PLUGGIS TILLSAMMANS

Både jag och Rania har ju stora prov framför oss.. jag har min tenta och hon har också prov i religion så vi passade på att plugga tillsammans. Jag har ju mina vanor och mitt tidschema jag går efter när jag pluggar, vilket innefattar att jag lagar mat runt 2-3 tiden. Men det ingick inte i Ranias planering heheh så jag ställde mig och lagade iallafall hemma hos henne, kock a la Amanda blev det i köket där hahah!! Blev as gott dock! HIttade massa saker i frysen och slängde ihop någonting som passade alla :D


ELIN & LUDVIGS INFLYTTNINGSFEST

Lördagen var ganska chill fram tills kvällen där vi var bjudna till Elin och Ludvigs inflyttningsfest i det nya området i Ulricehamn! Hade inte varit där innan man det var väldigt fint och fräscht! Lägenheten va skitfin den också. Så där var vi väl och festade, vi var lite sena så fick dricka ikapp med de andra, men det fixade jag ganska snabbt. 
Festen slutade dock tidigare än väntat då några skulle iväg till Jönköping och dra ut på krogen. Klockan var dock ganska mycket för att åka dit tänkte vi, man kanske skulle hinna va där i 1,5-2 timmar innan man skulle va tvungen att åka igen så vi som många andra skippade detta!
Har inte så många bilder från kvällen egentligen, va typ dessa jag hade! 




HEKTISK TYP AV ONSDAG

Igår var det onsdag och hej och hå vad jag hann att göra mycket saker känns det som. Började dagen med att göra goooda bananpannkakor med lite dittan och dattan innan jag knallade ner till Lidl för att prova de nya arbetskläderna. Så där stod jag på lagret på Lidl, typ naken och provade allt. Inte alla som kan skryta med det eller hur?? Jaja tog mig lite tid iallafall för storlekarna va lite konstiga, plus att jag hade rätt mö kläder på mig redan så blev ju svettig bara av att ta av dem. jaja efter detta kallade jag vidare in till stan för att köpa en doppresent till Noah. Direkt efter detta mötte jag upp Anna och Annina på torgstallet för lunchtime! Tog min favprot pulled pork. Där tog vi det lite lugnt från klockan 13-17 ungefär (ja, jag vet, vi äter länge). Men det är kaffe och allting inräknat där med. 

Iallafall, efter detta då hämtade familjen mig för att dra till Dalsjöfors där Mattias och Sara hade kalas. Så där var vi, åt och hade det trevlig fram till efter 9 ungefär... kanske lite senare till och med. Och Noah älskade min present (en boll med fiskar på haha). Den sprang han med och kastade och sparkade överallt, gulle. 






SÖNDAGSCHILL

Söndagschill i vanlig ordning. Vi har sett klart på alla avsnitt av Bron nu (iallafall de som är ute!) bara 3 to go! Kan knappt bärga mig för att se slutet! Är också på 10 säsongen av Vänner, bara några avsnitt där kvar med.. alla serier tar ju bara slut hela tiden! Nästa blir det the walking dead, även fast jag hatar zombiefilmer så ska jag ge den en chans. 
Gjorde även mina naglar (fransk manikyr) tills utekvällen i lördags, blev ganska nöjd.




EN ITALIENARE OCH EN GREK

Igår drog vi äntligen iväg tillJönköping, bara vi tre bästisar! Vi hade planerat detta ett tag nu så alla skulle kunna. Så kvällen började på en italienare och en grek där vi åt en måltid som var huuur god som helst! Någon sorts pasta (med stuff inuti) och kräftstjärtar tog jag. Sedan en drink efteråt innan vi drog iväg till Sliver! Där blev det både Amaretto och Orgasm (en drink jag provade för första gången som var supergod!). Vilket ställe förresten! Första gången jag var där också, flera våningar och gött drag på dansgolvet. Kändes som att 50 % av människorna där var Ulricehamnare dock. Så där dansade vi loss tills stäningning! Hade på mig min nya tröja från dresslink som inte fanns med på bilderna förut med. 









EN VERKLIGHET SKA UPPLEVAS

Känns som allt jag gör nu för tiden är gymmar och pluggar, vilket liv va? Har börjat joba väldigt mycket nu också, de behöver väl mycket hjälp så här när julen närmar sig på Lidl och alla andra mataffärer ska smyckas ut ordentligt. 
Jo hela min kamerarulle är typ träningsbilder... vad hände med festbilderna? Bra att man har en "sund" livsstil dock (förutom på helgerna).

Denna helg blir det extra roligt med utgång i Jönköping! Kanske äntligen kommer lite festbilder i min överbelastade kamerarulle då. Och jo förresten! Om mindre än en månad åker jag och älsklingen till Polen på spa-weekend, gissa varför? Jo för snart har vi 2 år tillsammans ♥



KLIPPNING

Vet att det ser ut som att jag har en annan hårfärg på andra bilden men jag står helt enkelt i ett annat ljus så det ser ut så! Har klippt mig dock, det kanske syns? Blev 7 cm kortare bara vilket var ganska lite. Förra gången jag klippte mig tog dem 20 cm såå.. 


