HOTELLET OCEANIS

Då vare vi framme på hotellet för att bada och sola och leva livet. Här ser ni en plats jag hade den första/andra dagen. De senare dagarna hade vi enbart platser nära poolen så man lätt kunde hoppa i och svalka sig. Det va såååå himla svårt att få plats under någon parasoll dock.. tänk att vi vaknade kanske 8-9 som senast på dagarna och redan då var precis alla parasollstolar upptagna. Började fundera på om vissa gick upp typ vid 5-6 bara för att paxa dem..
Om man kollade precis bakom sig där jag låg på första bilden så såg man havet. Det var bara att gå över vägen så var man vid stranden. Vi hade då dock ingen sandstrand just där utan det var mer stenstrand så gjorde lite ont i fötterna när man gick.. Men underbart att bara kunna springa över gatan och va i paradiset igen. 
Här riktades kameran lite till höger och där bortåt finns massa affärer med souvenirer och ungefär 6km till så har vi Rhodos stad.
Tror detta är första soldagen.. vi har fortfarande inte vart i solen än vilket ni ser (blekfisar). Det fanns sånna sköna gosiga chillsoffor precis vid poolen där man kunde sitta i skuggan, så himla underbart. Hämta en drink eller en kaffe med kaka eller nåt och bara njuta.
Såhär satt vi då med varsin kaffe
Tror detta är första dagen med, vi var tvungna att gå runt lite för att kolla vilka affärer/restauranger som var bäst för det fanns både på vänster och höger från hotellet. Hela tiden såg man även stranden i bakgrunden. 
Här har vi vårt fantastiska hotell då! 4 stjärnor och jag va så himla nöjd. Är ju inte alls kräsen på mat eller så heller så jag tyckte i princip allting var bra. Fin pool, fint område, nära till stan och till stranden... och till Rhodos för den delen med. Maten var god och allting va allmänt fint. Rummen var också bra! Vi fick vårt rum preciiiiis vid matsalen (tjockisar hehehe). 
The Hotel at night. Det som va så coolt va att poolen alltid lyste upp så klart i vissa färger, här på bilden ser ni mörkblått. Sen fanns det illgrönt, ljusblått och rött med. Värsta fancy
Moi in da pool, de första dagarna fortfarande
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0