SKOTTLAND - FESTLIGHETER

Okej stora delar av Skottland handlade om fest!! Varje kväll varje dag hahah. Okej det kanske var att ta i lite men..Vi fick besöka olika klubbar och hade det väldigt skoj mesta delen av tiden. Allt från vodkabar till stora klubbar med flera dansgolv. Georgestreet var ju den populäraste gatan i hela Edinburgh, alla visste vart den låg! Verkligen alla! Vi åkte taxi också nästan alla dagar, det fanns sådana äldre taximodeller som va så himla charmiga. 5 pers i en taxi blev typ 25 spänn var så det va fett värt! Det var väldit dyrt inträde dock.. gjorde åt mina allra sista pengar på inträde till klubben sista kvällen där. Men sjutton va vi körde järnet!! Det var alltid förfester på hotellrummen med antingen hela eller delar av klassen. Förfester är skoj, det vet ju alla. På hotellet fanns det ju också bar och restaurang vilket var väldigt grymt! Där hade vi också gratis Wi-Fi. 
Men klubbarna, jaaa grymma!! Sista kvällen var det dock ganska segt, vet inte vad som hände där man annars så! Fattar inte att vi var där hela veckan, alltså vanliga vardagar och klubbarna var PACKADE med folk!! Helt sick va folk det va.. liksom festar alla skottar på vardagar eller? och hur sjutton ser det ut på helgen då...

Nedan är maaassa festbilder som ni gärna får ta del av. Det är både från förfester på hotellet till bilder från klubben.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0