SUMMERBURST BILDBOMD DAG 1

Hejsvejs! Nu ska jag se till att få upp lite inlägg om summerburst 2015! (som för övrigt va episkt!) Jo vi började bussresan tidigt från lilla Ulricehamn vid 10 och va framme i ett ösregnande Göteborg vid halv 1. Det verkligen spöade på oss... Så fram med paraplyet och ut på stan! Vi skulle få sova hos Emmas kusin som hade en sjukt fin lägenhet i centrala Göteborg (5 min från Ullevi, perfekt) men skulle inte få nyckeln förrän senare. Sen hade vi massa saker att göra som att köpa en top till Rania, hämta ut våra biljetter och få tag på nyckeln, sminka oss osv tills artisterna skulle börja spela vid 2! Och framförallt.. ÄTA! Haha va vrååålhungrig. Men vi gick på stan, fixade biljetter, köpte top och hämtade nyckeln med tunga väskor bärandes på axlarna. Min axel va svullen och illröd hela kvällen. 
Men vi kom iväg iallafall och lyssna på många artister. Har spelat in flera videos så tänkte senare klippa ihop till ett längre klipp med alla videos på! Woop. Det regnade faktiskt inte så mycket första dagen på kvällen där när de spelade så det va grymt! Vi stod i fokmassan, knödde oss och blev hit och ditpuffade av alla sorters människor men det va sjukt najs. Vi lyssnade nästan enbart på musiken första dagen och upplevde inte alls någonting utanför (ex alla gratis saker, tivoli osv). Men kommer väl till det sen i dag 2. 

Vi klättrade upp på några axlar under kvällen så vi fick lite bättre bilder osv hihi. Och såklart festivaloutfitsen va på plats! Kvällen avslutades med donken as usual. Förresten, varför har vi inte spårvagnar i Ulricehamn eller Borås... de är ju bäst♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0