AMSTERDAM DEL 2 - WALIBI & TORGET

En utav dessa dagar då alla bilder är borta (förutom de vi tog på Ranias mobil) var vi på en nöjespark som kallas Walibi. Jag skulle själva säga att Liseberg var mycket roligare och större... men det är alltid skoj att prova nya saker. Men ingenting slår väl balder och allt det. Det fanns ganska många likadana saker som Liseberg hade också, såsom kaffekopparna och farfars bilar som båda nu är borta dock.. 
Det kommer lite random bilder från Parisehjulet och utsikten här under på bilderna. De har en tendens att blanda ihop sig så de kommer lite i oordning när vi sitter på torget ena stunden och på Walibi andra studen men..

Har även några bilder där från flugplatsen när jag och Rania sitter i de störa bokstäverna som bildar AMSTERDAM. Såklart skulle vi ha en bild där liksom. 

Otur för oss denna dag vi var på nöjesparken var att det ÖSREGNADE när vi kom dit, helt otroligt mycket regn. Dock så skiftade det under dagen så ena studen var det soligt och skönt och sen regnade det igen och sen var det mulet och så gick det runt i en cirkel. Vi åt även nederländska våfflor eller små pannkakor kan man väl säga där på nöjesparken. Det var sååå himla gott med smält choklad på också, var så gott så hann aldrig ta någon bild innan de vart borta. 

Efter nöjesparken åkte vi hemåt och åt och grejer. Vi fick cykla i det typiska Holländska klimatet längst kusten och in till deras "ica" eller mataffär kanske då och köpa frukost till morgonen efter. Va så himla fint för då sken solen också. Tror bilderna från torget när vi sitter där alla 4 är sista dagen dock. 

Juste de som vi var med hette Oscar, Tom och Ernst! Man kan se mer från videon vi gjorde sen för då kommer ju iallafall videoklipp på vad vi gjorde, de är inte borta!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0