MIN FÖRSTA MÖSAMARSCH

ja då var min första mösamarsch avklarad i lördags! Va as kul faktiskt. Vi gick en mil ungefär, kan vart lite längre inte helt säker på hur långt det var. Kollade även upp vilken placering vi kom på och det var nummer 64 av 103! Haha det va grymt för att inte ens försöka så mycket, vi gick väl för spritens och umgänges skull. Banorna va bara ett litet plus! Sista grenen där skulle vi bygga så högst så möjligt med träklossar... jo vi fick ju ett högt torn, bara det att det rasade så vi fick väl ca 30 cm högt vilket inte var det bästa!

Vi var också bland de första i mål även fast vi var där vid kanske halv 6. Vi började ju 08.47 så var verkligen en heldag! Jätteskoj och hur kul umgänge som helst hade vi. Det blev ju så att man satte sig för att fika typ 70 % av tiden man gick, men framåt kom vi ju ändå. Vi hade även tur med vädret, solen sken där på efetrmiddagen!

Sedan somnade vi direkt när vi kom hem, vi var ganska bakis där vid 6 på kvällen så vi stannade inne sen, även fast det var hotellet. Men vad gör man när det blir lite för mycket sangria, cider och vin på morgonen?















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0