TJEJKVÄLL PÅ STAN

Ååh det var verkligen längesedan jag va på en tjejkväll på stan då jag alltid har träningar! Men denna gången gick jag, vi var med i flera tävlingar också. Igår fick jag ett sms om att jag var en av dem som hade vunnit pris!! Det var från en frågesport på Apoteket och jah fick gå och hämta mitt pris som var hårprodukter! Hihi blev jätteglad då jag inte brukar ha sån tur annars.
Det blev även kvällsmat på torgstallet med mamma och Katarina.


TÅRTA PÅ LEKTIONEN

Första lektionen på torsdagen va rätt go. För att vi va en av de son vann filmfestivalen fick vi tårta av våra snälla lärare! Sedan var det ljudfilminspelning hemma hos mig som gällde


TRE BERÄTTELSER

Filmen de vann med på filmfestivalen. 

ANGELÄGET FILMFESTIVAL

I onsdags åkte vi i mediaklassen till Göteborg för Elin, Lisa och Anna hade blivit nominerade till filmtävlingen!
7 st bidrag av över 100 st skulle väljas ut som vinnare. Och vet ni? Vår (eller deras) film ropades upp allra först som vinnare! Helt sjukt!


NEON

Gillar mitt nya orangea (stavas det ens så?) armband. Det är liksom så mycket neon så det lyser upp hela mitt rum haha. Man kan nog dock inte se hur mycket det är bara på bilderna. 
 

FÖDELSEDAGSPRESENTER VIDEO

Gjorde en liten rolig videosnutt på de flesta av presenterna så det blev lite roligare att visa dem än att man bara tar kort, bra idé va? Hihi so check it out

ULLARED IS THE SHIT TODAY

Idag har jag och linda varit i ullred sedan tidigt imorse!! Åååh va mycket fnt vi hittade även om vi försökte att låta bli att köpa upp hela ullared. Iallafall, vi gick väl därifrån ca 500 kr fattigare (inte sååå farligt?)
Det var mestadels kläder som åkte med hem men även lite dittan och dattan som jag inte ska skriva ut hihi för ... ja överraskningar!
Lindisen somnade på vägen hem med sin hand i min och kände bara... naaw
 

SILVER YEAH

För ett tag sen spelade jag klubbmästerskap med öppen grupp dvs att även vuxna var med. I måndags var det pingisavslutning och då fick jag mitt pris hihi.
Tråkigt att det var mycket finare priser när man var liten! Nu är det typ enbart medaljer som gäller..
 

18 ÅRS KALAS

I lördags hade vi kalas hemma hos oss för mig som fyllt 18. Jag bestämde tårtan såklart (se bilder lite längre ned) Valde en banankladdkaka och en regnbgstårta. Regnbågstårtan hade vi aldrig bakat innan men hittade ett reept på internet som blev ganska bra ändå. Tårtan var jättegod men mättande hihi.
Som ni ser så åkte dock understa lagret av lite haha så det ser lite ut som en studentmössa. Menmen.. smak är viktigast eller?
 

EN ANNAN DAG PÅ PÅSKLOVET

Denna dag hade vi spelat mixlag i volleyboll. Det gick väl bra för att vara första gången för oss tyckte jag! Efter matcherna så blev det bowling och pizza. Gissa vem som vann? höhöhö man ska aldrig underskatta mig alltså!
Ännu senare på kvällen bar det av ut till Vedum till Bella där vi senare hade det as kul hela natten haha. Singstar va också i full gång och jag somnade väl någon gång där på morgonen efter all chokladpudding, söndriga dörrar och sprutgrädde? hahaha fasen va roligt vi hade!
 
