KVINNOFRUKOST

Mmmmm! Pricken över i är ju kvinnofrukosten som kommer 2 gånger varje år (så är det va?). Alltid så himla god frukost, tänk er en stor hotellfrukost och även alltid en föreläsare som kommer och pratar om någonting. Det är inte sånna föreläsare vi har i skolan, nejnej, detta är så sjukt intressanta saker, berättelser osv. Denn gången var det dock ett skådespel om historia vilket också var väldigt grymt. Det var till och med skådespelare från trakterna kring Ulricehamn som var med och spelade. 

Och ser ni de tallrikar vi käkade på? Det var liksom träskivor, skitfina! Och bästa av allt va att man fick ta hem dem om man ville när detta var slut, sedan fick man plocka hur många man ville ha med sig hem tills de var slut. De har vi använt sedan för att duka med pepperkakor och ost. 

Och de sista bilderna blev det en liten skogssafari med mig och mamma. Vi gick längs med mototrvägen och letade efter våra granar vi planerade för längesedan och vi tror vi hittade rätt granar! I så fall har de blivit väldigt stora! Vi fick ju dem på djurparken någon gång när vi va små så planerade vi dem så vi skulle se dem varje gång vi åker mot Borås.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0