FESTLIGHETER

Japp det var en hel del festligeheter på gång i Bulgarien. Vi körde förfester varje dag i princip men vi gick bara ut och festade och dansade en dag. I och med att drinkarna på hotellet inte var de bästa så la vi massor med pengar på att köpa sprit ute, cider, likör och sånt. Ni ser på en bild nedan hur vi försökte trycka in så mycket så möjligt vi vårt lilla kylskåp vi hade på hotellrummet.  

Det fanns en hel del klubbar och så, en kväll var vi bara ute och tog några drinkar, shotar och rökte vattenpipa. Nere vid havet (ca 10 min gång eller nåt) var det hur mycket grejer som helst, som ett minimagaluf ungefär. Det fanns ett Eiffeltorn i miniatyr som var en uteservering och massor med stånd, klubbar, restauranger, barer och souvenirbutiker. Där nere var vi i princip varje kväll och unnade oss massor av drinkar osv. Tänk er att de sålde drinkar (sjukt lyxiga goooooda drinkar) för 4-5 leva vilket är ca 20-25 kr. Den billigaste kunde till och med ligga på ca 15 kr eller nåt. As goda var dom också om man valde rätt. 

Ja om de första bilderna här då... fråga inte. Allt vi skulle göra var att twerka mot väggen och det gick ju bra som ni ser hahahah. Jakob lämnade svarta märken på hela simone och petters vägg av sina strumpor. Det slutade med att dagen efter fick de stå och skura väggen... så hoppas personalen inte märkte någonting. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0