 
 

LITE TILL FRÅN FÖDELSEDAGEN

Lite frukost på sängen på morgonen med räkmacka och oboy är livet alltså. Sedan fick jag också några gratulationer på instagram också haha! Goa


FÖDELSEDAGSMIDDAGEN

Hej svejs! I fredags hade jag födelsedagsmiddag här hemma för mig. Jag (med lite hjälp från mamma) hade lagat till en tre-rätters middag som bestod av:
 
Förrätt: Melontzatziki med räkor & crabfish
Varmrätt: Fläskkarée med pommes & sallad
Efterrätt: Tobleronemousse
 

Lyckligtvis blev alla 3 rätterna väldigt lyckade och va supergoda! Fick även presenter som va jättefina! Kan visa dem i ett annat inlägg!
Det var en väldigt lyckad kväll tyckte jag själv iallafall. Jag glömde dock ta kort på förrätten på nära håll men kolla lite extra på första bilden så ser ni att de står framme på tallrikarna :)
 

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG MEN BERED ER PÅ BILDBOMB

Åh världens segaste människa? Detta va förra veckan på torsdagen, alltså lovet. Sjukt att jag inte orkar ladda bilder på mer än en vecka.. så sitter jag här nu.. klockan är 01.20 och orkar? jo men tja.
Vi hade iallafall en jättemysig kväll med mat, skratt och en heeeel del intressant snack! Och ni ska bara prova annas chokladshots! OMG säger jag bara.
 

MARKNAD I FALKÖPING

En dag på lovet. Bilder säger mer än tusen ord så vi säger så. Ps. Älskar ballongen funderade på att köpa den..


18 BITCHES

Hej mina kära vänner. Idag fyller jag ******* 18 år!! Klockan är över 12 och känner mig som en boss. Over and out, peace
 

THE BOY WHO LIVE BEFORE

Alltså snälla, om ni har tid någon dag kolla på detta! Ganska otroligt fascinerande! Satt som fastklistrad framför datorn HELA JÄKLA VIDEON. 
Det handlar om en pojke som på något sätt har minnen från sitt förra liv och kan beskriva huset han bodde i, hans pappa osv väldigt detaljerat. Även vart han bodde! Pojken är bara 5 år (om jag minns rätt) Sedan får vi följa hans nuvarande familj när de åker till stället han beskrivit och forskar om hans forna familj. (som visade sig faktiskt har existerat på riktigt!)
Jag tycker sånt här är så himla intressant!

 

BORÅS MED KUSIN

På lovet åkte jag för att träffa min kusinilini Emelie på stan i Borås. Vi åt på eest (sushi bland annat) och shoppade lite. Ischailatte va också ganska gött. Va mysigt och vi satt och prata i flera timmar om allt mellan himmel och jord hihi


KOLLA HIHI

Va finfina saker jag fick i påskpresent hihi. Blir så glad i mitt hjärta 
 

YELLOW AS THE SUN

Från prommisen i söndags
 
 

POSTKODSMILJONÄREN KL. 19.30!!

Glöm inte kolla in oss i mediaklassen nu klockan 19.30 på tv4! Kolla i publiken någonstans såååå ser ni nog oss tihi

MORMOR OCH MORFAR ANNANDAG PÅSK

Dagen efter påsk åkte hela familjen till Rångedala och åt middag. Det var väldigt väldigt gott kan jag tala om! Mina kusiner var även där och vi hade det trevligt. Titta lite längre ner så ser ni vilket enormt påskägg mormor hade köpt som vi barnbarn fick dela upp i småägg hihi. Gud va mycket godis jag har hemma nu eller? helt sjukt, inte jätte bra eller hur?
 
Vi gick sedan ut på en liten prommis och kolla in den varma solen som började titta fram. I slutet mot kvällen bänkade sig alla ner i källaren för att kolla på THE BIBLE eller vad det hette som har börjat som ett program på ettan. Handlar om jesus och så, väldigt spännande!!
Då fick vi också lite bröllopstårta till det med hihihi
 

LEVIS 501

 
 

TJA BRÜDER

Nu drar jag till borran och stökar ner på eest. Ha det gött
 

RSS 2.0