ÖREBRO OCH KUL PÅ RUMMET

Vi sov alltså i en skola som hette karolinska skolan, trodde först det var krolinska sjukhuset ahha! De hade tydligen haft bättre sovplatser förra året för det var stora fönster ut mot korridorerna där det lyste in mycket ljus på nätterna. Jag som har svårt att somna om det är för ljust somnade med täcket över huvudet, hehe inte så najs men det gick väl. Man fick inte sova så mycket iallafall för tjejerna dampade och hade det skoj tills sent och så skulle vi upp vid 6-7 varje morgon, men det va såå kul ändå! Snapchat var verkligen vårt liv i klassrummet. Det gjorde det också ännu bättre nä vi kunde koppla in spotify i en stor högtalare i hela klassrummet och dunkade musik så folk fick säga till oss. 
Min snap var förövrigt väldigt spammad på mystory... Tror också vi var det mest speciella laget på hela skolan vi sov på. När folk gick förbi kollade de in genom fönstrerna och såg allmänt chockade eller förvånade ut vad vi egentligen höll på med där inne. 

Som ni ser fick vi även fina frisyrer där en dag, pippi båda två. Blev också väldigt många besök på pizzahut, donken (var på donken hela 4 gånger den helgen...). Så ska se till att gymma jävel denna veckan och dricka mycket kaffe så allt bara rinner ut mohahaha.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0