FARSDAGPRESENT

Äntligen fick pappa sin farsdag present! Haha, vi var på jensens och käkade både varmrätt och efterrätt (jag tog salladsbuffen istället dock) sedan var det bio som gällde. Vi såg en som hette "berättelsen om Pi". Väldigt otroligt fin film! Rekommenderas faktiskt att gå på 3D bio på den! Man skulle aldrig få samma känsla om man inte såg den i 3D, så gör det!


LUTFISKEN

Dagen efter julafton är det ALLTID lutfisk. Det är en tradition hemma hos oss hehe. Så både mormor, morfar, farmor och farfar var här och käkade. Jag hade mina myssockar förstås
 

JULAFTON DEL 2

Lite mer från julafton. Första bilden va ett par myssockar från emelie jag har använt varje dag hittils haha (a)
 

FICK FÖR MIG BARA

Ville bara bli liiiiiiiite finare inför nyår
Första bilden är före, den andra är efter
 

MALINO

I torsdags vid 1 åkte jag till Malin för lite trevligt sällskap av även Linnea, Hanna,Bella och Oskar. Vi (eller jag och Bella) bakade banankladdkaka som alla fick smaka på hihi. Skulle ju ätit upp hela själv om de andra kolla bort för ett ögonblick men..


JULAFTON PÅ VIDEO

 

SHOPPING EFTER NYÅRSKLÄNNING

Att det ska vara så jäkla svårt varje år? Har ju alltid problem med att hitta nyårsklänningen! Aja nu har jag hittat den iallafall och det är inte den på bilden utan det va bara en annan lite cool jag provade. Ja! Men äntligen så att säga.
Efter shoppingdagen blev det kyrkan i Borås eftersom Anton va tvungen att gå (konfan ni vet). Vi drog med mormor, morfar och Lovisa med hehe. Sedan åt vi räkmackor hemma hos mormor och morfar.


JULAFTON 2012

Här kommer första delen av julafton. Det var verkligen en mysdag detta! Så många personer som hade det gött hemma hos oss. Tomten kom också med nissar och alla fick fina paket som de va nöjda över. Själv är jag mycket mycket mycket nöjd med mina! Ska visa lite någon gång vad jag fick.
Vi började dagen med mys och glögg nere i bodegan (alltså ett speciellt rum i källaren). Tomten kom väldigt tidigt första gången eftersom några skulle vidare till andra ställen. Så redan vid halv 12 kanske första presentutdelningen var. Då vart det 2 st presenter för mig. (andra utdelingen fick jag betydligt mer haha)
 

JULNAGLARNA


FESTEN INNAN JUL

Blidsberg igen då, förfest hos Linda som vanligt!
Då kan det bara bli på ett sätt...


GOD JUL!

Hoppas ni har haft en riktig mysig julafton och fått många fina paket.


DEN ARMLÖSE GITARRISTEN

Kul att han är bättre än vad jag är och har inga armar.. okej jag kan inte spela gitarr alls. 
 

SPÖKET I BASTUN

Ja..........kolla bara, okej?

TRÄNA?

Har tränat.. Men vad gör det? Jorden går ju under imorgon!


SJUKT?

 

LÖRDAG, SÖNDAG

Åh i lördags fick jag klart alla mina julklappar! På en dag haha! Snacka om bra eller ? I söndags bakade vi även pepparkakor här hemma med lite olika motiv.. Allt från rumpor till skidåkare


LUCIA 2011

Hittade lite bilder från förra årets lucia också! (gick igenom hela bildermappen på tingsholms sida) höhö
 
Hitta faktiskt många roliga bilder! :D
 

FREDAGSMYS

I fredags var det MYSDAG i skolan, inte för att många engagerade sig men.. För oss som faktiskt hade myskläder så va det supermysmysmysmys
Vi fick även glögg och pepparkakor av elevrådet!
Fattar inte att fler inte gick i myskläder när man väl får chansen?
Vår klass är iallafall bäst


STÖRST BÄST OCH VACKRAST

Hej och hå och jävlar va snabbt tiden går eller? Okej nu är iallafall alla Luciaframträdanden klara för iår! Och här är vi, störst, bäst och vackrast som alltid. Hoppas ni ser mig alltså, för det gör jag.
 
