EN TUR TILL GÖTEBORG

Hade ju en ledig vecka nu innan skolan började så på tisdage åkte jag till Göteborg för att hälsa på Malin som precis flyttat in i en fin lägenhet för att plugga. Vi såg alldeles för mycket på tv-serien vänner som jag nu börjat följa med, hehe as bra ju!
Första dagen (var där tills torsdagen) mötte vi upp Freddy i stan för att gå runt, kolla lite, käka sushi på gräset och prata loss. Det blir inflyttningsfest hos honom snart med!!

Andra dagen var det så himla varmt så vi bestäde oss för att hitta en badplats att sola på. Sökte lite på google och hittade en som låg en timme från Malin, så vi satte väl oss på bussen med stora icakassar med mat och badsaker och åkte dit. Va såå himla fint där, långgrunt, brygga, klippor och massa stekhet sol. Där låg vi väl och glassade hela dagen för att sedan bestämma oss för att åka dit dagen efter med. På kvällen där kollade vi även skräckfilm, Dark skies tror jag den hette och hela asbra va den!

Jo dagen efter det då så åkte vi till samma ställe men tänkte att vi beställer leverans med pizza denna gången.. så vi beställde en pizza till en gata ganska nära oss med onlinepizza. HERREGUD har aldrig varit så arg på någon pizzasnubbe i mitt liv. Vi fick vänta i över en timme på pizzan som sedan inte ens kom till där vi var utan jag fick gå typ 10-15 min innan jag ens va framme där han stod. Han jag prata med i telefonen befann sig på pizzerian och vägrade ge ut numret på han som satt i bilen så vi kunde kommunicera och att jag kunde berätta vart jag var någonstans.. såå blev rätt sur på han och när jag väl kom fram till bilen och fick pizzan sprang jag bokstavligt talat tillbaka i bikini med 2 pizzor i handen ända till klipporna igen. VA SÅ HUNGRIG 













Kommentarer
Postat av: Annsoh

Fina bilder! :) vad händer idag :)?

Svar: Första dagen i skolan idag! :) och tack! :D
Amanda

2015-08-24 @ 14:54:04
URL: http://annsoh.vimedbarn.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0