FARS DAG

Fars dag i söndags! Kan berätta att vi verkligen åt ihjäl oss hela dagen. Vi började dagen med pappas önskemål, smörgåstårta! Sedan åkte vi till Borås efter ett annat önskemål från pappa, vilket var att fika allesammans på Bakgården. Där drack vi kaffe och åt kaka. Sedan gick vi lite och kollade i stan på möbler och liknande innan vi satte oss på Jensens för att äta. Där äter man ju alltid ihjäl sig också. Sedan hann vi inte gå så mycket till innan vi va bjudna till mormor och morfar på räkmackor och te. Och där snackar vi inte små mackor alltså... riktiga bjässar!
Efter detta bjöds det även på munkar! Så tjena utstickande magen.




TERIYAKI

I lördags var jag och Jakob ensamma hemma hos mig för resten av familjen var på bio på den nya James Bond filmen. Jag har ju inte sett en enda James Bond film så kände inte för att följa med, ser mycket hellre den nya hungergames filmen kände jag. Mamma hade 5 biobiljetter med så jag sparade min!

Så vi bestämde oss för att handla in lite varor och göra en fin maträtt och kolla på våran favvoserie, Bron. Så det blev lax med teriyakipasta och någon speciell sallad med någon speciell dressing. Gott var det!


NEW IN

Från Jönköping kom det med lite saker hem. En face-sculpture palett, leave-in conditioner (läste reviews om just denna och den ska tydligen ge jätte bra resultat!). Det var faktiskt allt från Jönköping förutom ett par stövlar också som man kan se på min instagram. 

De två sista bilderna är från en sida som heter Dresslink, det är egentligen en tröja till min den gjorde sig inte så bra på bild hängandes på en galge så kanske tar kort på den när jag har den på mig istället senare! Vart iallafall nöjd med tröjorna. Dock så beställde jag lite större storlek än jag skulle ha, men ÄNDÅ var de väldigt små i storleken... helt sjukt. Så om jag ska beställa där en gång till så ska jag mäta ut mina mått, kolla vilken storlek jag egentligen ska ha, sen ta en eller två storlekar större ändå. 





ALLA HELGONS DAG

Som alltid, trditionen, går vi och tänder ljus på gravar på alla helgons dag. Det är fridfullt att gå på en kyrkogård kan jag tycka med alla ljus som lyser överallt, så himla vackert. Himlen var också underbart fin men det svartnade hur snabbt som helst efter jag tog den första bilden där. 
När vi gick in i kyrkogården var det hyfsat ljust och när vi gick ut såg man inte ett skit. 
Vi åker ju alltid runt för alla släktingar är inte begravda på samma ställe, så 4 olika kyrkogårdar åker vi alltid runt på. Efteråt på kvällen anordnas också den bästa spökvandringen ever nära Od. Den åker vi alltid på! Det är nog en sträcka på 2,5 km man går i kolsvart mörker där det enda man kan följa är marchallerna som lyser längs stigarna i skogen. Sträcken går alltså genom en åker, i skogen, ut på vägen, in i skogen igen och tillbaka till huset där man börjar. Sedan är det då folk som jobbar där som agerarskådespelare och är placerade runt om i skogen för att skrämmas. Tänk typ att detta är gasten på Lisberg fast utomhus och en mycket längre sträcka. 

När man går får man också en liten lapp (bingolapp). För längs väge finns det uppsatt små brickor som man ska kryssa för på sin lapp precis som bingo då. När mans sedan kommer tillbaka till huset får man se hur många rutor man fått och om man vunnit något pris och gissa vad?? För första gången vann JAG! Så en påse med Riesen choklad följde med hem. 



 

HALLOWEENFEST X2

I fredags kunde jag äntligen slappna av efter den jäkla tentan som tagit över mitt liv. Den gick bra tror jag iallafall, kanske inte VG men hoppas på G iallafall!'
Ja fredagens förmiddag och eftermiddag spenderades i Jönköping på A6 där vi shoppade lite bara för att det vart skoj. Köpte en hårolja, en face sculpture och ett par skor! Senare på kvällen var det Halloweenfest igen i Rånnaväg! Så vi kom i säng så himla sent igen så vi sov till 12 dagen därpå... inte sovit så länge på... ah jag vet inte ens. Vi var utklädda till samma saker som förra Halloweenfest men, när man ändå betalt så mycket för en dräkt kan man lika gärna ha den igen eller hur? Smetade faktiskt på lite extra blod denna gången. 




LJUS I ALLINGSÅS

I tisdags denna veckan var vi på någonting som kallasljus i Allingsås. Vi är nog där varje år nästan tror jag.. alltid lika mysigt! Det är väl som en promenad runt i Allingsås där de satt upp extra med ljus i konstverk och slingor och alla möjliga saker. Vi brukar gå runt där och kolla på alla grejor som lyser och sedan sätta oss på vårt favviscafé med uteservering och värmelampor. Där beställer vi alltid lite mat eller fika med kaffe eller varm choklad och sitter och gottar oss. 

Som ni ser lite längre ner så fanns det iår ett fotobås där man kunde ta kort och hamna på storskärm, coolt va.









RSS 2.0