Ååh sista framträdandet va mitt sämsta.. det känns ju inte så bra.. först hade jag så ont i magen så jag trodde jag skulle spy alltså. Sen får jag någon jävla minimal hostattack som inte gick att undkomma. Och så står jag längst fram också, känns ju bra eller?
 
Men jag fråga dock några senare och de hade inte märkt något, puh
 

FRAPPUCINO

Den 12.12.12 har varit, vad gjorde ni? Själv satt jag med 3 kompisar till ock hade bönecirkel på toaletten i skolan exakt klockan 12:12! Är vi inte Goa?

Jag, Linda och Anna va också någon gång nere på torgstallet och drack goda drycker... Mmmmmmmmmm


LITE INSTA BILDER

vi har haft kulturfestival i skolan som jag inte nämnt! Jag och några tjejer från klassen dansade ju bland annat! Vi hade även hand om handmassagen som va väldigt uppskattad, hha

Sedan va jag och Oskar i kyrkan efter ett luciaframträdande och tittade på Ulricehamns lucia. Det va väldigt fint.

            


IF YOU THINK YOU DO, YOU DON'T

Okej vad händer? Var är denna tjejen? Nu ska det bannemej bli ändring. 
 

TURBO PÅ BILDFRONTEN, PADDLING 2012

åhh äntligen har jag fått tag i alla bilder från paddlingen i somras! (ett halvår senare?) haha men bättre sent än aldrig. Åh det va så många bilder samt videoklipp men jag tog inte med alla. Dock väldigt många men kolla om ni vill. Vi hade det iallafall jätte mysigt och det kändes som man åkte genom någon flod i amazonas eller någonting även om bilderna inte va lika "fina" som verkligheten! Detta är någonting alla måste prova och vi kommer säkert att göra om det nästa år om vi har tid!
 
Vi övernattade också i en litet vindskydd som ni kan se på några av bilderna (också en nyvaken gosig amanda)
Vi (eller ah moa) fiskade upp en fisk som vi också stekte till kvällsmat, vi gjorde upp eld och åh va mysigt det va eller? Jag hittade också någon form av granris som satte fyr på elden som fasen så kallade det turbo. haha? konstig brud.
 
Jag sov som en stock iallafall hela natten, tydligen var det bara jag som gjorde det haha. Och nästa gång, påminn mig att INTE TA MED NÅGON JÄKLA TACOSWRAP! Haha den va ju helt äcklig, blöt och mosad när jag väl skulle äta den....
 

WE ALL HAVE OUR WAYS TO KEEP SECRETS

 
 

VAD DET NÅGON SOM SA FEST?

snodde 2 bilder från Linda från festen i lördags. (snarare innan festen på dessa höhö) Vi va redan galna
 

TISDAG DÅ

Japp idag vare det Tisdag. Åååh dagen började så inte bra med att jag va i skolan tio i 8 och fick då reda på att vi började ju visst tio i 9... my god
Jaja dagen blev bättre med dans o.s.v. Ikväll blir det också träning. Gjorde världens godaste "mat" till mig själv innan samtidigt som jag tittade på julkalendern. Blev päronyougurt med bär, mackor med jul-vitlökssalami och räkröra, frukt te och stekta äpplen med kanel. åååh låter det inte finfint?
 
Jo juste, igårbörjade våra luciaframträdanden. Ett är redan avscheckat, nu typ... 8 kvar?? haha 
Nästa är ju redan imorgon, sen torsdag... osv..
 
Hitta en charmig bild från i somras, njut av deras skönhet
 

MUFFS

Hihi länge velat ha sådana här, så hittar jag ett par perfekta i ett stånd på Liseberg. Åååh så mysiga är dom.
 

HAHA OMG

Vad gjorde vi egentligen?


TANDBORSTAR

Haha i fredags var det tandborstförsäljning som gällde! Vi fick sålt nästan en hel låda Hehehe
Vi kanske ska gå ut någon mer gång? Får nog bli så om vi ska sälja mer.


LITE MER LISEBERG

Här är lite mer bilder från Liseberg som jag bara inte orkt ladda upp än. Haha varsågod. har ju redan berättat allt innan så

RSS 2.0