HALLOWEEN I SKOLAN

skrämmande... uuuh

SOON IT WILL BE....

snart är det Halloween och jag lääängtar så! Iallafall tills på fredag då vi har utklädningsdag i skolan. men vi har fortfarande inte riktigt bestämt vad vi ska ha för framträdande än. Det det ju det man vinner priserna på, och det är ju ganska fina priser om man säger så! heheh hoppas hoppas hoppas på att vinna känner jag!

Förövrigt så har jag stukat tummen, haha direkt när min fot nästan har blivit bra... BRA AMANDA!

SKÄNK 50 KR TILL ROSA BANDET GRATIS

skriver detta inlägg och skänker 50 kr till rosa bandet! Läste på Tyras blogg att man kunde göra detta så varför inte vara en hjälpande hand?
Om ni vill göra likadant så behöver ni skriva ett inlägg och ha med denna länken www.provabingo.se 

Sedan måste ni kommentera i hennes logg om att ni har gjort ett inlägg OCH SEDAN LÄNKA DITT INLÄGG, därför att det företaget lägger 50 kr för varje inlägg och de måste veta hur många som gjort det,
--> HÄR GÖR NI DET <--

SÅ STÖD ROSA BANDET OCH SKRIV ETT INLÄGG, DET KAN GÖRA SKILLNAD.


VIDEO - MÅSTE LÄRA OSS!

jag tycker de är jätteduktiga! väldigt coolt måste jag säga! vill lära mig sooo baad

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LILLE DU!

idag fyller min käre lille axel 9 år! grattis!

SERIOUS

idag hade vi kör-dag nästan hela dagen som sagt! fick först sjunga för axel på morgonen eftersom han fyller år idaaaag! GRATTIS LILLPONKEN
sedan blev det sång för först tvåorna och treorna och sedan ettorna. Fick lyssna på en lång föreläsning också om jag vet inte vad.. för vi såg ingenting eftersom kören fick sitta bakom duken haha
Fast jag blev pillad i håret under de 40 minuterna ungefär så jag tror nästan jag somna!
idag SKA jag bennemej träna också! jag SKA!!
Men först ska jag ringa miljöpartiet.

I WON'T LET GO


FETTIGT

okej jag är kär, besatt, drogad av nutella nuförtiden! varföööööör?
jag har inte tränat på en vecka för min jäkla fot! ska ner och springa på maskinen i källarn har jag bestämt! klarar inte detta längre!
I helgen blir det pingis och då SKA jag spela, jag SKA!! det lovar jag!
jobbig dag i skolan idag förresten, vem har brandlarm typ tio över fyra när alla ska hem?? ja... men brandkåren kom och allting va kaos sååå..
imorn blir det en riktig kördag! kör hela dagen nästan! gött!! får värma upp rösten lite i duschen sen då

TIMON OCH PUMBA

okej måste visa detta gulliga foto, hehe timon och pumba kanske existerar iallafall?
vilken lycka tilll den som upptäckte detta!

REDO INFÖR HALLOWEEN

Mohahahahah gissa vilket tema vi ska ha i vår klass? det är faktiskt ganska svårt att gissa för alla ska inte vara vampyrer utan... ja ni får se!
men vissa... inklusive mig hehhhee
Måste bara fundera på vilka kläder jag ska ha.. brukar inte vampyrer vara ganska finklädda? för att locka till sig offer eller så? det va iallafall det jag kom ihåg.
Svarta kläder får det nog bli... fast får tänka lite mer..


FÖDELSEDAGSBARNEN

igår var jag hos familjen hjalmarsson på kalas, emelie och caroline fyllde år! grattis till er! 20 och 13 år! tiden går snabbt måste jag säga!
Det blev väldigt god mat och väldigt god tårta o.s.v. Plus att jag blev kliad på ryggen av ett par väldigt långa goa naglar, hehe det va gött

MUPPAR PÅ ENGELSKA LEKTION

Sitter på engelska lektionen och muppar loss. har ont i foten sen igår på träningen när det hände en olycka, typiskt mig.. ingen träning på minst en vecka då.. braaaaaa!
får väl ta tag i pluggandet istället.. eller spela sims? ehhehe

VIDEO - TJEJKVÄLLEN

Idag var Linda, Maria och Anna här och vi hade lite mys med bak och pizza och så vidare!
vi försökte att få till den där "klappsaken" i slutet av videon också.. hehehe men vi lyckades tillslut!
detta får vi göra om tjejer!



THE REAL LOVER


MINNEN FRÅN STENBOCKSTIDEN ÅTERIGEN PÅ FILM


PINGIS / VOLLEYBOLL I HELGEN

okej i helgen hann jag också med att spela pingis och volleybollmatcher!
Pingis var på lördagen i falköping och det gick väl sådär då.. men detta var då första tävlingen för dennna säsongen så får väl skylla på det! vann ju set iallafall!
Volleybollen gick betydligt bättre! jag fick då spela precis hela tiden eftersom vi bara va två centrar! inga avbytare där då, och vad hände??
VI VANN HELA SKITEN! 1:a YES!
Firades med pommes på mc haha.
Detta höll då på hela söndagen.. kom hem kanske halv 10 och börja plugga matte eftersom vi hade prov på måndagen.. gick bra förövrigt!
Men att åka 9 på morgonen och komma hem halv 10.. yes det är rätta takter! fullt ös hela helgen alltså. nu vet ni.

CAFÉT I ALLINGSÅS

efter ljusaftonen så gick vi vidare till ett mysigt café. där fanns det värmelampor och där sken det allt möjligt ljus också! det fanns macarons där men jag beställde en  grillad chibata om det nu stavas så med chailatte!
Det var bara så himla mysigt att sitta där med filt och äta gott.

LJUSAFTON I ALLINGSÅS - LÖRDAG


-FREDAGS-


IN TIME AND IN SPACE

någon gång har man kollat i genom bilder från flera år sedan eller runt ett år sedan. jag gjorde det precis nu, gud va bilder det finns! Vart ska man göra av alla egentligen? lägga upp här? aa så jag tänkte lägga upp några som är lite olika gamla. Alla är iallafall på stenbockstiden! Man har ju inte förändrats så mycket precis..

HIMMEL OCH HELVETE


I COME RUNNING, TO SEE YOU AGAIN

okej, hela långa helgen har gått och jag har haft kuuuul!
I fredags efter skolan var jag lite hemmafru och bakade scones till min man. Haha okeej dålig humor jag har men det gjorde jag iallafall! gott blev det! sedan var det bara myskäll, dags för fredagsmyyyyys (som reklamen)
tidigt på lördagsmorgonen så var det upp och spela fotbollsmatch! sista fotbollsmatchen! för säsången och kanske för mig också.. sorligt eftersom det gick verkligen skiiiiiit!
volleybollmatchen två timmar efter gick sååå mycket bättre även om vi förlora! det var faktiskt jämt och måste säga att vi spelade väldigt bra för att vara första matchen, jävligt go hejarklack också! pluspoäng till er!!

sedan på kvällen gjorde vi i ordning oss och drog på FEST I TIMMELE!!! YEEEEEAH! ös hela kvällen!!! hehehhe inget att säga....men det var svinkul!
åkte hem och hämtade saker och åkte till dalstorp där på natten, upp klockan 11 för ishockeymatch.. jävlar vilken helg! haha sedan efter var det vara två slöa dagar som det va söndagsmyyyys och måndagsmyyyys med glass och andra fettis saker!

nu har jag fått skriva av mig lite om mitt liv, yesbox. Bild från idag ♥

RSS 2.0