ULLAREDSVISTELSEN

Jo i lördags var vi i Ullared då... dagen blev väl inte riktigt som planerat när vi åkte runt i 40 MINUTER och letade parkering innan vi fick en... jo 40 minuter. Så var rätt trött på att åka bil efter det. Jo så hämtade vi våra kundvagnar... tror ni inte att det är världens längsta kö IN TILL ULLARED också?? Vi stod ute i denna långa kö med kundvagnar i 30 min till då... i regn.. japp så började dagen. Så in till Ullared kom vi inte innan kanske halv 12 eller 12. Vi gick där och letade fram alla julklappar vi skulle köpa och andra grejer som behövdes.. För att sedan ställa oss i EN EVIGHETSKÖ av kundvagnar igen.. japp kön till kassan. 

Där spenderade vi väl kanske en timme, om inte mer. För att inte tala om allt knuffande och puffande, gick ju knappt komma fram med en vagn där. Har två stora blåmärken på båda benen för vagnar som kört in i mig. Så dagen var mest.. kö. Vi stod nog i kö längre än vad vi handlade. Men gött att ha handlat nästan alla julklappar ändå. 

Någonting annat gulligt är ju dessa som Jakobs lillasyster Oliwia gjort som man ska klistra på ketchuppaket. Jag fick den ena där, så söt eller?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0