JOBB & KUSINMYS

Min helg spenderades på jobbet och med Carro! Gick upp vid 04.45 i lördags för att jobba tills 12.30 ungefär ocn sedan skulle jag hämta upp Carro på bussstationen! Vi åkte direkt till torgstallet för att käka lite! Vart jättegott som vanligt och servicen var på topp! Älskar verkligen killen som arbetar där, så himla snäll & go!

Kvällen bestod av massa mys, kortspel och VR vision! Ni som inte vet vad det är, det är ett par glasögon jag köpt. Man bygger ihop dem och laddar ner massa appar, sedan sätter man på sig dem och kan se liksom olika saker som om man vore där. Finns exempelvis ett spökhus. Så om man har på sig glasögonen så kan ma se sig om i huset exakt som om man vore där, gå fram och tillbaka och så. I spelet ska man hitta massa saker och sånt och sedan är det saker som skrämmer en när man väl är där inne, man har ju på sig hörlurar också så det är verkligen som man är där inne! ALLA FÅR KOMMA TILL MIG OCH PROVA! Coolaste jag varit med om. Så de byggde vi ihop och provade åka bergodalbana, gick spökhus och var inne i Jurassic park. 

Sedan på kvällen var jag, Carro och mamma ute på en lite prommis bland vitsipporna. Vi gick halva blå stigen ungefär, till Ulrikaskolan och tillbaka. Senare grillade vi hamburgare, såg på skräckfilm och sedan på Mulan! (min favvis). tror vi gick och la oss vid 3 eller halv 4 eller någonting sånt. Riktig mysig helg.










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0