WATERPARK A LA MAGALUF

I magaluf fanns det ett skumparty på grabbarna grus so man kunde betala runt 350-400 spänn för att gå på.. Men vi kände att vi ville lägga pengarna på någonting skojsom varade mer än 2 timmar. Så i lobbyn på hotellet fanns många olika erbjudanden man kunde åka på. Ett såg lite roligare ut, en vattenpark! Kostade till och med lite mindre än skumpartyt och mkt mer värt ansåg vi så vi drog dit. Buss var fixat men självklart missade vi den så vi sprang nog genom halva magaluf och svetten rann innan vi hitta en annan buss som tog oss dit (hhaa). 
I parken fanns det mesta kan jag säga. Det första vi gjorde när vi kom in var att bli indragna till att ta foto. Ingen kunde typ passera utan att ta kort. Så vi tänkte aja... ta ett kort då. Då kommer de med en stor papegoja och sätter den på min axel haha? Tur att jag inte har fobi alltså. Vi gick väl 20 meter innan nästa foto blev taget med en stor orm runt halsen.. asså tänk på de som faktiskt är rädda. De frågade inte ens utan bara la ormen runt mig. Själv har jag ju inget emot det men ändå. Bilderna fick vi se sen när vi drog hem men vi köpte ingen.. ångrade det lite nu i oh med en som blev ganska fin :(
Blev lite selfies när vi solade också. Blev ju inte bara bad.
Så här såg det ut där vi låg och solade ett tag.
Lunchen den dagen blev den nya magnum champagne glassen, sjukt dyr för att vara glass. Tror jag betala 30-40 spänn (svenska) för den?
 Vi hyrde också en stor badring för 2 som man skulle använda i alla rushkanor. Man kunde åka båda i den i stora virvlar och långa svängiga banor!! Älskar sånt haha. Så den användes flitigt!! Vi tappade dock bort den en stund när vi tävlade med några andra mindre madrasser i ett vattenrace. Men några hade tattat den och lämnat tillbaka den så det va ju bra. Det fanns också en sjuuuukt stor och brant rushkana. Om man tänker den branta rushkanan på skara sommarland så var denna längre och brantare.. sökte på google och hittade den, kolla HÄR så ser ni bättre. Det är den gula. Sp det var bland de första grejerna vi åkte, rädda är vi fasen inte. Så helt klart värda pengar oja!! De andra hade inte haft det jätte kul på skumpartyt. Hörde att det var ett fiasko och det gick knappast komma fram någonstans då de hade begränsat partyt till den lilla balkongen på grabbarnas. Så vi va fett nöjda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0