KINNEKULLE

I lördags var vi i Kinnekulle då, upp tidigt på morgonen. VI åkte runt lite och tittade på en sommarstuga vi hade en gång i tiden och sedan på en finfin kyrka men en brunn där kungen och princessan Viktoria hade inristat sitt namn i stenarna. Det va något liknande med att det var den källan där den första svenska kungen döptes. Ni kan se det nedan på bilderna. 
Vi åt även vääärldens godaste mat alltså! Jag tog vårtallriken vilket bestod av lax, potatissallas och någon god sås och det var verkligen otroligt gott. 
Sedan åkte vi förbi cafét där Lisa Holm jobbade och bondgården hon mördades.. usch alltså får rysningar bara av tänka på hur stor gården var och ja... usch vilka vidriga människor det finns. 
VI fikade även på ett café med glass och kaffe och gick runt i en liten stad med flera olik affärer som en liten marknad kan man säga. jag har varit där innan, sjukt litet och mysigt. 

Vi avslutade dagen med att åka till Sveriges Grand Canyon! Det är ett kalkstensbrott i Kinnekulle som är sjukt mäktigt! Där hade jag aldrig varit innan, som ni ser på bilderna nedan hur fin utsikt det var när vi stod längst upp!















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0