till varma sommarkvällar..och där sitter vi i kylan?? 
Kan du försvinna någon gång?!?!?!????!!!! ja jag snackar om dig snön
 

SLEEPOVER

igår hade jag och Malin det sjukt mysigt med hemlagad mat, godis, ben&jerry och avatar! 
Vi slocknade väl någongång runt halv 3. Sedan blev det god frukost på morgonen, bara för att Malin är så bra på det?!!?! Höhöhöhö
 

TORSDAG

Idag är det ingen vanlig torsdag! Idag har jag och älskling 20 månader tillsammans wiiiiii :D


SANNINGEN

 


LITE FRÅN KALASET I BORÅS


OCH DET SENASTE

Åh sämst uppdatering. Här kommer iallafall lite från helgen som va typ för 1000 år sen känns det som. I fredags stack jag, Linda och Anna till Borås för att shoppish, ätish subwayish och gå på bioish.... (Tönt haha)
Det va kul iallafall och fick med mig örhängen och jeans hem!
Dagen efter var jag på kalas för Sara som fyllt år! Efter kalaset åkte jag direkt till dalstorp och sov där hihi


IGÅR VA JAG VÄLDIGT GLAD, GISSA VARFÖR


MY PRECIOUS

här är min nya lilla lampis och jag gillar den grovt. Gud va jag har saknat en lampa då min andra gick sönder och jag fick använda en ficklampa? haha det var vart en jobbig tid alltså..

POSTKODMILJONÄREN

Åh jag kan inte bara välja en bild utan det måste bli hur många som helst, alltid haha. Idag mina kära vänner va det ingen skola för mig utan det bar av till Göteborg med mediaklassen för att va publik till postkodmiljonären! Fick träffa Rickard Sjöberg (som förövrigt är hur lång som helst) och också en annan go liten filur bakom kulisserna.
Fick sitta på rickards plats i heta stolen och ah, vi hade det ganska nice om man säger så. Fick till och med fika och kaffe!? Det roligaste va dock att gissa på frågan när publiken fick svara hehe.
Sedan hade jag gjort en mozarellasallad som jag käkade i minibussen på väg hem. Och se man på, fick skjuts ÄNDA HEM av min lärare haha, snacka om lyx.


STUDIEDAGEN

Denna dag började med att jag ändå fick gå upp ganska tidigt då jag skulle hjälpa axel att komma iväg till slalombacken. Sedan runt 1 så gjorde jag och Anton vår egna lasagne eftersom vi var ensamma hemma. Sedan satte vi oss och käka och kolla lite Harry Potter!
Efter det så va det några ungar som skrek på mig att jag skulle komma ner till stan och fika så fick väl göra det då (höhö)
Övningskörde även och köpte en ny sänglampa!


HAHA

Om man bortser från en annan liten sak som man kanske märker på bilden? (Haha) så har jag en ny halsduk på mig från monki! Väldigt fin va den.


HÄRLIGA STUDEIDAG

Känner mig lite.... ungefär såhär
 

KALAS

Efter jag kom hem från pingis tävlingen va det redan full rulle hemma med kalas och cupcakes. Här har vi några bilder, Anton och pappa är det alltså som fyller år. Grattis grattis


BEGGING

Asså att denna inte vann är ju sjukt. Fan alltså. Jaja anton vet säkert att jag röstade på honom för jag snacka med han i telefonen (höhöhöh) eller så snacka han med mig... han sa tack.. för rösten haha
Jag vet vem som är mest kär i han iallafall host linda host
 

FN ROLLSPELETS 3 DAGAR

Glömt och visa lite bilder jag hittade från FN rollspelet i skolan för någon vecka sedan. Vår medialärare sprang ju runt med en kamera och fotade under de 3 dagarna så här kommer en liten titt för er som inte redan har sett dem. 
 

MOPPAR ÄR BRA TYCKER DU OCH JAG

I förrgår städade jag och anton övervåning för kalaset vi hade igår. Vi gör det på vårt sätt kan man säga.

Moppar är bra from Amanda Friberg on Vimeo.

 

LITE SMÅTT OCH GOTT

Jag är sämst på att blogga nuförtiden. Men jag har mer bilder på datan som jag glömt att lägga upp. Nu sitter jag med mobilen i Lekstorp. Vi har precis spelat klart vår första match mot Åsa IF och ska snart äta lunch!
Ikväll blir det både kalas hemma och sedan mys hos Rebecca med fina tjejer. Här är lite bilder från... Ah den senaste veckan


MUSIKALEN HAIRSPRAY

Igår var jag och kollade för andra gången på musikalen! Så jäkla bra alltså, slår ju alla helt klart.
Skulle lätt kunna kolla idag med men känns ju lite sådär "hej här kommer jag igen". Nä men bu och bä jag har ändå träning! SJUKT BRA MUSIKAL IALLAFALL


AXEL

hihi min lillebror skickade detta till mig och var överlycklig. Han filmade en film där han gick från köket till hallen för att plocka upp en autograf han hade fått från Emil i väskan. Haha söt


HEJ MINA SMÅ VÄNNER

 
 

TO MAKE IT MORE FUN

Du sa hej, jag sa hallå.
Det var då jag visste det skulle bli vi två.

Det klickade till och mitt hjärta började slå

Banka det inte gul och blå
 

FN IS OVER HALLELUHJA

Hej allihopa av mina fans. Nu är FN dagarna äntligen över och åååh vilket lättnad. Tänk att lilla jag vart uppe i en talarstol i 3 dar nu och pratat vuxenspråk. Högt ärade presidium, ärade deligater och övriga åskådare. Vi i delegationen Ryssland samtycker med delegationen Kina i denna fråga rörande klustervapen och personminor, vi påpekar också att vi står för de punkter i resolutionen som intresserar vårt land mest och vill uppmana.... blablablabla fattar ni vad vi gått igenom? Vi är ju för sjutton kända politiker vid detta laget?
 

THE LORD OF THE CARDS

äntligen är skalet som jag fick i julklapp påsatt på min telefoooooon
 

RSS 2.0