SUMMERBURST DAG 2

Dag två börjar hos Sanna med goood frukost, yougurt, kaffe, frallor och allt sånt. As gott! Vi hade fixat det redan dagen innan. Vi drog in till Göteborg ganska sent ändå med Sannas bil. Hon skulle nämligen tillbaka sen till Ulricehamn så hon var bara med oss en liten stund. Vi hade iallafall sjuuuukt kul denna dagen. Allting kan hända på Summerburst. Folk bajsade mitt i folkhavet, toan blev ÖVERSVÄMMAD av tjejer som gick åt alla håll. Till och med vakterna fick bilda någon form av linje genom att hålla varann i händerna så vissa skulle kunna gå ut från toan och vissa in. Och ja, det var faktiskt en som bajsade i publiken.... tänk er, 60 000 människor trängs för att lyssna på musik och en sitter och skiter mitt i allt det?? WHAT. 

Fick också gå upp på Jakob axlar denna daaaag! Det är lätt den bästa utsikten över hela publiken och scenen när man sitter däruppe. Jag och Rania var även med Viktoria och hennes kompis Sara under kvällen och dagen. Va fett skooooj. 

Vi drog även på en kort efterfest på Jontes och deras hotell. Det sämsta med denna dagen var dock att bussen som skulle ta os tillbaka till Borås klockan tjugo i 3 kom aldrig!! ALLTSÅ? Jag och Rania hade väntat där sedan kl 2 på natten... till tjugo i 3... alltså bussen kom inte på typ 2 timmar. Så vi fick vänta på nästa buss som skulle gå tjugo i 6 på morgonen!! Och även den va sen... helt sjukt vi satt där och väntade i över 5 timmar... VÄRSTA NÅGONSIN. Hur kan västtrafik låta detta hända är ju fortfarande ett mysterium. Iallafall vi drog direkt till Borås sen, kunde inte sova på bussen eftersom folk verkligen var livliga.. och två turturduvor framför oss i sätet höll på att... ja.

Så vi drog direkt till Sanna på morgonen där vid 7 eller halv 8 och tog våra saker, gick till nästa buss hem till Ulriceham och åkte direkt. Va hemma så tidigt på morgonen att det nästan va en sen morgon (hahah!!). Somnade iallafall direkt till kl 2 på eftermiddagen då vi firade mors dag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0